✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden met haar gewicht. Ze ziet deze gezonde manier van eten als nieuwe leefstijl, niet als tijdelijk dieet.

Hieronder vertelt ze haar verhaal.

Linda aan het woord

In mijn kinderjaren had ik al last van overgewicht en stond eten dus centraal. Zo at ik altijd magere producten, niet te veel beleg op mijn broodjes, geen glaasje prik maar water en ook geen snoep maar een stukje fruit of groente. En toch had ik overgewicht. We wisten niet hoe dit kwam. De dokter zei dat ik zware botten had en dat ik meer moest bewegen. Maar ook dat deed ik al. Zelfs zo veel dat ik er helemaal een beetje een traumaatje van heb en nu sporten ook niet fijn vind.

Focus op gewicht

Ik kan me herinneren dat ik al in groep 3 de focus had op mijn gewicht. Ook werd ik op de basisschool flink gepest. Gelukkig ging het voortgezet onderwijs beter en toen viel ik ook wel wat af doordat ik lange stukken moest fietsen.

Een mooi gewicht op de trouwdag

In 2010 trouwde ik met mijn man en ik had toen echt wel een mooi gewicht. Zelfs tijdens mijn zwangerschappen kwam ik niet veel aan en was ik het gewicht alweer kwijt toen ik was bevallen.

20 kilo aangekomen

Maar in 2018 kampte ik met een zware depressie, waarvoor ik uiteindelijk medicatie kreeg. En door deze medicatie kwam ik in 2 weken 20 kilo aan. Gelukkig stabiliseerde dit wel en bleef het dus bij die 20 kilo. Maar ik was hier helemaal niet blij mee. De focus kwam weer op mij, op hoe ik eruitzag en op wat ik allemaal at.

Van start met PuurFiguur

Ik heb 4 jaar lang in de depressie gezeten en ongeveer aan het einde van het ziek zijn, zag mijn man de website van PuurFiguur. Ik was zeer sceptisch en dacht: ‘je hoort overal over afvallen en dat het werkt, maar dat zal wel niet’ en ‘na het afvallen raak je toch in een jojo-effect’. Maar uiteindelijk besloot ik toch een boek te bestellen.

De eerste 16 kilo kwijt

In augustus 2022 begon ik met het eetplan van PuurFiguur en dit ging eigenlijk meteen hartstikke goed. Ik viel direct af en genoot van het koken. Koken is namelijk een oude hobby van mij en mijn man. Ik ben non-stop doorgegaan met het plan en zelfs op de vakanties hield ik er rekening mee. Het eerste jaar viel ik het meeste af, namelijk: 16 kilo.

Advies vragen

Na het eerste jaar heb ik een aantal maanden stilgestaan met het gewicht. Maar toch ging ik door, omdat ik het niet als een dieet zie maar als een leefstijl. Voor mijn gezondheid moest er toch nog wel wat vanaf, dus ik stuurde PuurFiguur een e-mail met daarin mijn hulpvraag. Ze gaven het advies om op de juiste manier juist wat extra koolhydraten toe te voegen en dat hielp! Het afvallen werd weer aangezet.

Erg tevreden: 22 kilo afgevallen

Ik ben nog eens 6 kilo afgevallen. In totaal ben ik dus 22 kilo kwijt en ik ben erg tevreden met mijn gewicht. Ik weeg nu weer ongeveer hetzelfde als voor mijn trouwdag. Wel merk ik dat ik in mijn hoofd nog allerlei oude en belemmerende gedachtes heb. Ik ben bezig om ook deze patronen te doorbreken.

PuurFiguur als houvast

Mijn advies voor anderen is om ook de stap te zetten naar een gezonder eetpatroon, waarbij je gerust af en toe kan smokkelen. Als het maar niet de hele dag en iedere dag is. Maar af en toe iets lekkers nemen heeft mij wel erg geholpen, ook in het lief zijn voor mezelf. Nu is het zo dat ik de eetplannen van PuurFiguur echt als houvast zie. Ook in tijden van stress zijn het eetplannen waar ik met rust op kan terugvallen.

Wat goed dat je deze gezonde manier van eten hebt doorgezet Linda! Je mag ontzettend trots op jezelf zijn met hetgeen je hebt bereikt. Veel plezier met het voortzetten van je gezonde leefstijl!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen