Zuurkoolfrittata met cherrytomaten en geraspte geitenkaas
Deze frittata met zuurkool, cherrytomaten en geraspte geitenkaas is lekker als diner, maar ook…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Zuurkoolschotel met gehakt, pompoen en geitenkaas
Deze zuurkoolschotel is een succesnummer. Je kunt hem ook heel goed van tevoren bereiden…
Geschreven door:
Bianca Ochse
Voedingscoach
Andijviestamppot met gehaktballetjes
Bij deze andijviestamppot gebruik je bloemkool in plaats van aardappel. Het gerecht bevat daardoor…
Geschreven door:
Bianca Ochse
Voedingscoach
Hulp nodig bij het kiezen van een afslankprogramma?
Help mij met kiezen
Onze diëtisten staan voor je klaar!
Zalm van de BBQ met honing-mosterdsaus
Ga je barbecueën? Dan hebben we een heerlijk recept voor je. Deze zalm met…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Gevulde tomaten met spinazie en fetakaas
Deze lekkere vegetarische avondmaaltijd is koolhydraatarm en rijk aan gezonde voedingsstoffen – zoals eiwitten,…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Aubergine lasagne met gehakt en hüttenkäse
Aubergine is een goed alternatief voor de traditionele lasagnevellen. Zo kun je toch genieten…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Vegetarische buddha bowl met ei
Een feestje op je bord, zo kun je deze vegetarische buddha bowl gerust noemen.…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Hamburger op portobello-broodje
Wist je dat je een portobello heel goed kunt gebruiken als vervanger van een…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Romige kikkererwten-groenteschotel met ei
Wil je een dagje geen vlees of vis eten? Dan is dit recept bedoeld…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Gezonde kip-kerrie met bloemkoolrijst
Met dit recept maak je gezonde kip-kerrie zonder pakjes of zakjes. En wees gerust:…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige