10 superfoods die hun geld waard zijn
Superfoods zijn gezond. Maar zijn ze hun prijskaartje ook waard? In dit artikel lees…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
De 9 gezondheidsvoordelen van ginseng
Ginseng wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn medicinale eigenschappen, vooral in Azië en Noord-Amerika.…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
15 manieren om kurkuma te gebruiken
Kurkuma is een ontzettend krachtige specerij dat zelfs verschillende geneesmiddelen kan verslaan.
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Hulp nodig bij het kiezen van een afslankprogramma?
Help mij met kiezen
Onze diëtisten staan voor je klaar!
Kurkuma, is dat gezond? Alles wat je over kurkuma moet weten…
Is kurkuma gezond? Jazeker! Kurkuma is een van de gezondste specerijen die er bestaan…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
7 mogelijke ongemakken bij een koolhydraatarm dieet (en hoe je deze oplost)
Een koolhydraatarm dieet is een van de gezondste manieren om snel en blijvend af…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
60x Koolhydraatarme snacks gesorteerd per aantal koolhydraten
Bij een gezond voedingspatroon horen gezonde koolhydraatarme tussendoortjes. In dit artikel vind je maar…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Fruit smoothies: uitleg, 10 simpele recepten en 2 waarschuwingen
Fruit smoothies zijn goed voor je gezondheid. Ze verbeteren je stofwisseling, kunnen helpen bij…
Geschreven door:
Terry Schouten
Gezondheidswetenschapper
Waar zitten koolhydraten in? Met deze 3 lijsten weet je het gelijk
In dit artikel ontdek je waar koolhydraten in zitten. Je vindt hier handige lijsten…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Alles wat je moet weten over snelle en langzame koolhydraten
Koolhydraten zijn bijzonder. Aan de ene kant heb je koolhydraten nodig om gezond te…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige
Gezonde maaltijd: 32 super makkelijke recepten
In dit artikel vind je 32 gezonde recepten die je aan een slank en…
Geschreven door:
Ilse de Groot
Voedingsdeskundige