✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Tina

Tina (33 jaar) is in totaal 30 kilo afgevallen met PuurFiguur. Ze krijgt veel complimenten, heeft beduidend meer energie en zit weer lekker in haar vel.

Hier lees je haar verhaal.

Tina aan het woord

Ik ben niet één keer, maar twee keer succesvol afgevallen met PuurFiguur. En er kwamen tussendoor twee mooie cadeautjes bij. Mijn langgekoesterde wens kwam in vervulling: ik werd namelijk zwanger!

Overgewicht aanpakken

Laat ik beginnen bij het begin. Toen ik voor het eerst startte met PuurFiguur, werkte ik meer dan 50 uur per week, had ik flink overgewicht doordat ik een stress-eter ben en zaten we aan de start van de pandemie. Mijn lichaam werd door de zogenoemde coronakilo’s nog zwaarder en ik dacht: nu is het genoeg geweest. Op internet kwam ik de website van PuurFiguur tegen en ik herkende mezelf direct in hun blogs. Eindelijk begreep ik wat er met me aan de hand was! Mijn hormonen waren in de war. En ik besefte me maar al te goed dat ik mijn hormoonhuishouding terug in balans moest krijgen om gezond af te vallen.

1e ronde PuurFiguur: 10 kilo afgevallen

Ik startte in 2020 met het afslankplan en dat ging ontzettend goed. Ik viel flink af: wel 10 kilo in 3 maanden tijd. Toen raakte ik zwanger. Dit was echt zo gewenst! Want we probeerden al anderhalf jaar om zwanger te worden. En nu, doordat mijn hormoonbalans op orde was, werd ik zwanger.

Zwangerschap en verbouwing: +20 kilo

Na de geboorte van mijn eerste kindje werd ik nog een keer zwanger. We zaten toen middenin een verbouwing. Dit resulteerde in meer stress-eten, plus een verbouwingsdieet (zoals ik dat noem) doordat we geen keuken hadden, en natuurlijk de extra kilo’s door de zwangerschap. Dat maakte dat ik meer dan 20 kilo aankwam. Ik vond het zo zonde, want de 10 kilo die ik kwijt was, zat er nu dubbel en dwars weer aan. Ik was nog nooit zo zwaar geweest.

2e ronde PuurFiguur: -20 kilo

Na verloop van tijd kon ik de borstvoeding afbouwen. Ook de verbouwing was afgerond. Ik had geen smoesjes meer en ik moest echt aan de bak. PuurFiguur beviel me eerder zo goed dat ik nu een extra afslankplan kocht voor wat nieuwe input qua recepten. Op 2 december 2023 begon ik mijn 2e ronde PuurFiguur en ik ben sindsdien 20 kilo kwijt. Nu alleen die laatste 4 kilo nog en dan zit ik weer op mijn gewicht van vóór het stress-eten, de zwangerschappen en de verbouwing.

Blij en veel energie

Ik ben helemaal blij! Alle kleding van vroeger had ik bewaard en het staat weer goed. Ik heb voor mijn gevoel een hele nieuwe garderobe aan kleding, hoewel dit eigenlijk kleding is van jaren geleden. En ik heb meer energie, wat met onze twee kleintjes erg goed van pas komt. Ook vind ik mijn relatie met eten gezonder. Ik kan nu namelijk ook genieten van een ongezonde traktatie of snack tussendoor, zonder dat ik me meteen schuldig voel. Ik pak daarna het plan gewoon weer op en het heeft geen effect op mijn gewicht.

Intermittent fasting

Momenteel combineer ik PuurFiguur met intermittent fasting. Dit geeft mij veel steun om ’s avonds na 20.00 uur geen snack meer te pakken. Ik ben namelijk erg zwart-wit en IF helpt mij nu bij het afvallen. Dit is ook waarom andere diëten, met calorieën tellen, niet voor mij werkten. Want ik pakte toen gerust een stuk chocola in plaats van een maaltijd. Qua calorieën zat ik dan misschien wel goed, maar qua hormonen en afvallen natuurlijk niet.

Portiecontrole

Nu kan ik goed genieten van één bonbonnetje. Ik heb van die heerlijke dure bonbons gekocht. Voorheen zou ik die mezelf nooit cadeau hebben gedaan. Nu wel, en het blijft ook bij één bonbon, als een echte traktatie.

Complimenten en motivatie

Wat ook leuk is, zijn de complimenten van mensen die me al een tijdje niet hebben gezien. Wat een verschil qua voorkomen! Dit motiveert ook om door te gaan. Hoewel de eerste week van PuurFiguur verschrikkelijk was, omdat ik echt moest afkicken van de snelle suikers, raad ik iedereen aan om deze afslankmethode te volgen om weer in balans te komen en een gezond gewicht te krijgen. Het resultaat op de weegschaal was heel snel zichtbaar bij mij, en dat maakte ook dat ik doorpakte tot het fantastische gewicht en energielevel dat ik nu heb.

Goed gedaan Tina! Je mag ontzettend trots zijn op jezelf. Wat fijn dat je nu zo lekker in je vel zit en zoveel energie hebt. Geniet ervan!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen