✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur. Ook kon ze stoppen met haar hartmedicatie.

Hieronder lees je haar verhaal.

Ina aan het woord

Ik vind het leuk om mensen te enthousiasmeren. Vandaar dat ik mijn verhaal deel.

Ziek en extra kilo’s

Vorig jaar ben ik ziek geweest. De artsen denken dat het te maken heeft met long-covid, maar er is ook nog veel onduidelijk. Maar wat wel duidelijk was, is dat mijn lichaam niet goed werkte. Mijn schildklier deed raar, ik moest een galblaasoperatie ondergaan, ik had leververvetting (terwijl ik nooit vet at) en mijn hart werkte niet naar behoren. Op dat moment zat ik in een overlevingsstand en voelde ik me echt radeloos. Daarnaast had ik behoorlijk veel stress dat ook z’n aanslag op mijn lijf gaf. Ook dacht ik niet na over mijn voeding en ik werd steeds zwaarder.

Starten met PuurFiguur

Nadat de intense tijd weer wat rustiger werd, wilde ik beginnen met gezonder eten. Ook wilde ik afvallen. Hoewel ik toen een longontsteking had, wilde ik toch graag starten met PuurFiguur en startte dan ook op 8 januari. En kort daarna kwam ook het inzicht dat ik mezelf wilde veranderen. Ik wilde leren nee zeggen en leren meer voor mezelf te zorgen. En dit besef maakte me al tot een heel nieuw mens!

In rap tempo afvallen

Het afvallen ging direct goed. De eerste week viel ik 2,5 kilo af en de tweede week 2 kilo. Ik dacht toen nog: dit gaat wel heel snel. Maar ik besefte me ook dat het vooral vocht was dat ik afviel en dat daarna pas echt de vetverbranding aan gaat. Doorgaans viel ik daarna iedere week 1,5 kilo af met soms een weekje stilstand. Ik wist van andere keren afvallen dat stilstand erbij hoort, dus ik maakte me geen zorgen.

12,3 kilo afgevallen

Inmiddels (zo’n 2 maanden verder) ben ik 12,3 kilo afgevallen en heb ik nog 1,5 kilo te gaan tot mijn streefgewicht. Ik ben net weer door een plafond met stilstaan heen dus ik verwacht binnenkort het laatste beetje af te vallen. Wat verder superfijn is: ik mocht van de arts met mijn hartmedicatie stoppen! Dus het plan is niet alleen goed voor het gewicht maar ook zeker voor de gezondheid.

Angst voor aankomen is weg

Zelf had ik nog wel een beetje angst voor weer opnieuw aankomen. En daarom heb ik in de afgelopen weken af en toe getest hoe het gaat als ik weer wat extra eet. En dan eet ik geen zak chips, maar gewoon wat extra zilvervliesrijst of at ik bij iemand anders thuis mee. Soms kwam ik dan 100 gram aan, maar dat viel ik daarna ook weer prima af. Dit geeft mij zekerheid. Mijn angst om opnieuw aan te komen is daarmee verdwenen.

Een gezond BMI

Ik voel mij super in balans. Ook met het eten. Ik maak zelf aanpassingen aan de recepten, zodat ik ze voor mij smakelijker maak met extra kruiden. Ook heb ik inmiddels mijn eigen weg gevonden in het ontbijten en wil ik het nog gaan combineren met intermittent fasting. Mijn BMI is nu goed en daar ben ik ontzettend blij mee!

Ina, bedankt voor het delen van je verhaal! Het zal een motivatie voor velen zijn. Je mag ontzettend trots op jezelf zijn, want je hebt grote veranderingen gemaakt en prachtige resultaten behaald. Ga zo door!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen