Als amuse, borrelhapje, voorgerecht of onderdeel van je lunch… Met deze heerlijke watermeloen gazpacho kun je alle kanten op.
Lees Verder›Dit hartige koolhydraatarme ontbijt is smaakvol, vult goed en zorgt er onder andere door de eiwitten voor dat je lang verzadigd blijft.
Lees Verder›Deze pompoen-wortelsoep is makkelijk te maken, voedzaam en gezond. Daarnaast ga je met dit gerecht verspilling tegen, want je kunt er allerlei restjes groente in verwerken.
Lees Verder›Deze variant op de bekende sushibowl is koolhydraatarm en vezelrijk (en lekker!). Dat maakt het een goede maaltijd voor als je wilt afvallen.
Lees Verder›Dit lunchgerecht is om je vingers bij af te likken. De sla maakt het lekker knapperig en samen met de pittige garnalen en romige avocado is dit echt een succesnummer voor de lunch.
Lees Verder›In deze lekkere lauwwarme salade gebruiken we fonio: een eeuwenoude graansoort dat oorspronkelijk uit West-Afrika komt.
Lees Verder›Deze gazpacho is makkelijk om te maken en is geschikt om te eten als lunch. Je kunt er ook voor kiezen om deze soep als voorgerecht te serveren. In dat geval is dit recept genoeg voor 2 porties.
Lees Verder›Deze heerlijke salade is simpel om te maken en staat in een handomdraai op tafel.
Lees Verder›Koolrabi is een groente waarvan je misschien niet weet hoe hij eruitziet of hoe hij smaakt. Maar deze groente is ontzettend gezond. Koolrabi is namelijk een goede bron van vezels, vitamine C, kalium, fosfor en calcium.
Lees Verder›Deze frittata met zuurkool, cherrytomaten en geraspte geitenkaas is lekker als diner, maar ook erg lekker als lunch.
Lees Verder›