✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Gerjan

Gerjan (70 jaar) is al 16 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur.

Hij past nu niet alleen kleding in 3 maten kleiner, maar ervaart ook vele gezondheidsvoordelen: een betere conditie, een verbeterde bloeddruk en een gezond cholesterolniveau. Ook zijn slaapapneu is verbeterd.

Hieronder lees je zijn tussentijdse verslag.

Gerjan aan het woord

Samen met mijn vrouw heb ik al veel eetplannen en diëten geprobeerd. Ik heb zelfs in 2004 een maagband laten plaatsen. Ik ben daarmee overigens wel wat afgevallen, maar het leverde meer problemen op dan dat het resultaten opleverde. Zo kon het eten bijvoorbeeld moeilijk doorzakken naar de maag en daar had ik natuurlijk last van. De maagband heb ik laten verwijderen en toen kwam ik in aanmerking voor een Gastric Bypass. Maar van veel mensen heb ik hierover ook veel nadelen gehoord, dus ik wees het aanbod af.

Diëten werkten niet

Ik was dus al veel te lang te zwaar en niets bleek voor een langere periode te werken. Ik ben al 50 jaar rugpatiënt en moest dit jaar weer een operatie ondergaan. Mijn chirurg zei dat ik toch echt moest gaan afvallen. Samen met mijn vrouw hebben we nagedacht over hoe we dit het beste konden doen. Zij wilde ook graag afvallen, dus we hebben de stap samen gezet.

Starten met PuurFiguur

We besloten om met een plan van PuurFiguur te starten. Het eerste plan beviel ons niet, omdat het veel smoothies bevatte. Maar we wilden wel graag doorgaan, omdat de aanpak van PuurFiguur ons wel aansprak. We stapten dus over op een ander plan. Dit beviel ontzettend goed. Overwegend eet ik lekker. De ontbijtjes vind ik meestal een feestje en ik kook ook soms. Hoewel mijn vrouw wel echt veel meer doet qua koken. We zijn toch wel een beetje traditioneel.

Al 16 kilo afgevallen

In gewicht ben ik al behoorlijk gedaald. Bij de start woog ik 117 kilo en nu weeg ik 101 kilo. In totaal ben ik nu dus al 16 kilo afgevallen. Daarnaast is er een verbetering te zien in mijn suikerwaardes, die nu gezond zijn. Mijn diabetesconsulente is erg tevreden. Als het zo doorgaat, ziet het ernaar uit dat ik kan stoppen met de medicatie.

Betere conditie

Conditioneel ben ik er ook zeker op vooruit gegaan. We fietsen en wandelen veel en alles gaat nu veel makkelijker. Qua kleding ben ik 3 maten slanker geworden. Voorheen liet ik alle broeken vermaken en nu hoeft dat niet meer. Daarnaast is mijn slaapapneu verbeterd en vallen mijn cholesterolwaardes en bloeddruk ook binnen de normaalwaarden.

Streefgewicht in zicht

Ik ben er nog niet, dus ik ga zeker nog verder met het plan tot ik 95 kilo weeg. Daarna kan ik altijd bepalen om nog door te gaan. Maar mijn eerste doel nu is om nog 6 kilo meer af te vallen.

Wat heb je mooie resultaten behaald Gerjan! We zijn ontzettend blij voor je en zijn ook erg trots op je. Je hebt al grote successen bereikt.

We wensen je heel veel succes en plezier met het voortzetten van je gezonde leefstijl en het bereiken van je streefgewicht.

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 20 kilo afgevallen in 6 maanden tijd. Naast…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen