Succesverhalen

Op deze pagina vind je succesverhalen van mensen die PuurFiguur hebben gevolgd. Wil je weten wat hun geheim is? Laat ons je de moeite besparen… Er is geen geheim, maar er zijn wel een aantal kleine en simpele veranderingen die op de lange termijn het verschil maken.

Laat je motiveren en inspireren door de onderstaande personen die het heft in eigen handen hebben genomen.

Het verhaal van Linda

Linda Hartgers (59 jaar) was na een hersenbloeding in 2016 ruim 20 kg aangekomen. Haar bloedwaardes waren slecht en ze voelde zich ellendig en extreem moe. Ze besloot het anders aan te pakken. Ze startte met het afslankplan van PuurFiguur. Wat er toen gebeurde overtuigde ook haar arts. Lees hier verder.

Het verhaal van Cees

Cees (70 jaar) is maar liefst 22 kilo afgevallen. Daarnaast hoeft hij nu geen insuline meer te spuiten voor de diabetes die hij had. Hij voelt zich mobieler én energieker.

Lees hier zijn inspirerende verhaal.

Het verhaal van José

José is op spectaculaire wijze afgevallen door koolhydraatarm te eten volgens de richtlijnen van PuurFiguur. Het begon allemaal toen José de beslissing maakte om gezond af te vallen.

Ze is al 22 kilo afgevallen en gaat door! Lees hier haar tussentijdse verslag.

Het verhaal van Nancy

Nancy heeft haar draai gevonden. In dit leuke verslag vertelt ze hoe een koolhydraatarm eetpatroon haar is bevallen en deelt ze een paar handige tips waarmee het afvallen een stuk makkelijker wordt.

Nancy, bedankt voor het delen! Lees hier haar verslag.

Het verhaal van Wills

Wills is maar liefst 20 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. En het mooiste aan zijn verhaal is: zijn bloedwaardes zijn weer normaal en hij heeft zijn dochter en vrouw ook geïnspireerd om af te vallen.

Hier lees je Wills’ volledige verhaal.

Het verhaal van Ria

Ria is 16,5 kilo afgevallen door koolhydraatarm te eten. Ze ervaart geen honger meer en voelt zich ontzettend goed. In haar verslag deelt ze handige tips.

Benieuwd naar haar verhaal? Lees het hier!

Het verhaal van Angelique

Angelique is in 3 weken tijd 6 kilo afgevallen door een koolhydraatarm eetpatroon te volgen. Ze volgt de weekmenu’s van PuurFiguur met veel plezier en ook haar gezin eet lekker mee. In haar verslag deelt ze haar ervaringen.

Hier lees je Angeliques verhaal.

Het verhaal van Nikki

Nikki viel 5 kilo af in 3 weken tijd. Super knap! In haar verslag vertelt ze hoe het haar is afgegaan en geeft ze enkele handige tips.

Lees Nikki’s succesverhaal hier.

Het verhaal van Mariëtte

Mariëtte is in 7 maanden tijd maar liefst 23 kilo afgevallen. Dat heeft ze bereikt door koolhydraatarm te eten. Deze nieuwe manier van eten bevalt haar goed en ze is vastberaden om een gezond gewicht te bereiken. Wij weten zeker dat het haar gaat lukken!

Mariëttes uitgebreide verslag lees je hier.

Het verhaal van Lisa

Lisa had al vele diëten geprobeerd, maar behaalde nooit (blijvend) resultaat. Totdat ze met het afslankplan van PuurFiguur begon. Ze is maar liefst 20 kilo afgevallen en zit beter in haar vel dan ooit. Wij zijn heel trots op haar!

Hier lees je Lisa’s verslag.

Facebookberichten

Reacties op onze website

Inspireer en motiveer anderen met jouw verhaal

Door je verhaal met anderen te delen, help je meer mensen aan een gezonde levensstijl. Delen is heel simpel en kan op verschillende manieren.

  1. Stuur je verhaal + foto op naar info@puurfiguur.nl.
  2. Plaats je verhaal direct op onze Facebookpagina.
  3. Laat hieronder een reactie achter.

Bedankt!