Het succesverhaal van Nanet

Nanet is in 4 maanden tijd 15 kilo afgevallen en zit daarmee bijna op haar streefgewicht. Op deze manier afvallen bevalt haar erg goed en ze geniet erg van gezond eten.

Lees Verder

Het succesverhaal van Sanderein

Sanderein is in 7 weken tijd bijna 10 kilo afgevallen en past weer in haar prachtige jurk van 7 jaar geleden! Daarnaast heeft ze nu meer energie, voelt ze zich gezonder en heeft ze minder last van eczeem.

Lees Verder

Het succesverhaal van Rinus

Rinus (68 jaar) viel binnen 5 maanden maar liefst 22 kilo af. Hij barst weer van de energie en zijn bloedwaardes zijn enorm verbeterd.

Lees Verder

Het succesverhaal van Colinda

Colinda (54 jaar) viel in 6 maanden tijd maar liefst 15 kilo af! Haar gezondheid verbeterde en ze ziet er niet alleen stralend uit, maar zit ook nog eens heel goed in haar vel.

Lees Verder

Het succesverhaal van Mia

Mia (65 jaar) had door haar overgewicht last van haar heupen en pijnlijke gewrichten. Lopen ging haar steeds moeilijker af. Totdat ze de knop omzette en 20 kilo afviel.

Lees Verder

Het succesverhaal van Arie

Arie (66 jaar) viel met PuurFiguur in 5 maanden tijd maar liefst 24 kilo af! Zijn gezondheid verbeterde zienderogen en hij heeft zich in jaren niet zo goed gevoeld.

Lees Verder

Het succesverhaal van Ingrid

Ingrid (58 jaar) onderging een gastric bypass, maar kwam daarna toch weer aan. Ze probeerde van alles, maar niks hielp. Totdat ze Puur Figuur ontdekte en in drie maanden tijd 12 kilo afviel.

Lees Verder