✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Dennis

In dit verslag lees je het inspirerende verhaal van Dennis. Hij is maar liefst 24 kilo afgevallen door koolhydraatarm te eten.

In de zomervakantie heeft Dennis de touwtjes wat laten vieren, waardoor er weer wat kilo’s aan zitten. Maar hij is vastberaden om deze kilo’s er weer af te krijgen door weer gezond en koolhydraatarm te eten. En daar zijn wij ontzettend trots op!

Hieronder lees je het verhaal van Dennis.

Dennis aan het woord

Hallo allemaal, graag stel ik mijzelf eerst aan jullie voor, mijn naam in Dennis Kriek, ik ben 41 jaar en getrouwd. Mijn vrouw en ik hebben een gezin van 2 jongens, ze zijn 13 en 14 jaar. Naast het gezinsleven hebben wij allebei een drukke baan.

Graag wil ik mijn verhaal delen, waarom? Voor de mensen die nog twijfelen of koolhydraatarm eten wel werkt, nou ik kan iedereen het aanraden, het werkt namelijk echt!

Nu is de “maat” vol!

In de zomer van 2016, was ik op een punt gekomen dat ik foto zag van mijzelf en dacht pfff… ben ik dat? Ergens wist ik wel dat ik fout bezig was. Bepaalde lichamelijke ongemakken vielen mij al enige tijd op, denk dan aan: snel buiten adem, weinig energie en kreeg zelfs mijn schoenen moeilijk aan. Nadat ik 104 kg op de weegschaal zag staan dacht ik, nu is de “maat” vol!

PuurFiguur trok mijn aandacht

Ik had in de loop der jaren samen met mijn vrouw best wel verschillende diëten gevolgd. Alleen was ik niet gedisciplineerd genoeg om dit vol te houden. Dit keer besloot ik zelf om op zoek te gaan naar een dieet. Wonder boven wonder kwam de website van PuurFiguur voorbij en die begon ik te lezen. Ik raakte erg geïnspireerd door het verhaal van Bernard en informatie die op de website stond. De dag erna overlegde ik dit met mijn vrouw waarop zij in eerste instantie sceptisch reageerde en gelijk had ze: waarom zou je dit dieet volhouden en al die andere diëten niet?

De knop ging om

Uit eindelijk besloten we om het Simpel Slank plan te kopen. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik ergens op een zomeravond in mijn vakantie begon met het lezen en zo geïnspireerd raakte dat ik diezelfde nacht het boek had uitgelezen. Dit was ook het moment dat bij mij de knop om ging. Door het lezen van het Simpel Slank plan begreep ik eigenlijk al snel de werking van het lichaam en wat bepaalde ingrediënten voor werking hebben. Het grappige was, na het lezen van het Simpel Slank plan, wanneer ik dan lekkernij in de winkel zag liggen meteen dacht, niet doen Dennis. In de eerste week heb ik slechts wat geëxperimenteerd met de verschillende gerechten en ik viel direct een kilo af.  

De weekemenu’s

Met hele grote dank aan mijn vrouw, want dat mag wel gezegd worden, zijn we aan het programma begonnen. Mijn vrouw was altijd al degene die voor het gezin kookte. Wat we ons niet direct realiseerde was dat het maken van de weekmenu’s veel tijd koste. Ze deed het toch maar even erbij! Totdat voor haar de maat vol was en het te veel werd. Het ultimatum was of stoppen met PuurFiguur of ik moest zelf maar in de keuken staan. Dit signaal was overduidelijk en op dat moment ben ik in de keuken me gaan bezighouden met de recepten.

Gestart met hardlopen

In de jaren dat ik het plan volgde was ik ook gestart met hardlopen. Naast het minimaal 15 minuten per dag bewegen wou ik ook langere stukken lopen. De eerste keer dat ik ging hardlopen kon ik volgens mij binnen 5 minuten al aan de “zuurstof”… Na een jaar of 2 haalde ik uiteindelijk 15 km binnen het uur.

Oude gewoonten

Hoewel ik nog steeds erg enthousiast ben, gaat mijn proces met ups en downs. In totaal was ik 24 kilo afgevallen, waarvan er nu weer best wel weer wat aanzit. We moeten tenslotte ook niet vergeten te genieten van het leven. Dit jaar heb ik in de zomervakantie vooral genoten van de heerlijke terrasjes in binnen en buitenland. Jammer genoeg val je tijdens het borrelen snel terug in oude gewoonten zoals een het bittergarnituur of lekker stukje stokbrood met kruidenboter.

Meer bewustwording

Wat ik het liefste doe na een foute periode is het boek van Simpel Slank plan weer doorlezen zodat ik me weer bewust wordt van het in balans brengen van mijn lichaam. Ik weet hoe het is om nog lichter te zijn dan nu en ken de voordelen ervan. Dus ik ben van plan om door te gaan tot ik opnieuw mijn streefgewicht behaal. Ik vind het vandaag de dag ook superleuk om te koken. Het Simpel Slank plan en andere programma’s hebben best veel effect op mijn leven. Wat ik dagelijks ben blijven doen is minimaal 2 liter water per dag drinken en 15 minuten bewegen. Ik ben me meer bewust en heb meer aandacht voor het eten en hiermee zijn de taken thuis beter verdeeld. Naast de programma’s van PuurFiguur volgen wij ook andere programma’s in het kader van koolhydraatarm eten.

Het samen doen

Uit enthousiasme heb ik na de “zomer” challenge een besloten Facebookgroep opgericht waarbij nog steeds nieuwe mensen zich aanmelden: “koolhydraatarm eten voor iedereen”. Zo’n besloten groep werkt erg goed, omdat je het gevoel hebt dat je het samen doet. Daarom kijk ik ook uit naar het PuurFiguur plan op Facebook in januari 2019. Ik kan niet wachten, ik ben ervan overtuigd dat dit plan mij en vele anderen gaan helpen 2019 gezond in te gaan.

Wauw Dennis, wij zijn erg trots op je! Je hebt een aantal belangrijke en gezonde gewoontes eigen gemaakt, en dat is super goed van je. We vinden het fantastisch om te lezen dat je het Simpel Slank plan opnieuw hebt doorgelezen om de knop weer om te zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat je die kilo’s zult verliezen als je je gezonde, koolhydraatarme eetpatroon weer oppakt. Heel veel succes!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen