Succesverhaal van Franky

Franky is met PuurFiguur in totaal 54 kilo afgevallen. De dokter zei in 2016 dat als hij door zou gaan met ongezond leven, hij nog maximaal 2 jaar te leven had. Nu, 54 kilo lichter, is Franky gezonder dan ooit.

Lees Verder

Succesverhaal van Gijs

Gijs (43 jaar) is in totaal 20 kilo afgevallen met PuurFiguur en draagt nu 2 broekmaten kleiner. Ook stabiliseert zijn bloeddruk steeds meer en zit hij vol energie.

Lees Verder

Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is met PuurFiguur maar liefst 21 kilo afgevallen. Ze heeft nu het gewicht en de omvang waar ze zich prettig bij voelt en zit lekkerder in haar vel.

Lees Verder

Succesverhaal van Mariëlle

Mariëlle was 37 jaar toen ze besloot om te starten met afvallen. Ze is 18 kilo afgevallen door volgens PuurFiguur te eten. Ook haar bloedwaarden zijn verbeterd.

Lees Verder

Succesverhaal van Francis

Francis is in totaal 20 kilo afgevallen met PuurFiguur en blijft nu al een tijdje op haar gewenste gewicht. Haar BMI is weer gezond en ze voelt zich ontzettend goed.

Lees Verder

Succesverhaal van Anja

Anja (39 jaar) wilde voor haar 40e weer blij zijn met haar lichaam. En dat is haar gelukt! Ze vertelt hier hoe ze in een half jaar 20 kilo afviel met PuurFiguur.

Lees Verder

Succesverhaal van Anne Marije

Anne Marije (44 jaar) is door te eten volgens PuurFiguur in een half jaar 20 kilo afgevallen en van al haar lichamelijke kwalen af. Ze is ontzettend blij met het resultaat.

Lees Verder

Succesverhaal van Tonny

Tonny (69 jaar) heeft een missie: ze wil stralen op de bruiloft van haar dochter. Ze viel met de plannen van PuurFiguur al ruim 12 kilo af en heeft veel meer energie.

Lees Verder