Koolhydraatarm brood: uitleg, waarschuwingen en 3 simpele recepten
Koolhydraatarm brood lijkt de perfecte oplossing voor broodliefhebbers die een koolhydraatarm dieet volgen. Maar……
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Vezelrijke voeding: Lijst met 20 producten
Vezels houden je darmen gezond, stimuleren je spijsvertering en helpen je bij het afvallen.…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
5 kilo afvallen: 7 tips voor snel resultaat
In dit artikel lees je hoe je snel en op een gezonde manier 5…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Hulp nodig bij het kiezen van een afslankprogramma?
Help mij met kiezen
Onze diëtisten staan voor je klaar!
Hüttenkäse, hoe gezond is het? Uitleg, voordelen en 10 recepten
Hüttenkäse (ook wel cottage cheese genoemd) is populair bij mensen die gezonder willen leven,…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Waar zitten gluten in? Lees hier voedingslijsten en alternatieven
Gluten zijn de plakkerige eiwitten in granen. Veel mensen zijn gevoelig voor gluten, vaak…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Magnesiumtekort verhelpen in 3 stappen
Magnesium is een belangrijk mineraal dat veel verschillende functies heeft in je lichaam. Door…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
17 gezonde mango smoothie recepten + gezondheidsvoordelen
Met een mango smoothie krijg je op een heerlijke manier veel gezonde voedingsstoffen binnen.
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Broccoli: 9 voordelen, feitjes en recepten
Broccoli is één van de meest gezonde groenten. Het bevat veel vitamines, mineralen en…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Green Juice: 7 dingen die je moet weten voordat je begint
Green Juice is tegenwoordig erg populair. Het is een snelle en gemakkelijke manier om…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Hoe gezond is komkommer? De 7 voordelen van komkommer
Komkommer is een gezonde en zeer caloriearme groente. Komkommers bestaan voor maar liefst 97%…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige