Succesverhaal van Gwen

Gwen (49 jaar) is in 15 weken 15 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur. Ook zijn haar chronische medische aandoeningen verzacht en/of zelfs verdwenen.

Lees Verder

Succesverhaal van Annemieke

Annemieke (65 jaar) is met PuurFiguur 12,5 kilo afgevallen en heeft haar streefgewicht bereikt. Haar bloedwaardes zijn weer helemaal in orde en ook haar bloeddruk en nierfunctie zijn verbeterd.

Lees Verder

Succesverhaal van Nannie

Nannie (66 jaar) is in 9 maanden tijd 21 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur. Ze is nu al een jaar stabiel qua gewicht.

Lees Verder

Succesverhaal van Nathalie

Nathalie (43 jaar) voerde al jaren strijd met haar gewicht. 7 jaar geleden onderging ze een maagverkleining en hoewel ze in eerste instantie flink afviel, kwamen de kilo’s door een ongezond eetpatroon er toch weer bij. Ze startte met PuurFiguur en viel in 9 maanden tijd 20 kilo af.

Lees Verder

Succesverhaal van Ahmed

Ahmed (41 jaar) is met PuurFiguur in een half jaar tijd al 14 kilo afgevallen en voelt zich gezond. Zijn buik is een stuk geslonken en zelfs zijn smaak is veranderd: zijn behoefte aan ongezond zoetigheid is volledig verdwenen.

Lees Verder

Succesverhaal van Koen

Koen Bruggemans (46 jaar) is met PuurFiguur in 1,5 maand tijd maar liefst 13 kilo afgevallen. Ook is hij hersteld van een burn-out.

Lees Verder

Succesverhaal van Franky

Franky is met PuurFiguur in totaal 54 kilo afgevallen. De dokter zei in 2016 dat als hij door zou gaan met ongezond leven, hij nog maximaal 2 jaar te leven had. Nu, 54 kilo lichter, is Franky gezonder dan ooit.

Lees Verder