Succesverhaal van Anne Marije

Anne Marije (44 jaar) is door te eten volgens PuurFiguur in een half jaar 20 kilo afgevallen en van al haar lichamelijke kwalen af. Ze is ontzettend blij met het resultaat.

Lees Verder

Succesverhaal van Tonny

Tonny (69 jaar) heeft een missie: ze wil stralen op de bruiloft van haar dochter. Ze viel met de plannen van PuurFiguur al ruim 12 kilo af en heeft veel meer energie.

Lees Verder

Succesverhaal van Marjolein

Marjolein (61 jaar) is in 5 maanden tijd maar liefst 21 kilo afgevallen. Haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid, ze heeft meer energie en ze slaapt een stuk beter. Ze is erg blij met haar nieuwe leefstijl.

Lees Verder

Succesverhaal van Debora

Debora is in 11 maanden tijd 23 kilo afgevallen. Naast dat ze erg blij is met het uiterlijke resultaat voelt ze zich fitter, slaapt ze beter en heeft ze meer energie.

Lees Verder

Succesverhaal van Monique

Monique (59 jaar) is in 6 maanden tijd 25 kilo afgevallen. Haar huid ziet er beter uit, ze wandelt gemakkelijker en ze ontvangt veel complimenten.

Lees Verder

Succesverhaal van Henriëtte

Henriëtte (46 jaar) had al meerdere diëten geprobeerd, maar viel niet met blijvend resultaat af. Toen startte ze met de plannen van PuurFiguur. Ze viel ruim 22 kilo af en behaalde haar streefgewicht.

Lees Verder

Succesverhaal van Cindy

Cindy (49 jaar) begon in juni 2020 met de PuurFiguur Methode en is in 10 maanden 35 kilo afgevallen. Ze voelt zich fitter dan ooit en blijft nu met gemak op gewicht.

Lees Verder