8 redenen om meer peterselie aan je dieet toe te voegen
Peterselie is meer dan alleen een smaakmaker. Het heeft positieve gezondheidseffecten als het met…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Hoe appelazijn je kan helpen tijdens het afvallen
Azijn wordt al eeuwenlang gebruikt. Niet alleen in voedsel of om mee schoon te…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Kaneel als gezonde suikervervanger? Ontdek de voordelen van deze specerij
In dit artikel lees je wat kaneel is, vind je de voedingswaarde van kaneel en…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Hulp nodig bij het kiezen van een afslankprogramma?
Help mij met kiezen
Onze diëtisten staan voor je klaar!
Zo maak je lekkere spinazie smoothies (incl. recepten)
Spinazie is gezond, lekker en ontzettend veelzijdig. De zachte textuur en neutrale smaak maken deze…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Leef langer en gezonder met groene thee
Thee is na water het meest gedronken drankje ter wereld. In dit artikel kom…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Groene smoothies: uitleg, 15 simpele recepten en 1 waarschuwing
Een groene smoothie als ontbijt of tussendoortje is één van de gezondste keuzes die…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Wat iedereen zou moeten weten over rozemarijn
Wist je dat het bekende keukenkruid rozemarijn geneeskrachtige eigenschappen heeft? Rozemarijn vormt een bron…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Aardbeien smoothie maken: 12 lekkere recepten
Aardbeien bevatten zeer weinig calorieën en zitten tjokvol voedingsstoffen. Ze zijn het ideale ingrediënt…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Salie: een wonderplant uit de oudheid
De Grieken en Romeinen noemden salie een wonderplant. In elke middeleeuwse kloostertuin had salie…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Alles wat je wilt weten over stevia
Stevia is een 100% natuurlijk product, bevat geen calorieën en biedt nog een aantal…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige