✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt zich ontzettend goed, slaapt weer optimaal en heeft geen last meer van pijn in haar knieën.

Hieronder lees je haar verhaal.

Yolanda aan het woord

In 2022 kwam ik voor een gebroken enkel in het ziekenhuis. De arts constateerde toen ook dat ik artrose heb en vroeg me hoeveel ik woog. Ja, te veel natuurlijk. Ik heb meerdere malen geprobeerd af te vallen. Sterker nog; eigenlijk ben ik mijn hele leven al bezig met diëten. Met de diëten, zoals repen en shakes, viel ik echt wel af. Maar uiteindelijk kwam ik altijd weer aan als ik normaal ging eten.

Niet het juiste voedingspatroon

Normaal eten was voor mij dagelijks 2x brood en 1x aardappelen met groente en wat vlees. Natuurlijk waren er ook koekjes en chips in de weekenden. Maar ik dacht toch echt dat ik gezond at. Nu begrijp ik maar al te goed dat dit eigenlijk niet zo gezond was. Maar doorgaan met shakes en repen zou ook niet gezond zijn.

Ongelukkig

In de periode dat ik mijn enkel had gebroken, voelde ik me steeds ongelukkiger worden. Ik zat ik niet lekker in mijn vel en ik had last van mijn hormonen door de overgang. Normaal wandelde ik nog veel, maar dat lukte toen ook niet waardoor ik nauwelijks buiten kwam. Dat jaar vocht ik hard tegen de aangekomen kilo’s en had ik als doel om niet verder aan te komen in gewicht.

Starten met PuurFiguur

In maart 2023 startte ik met PuurFiguur. Ik kende het nog niet, maar kwam op de website terecht doordat ik via internet zocht op afvallen en hormonen. Het sprak me aan en ik bestelde een boek. Bij de start woog ik 83 kilo.

Snel afvallen en andere voordelen

De eerste week vlogen de kilo’s eraf. Dat was echt een fijn begin! Ik verloor zelfs 2,5 kilo in een week. En na anderhalve week viel het me op dat ik beter ging slapen. Waar ik voorheen tot wel 4.00 uur ’s nachts beneden kon zitten met slapeloosheid, viel ik nu heerlijk in slaap en sliep ik ineens de nachten door. Dit heeft natuurlijk ook zo zijn uitwerking op hoe ik me nu voel en op het afvallen. Het cirkeltje is rond. Ook heb ik geen pijn meer in mijn enkel en knieën, waardoor ik weer fijn kan wandelen.

Kleding in een paar maten kleiner

Het afvallen ging niet in een rechte lijn, maar schommelend. De ene week viel ik een kilo af en de andere week maar 200 gram. Ik vond dit niet zo erg, want ik voelde me goed en ik viel nog steeds prima af. Aan het begin zag ik vooral aan de weegschaal dat ik minder zwaar werd en dat mijn vetpercentage omlaag ging, maar ik zag het nog niet zo goed aan mijn lijf. Inmiddels is dat anders: ik draag kleding in een paar maten kleiner en ik zie mijn taille weer.

13 kilo afgevallen

Nu weeg ik 70 kilo. Ik ben dus 13 kilo afgevallen in 6 maanden tijd. Ik zou nog graag 5 kilo willen afvallen, maar het heeft niet zo’n haast. Ik volg het plan nu ook niet meer 100%, maar in de basis eet ik wel nog zoals PuurFiguur het aanraadt. Ik zou niet weten waarom ik weer terug zou gaan naar mijn oude eetpatroon, nu ik me met dit eetpatroon zo goed voel. Ook is mijn smaak erg veranderd en vind ik producten al gauw te zoet.

Wat goed dat je hebt doorgezet, ondanks dat het gewichtsverlies schommelde. Doordat je niet hebt opgegeven is deze manier van eten nu een gewoonte geworden waar je je makkelijk aan kunt houden. En dat heeft je groot succes opgeleverd! Je geeft aan dat je je nu super goed voelt en maar liefst 13 kilo bent afgevallen. Daar mag je ontzettend trots op zijn.

We wensen je veel plezier met het voortzetten van je gezonde leefstijl!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
tina is 20 kilo afgevallen en laat haar resultaat zien
Succesverhalen
Succesverhaal van Tina

Tina (33 jaar) is in totaal 30 kilo afgevallen met PuurFiguur. Ze krijgt veel…

ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen