✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Het succesverhaal van Colinda

Colinda (54 jaar) viel in 6 maanden tijd maar liefst 15 kilo af! Haar gezondheid verbeterde en ze ziet er niet alleen stralend uit, maar zit ook nog eens heel goed in haar vel.

Lees hieronder haar verhaal.

Colinda aan het woord

In de loop der jaren was ik 10 kilo aangekomen. Toen ik anderhalf jaar geleden stopte met roken kwamen er nog eens 10 kilo bij. Eind 2018 woog ik 89,5 kilo bij een lengte van 1.61m. Ik probeerde zelf op allerlei manieren dit gewicht weer kwijt te raken, maar niks lukte.

Meteen succes

Via Google belandde ik eind juli 2019 op de website van PuurFiguur. Daar las ik over de Buikvet Challenge en ik besloot het een kans te geven. Ik maakte een vliegende start, want de eerste weken verloor ik met gemak 2 kilo per week. Dat het zoveel effect had, terwijl ik in de overgang zat verraste me echt. Er was mij eerder verteld dat afvallen tijdens de menopauze vrijwel onmogelijk was. Dat het mij wel lukte, maakte me trots en zorgde voor een enorme boost aan motivatie.

15 kilo kwijt!

Na 4 weken was ik al behoorlijk wat kilo’s kwijt en besloot ik het plan opnieuw voor 4 weken te volgen. Daarna volgde ik het Simpel Slank plan en vervolgens het Winter Afslankplan.

In totaal ben ik 15 kilo afgevallen in 6 maanden tijd!

Ook mijn man is mee gaan doen met de plannen van PuurFiguur. Hij is inmiddels 12 kilo afgevallen en heeft zijn streefgewicht bereikt.

Plezier in koken

Vroeger vond ik koken helemaal niet leuk. Ik maakte eten klaar, maar daarmee was alles ook wel gezegd. Sinds ik volgens de plannen van PuurFiguur eet heb ik echt lol gekregen in het koken. We genieten enorm van de recepten en eten nu nieuwe dingen die we voorheen nooit aten. De menu’s zijn verrassend en lekker, en bevallen ons erg goed.

Meer energie

Dat ik al 15 kilo kwijt ben is al heerlijk, maar daarnaast profiteer ik ook van een aantal andere voordelen. Zo slaap ik veel beter en heb ik veel meer energie. Voorheen was ik al buiten adem als ik de trap op liep. Nu word ik iedere morgen uitgerust wakker en heb ik het gevoel dat ik alles aankan. Mijn uithoudingsvermogen is veel beter en dit zorgt ervoor dat ik met gemak mijn werk doe en daarnaast ook nog energie over heb voor andere dingen.

Klachtenvrij door PuurFiguur

Ik had al jaren last van een opgeblazen gevoel en liep hiervoor bij het ziekenhuis, maar bleef last houden. Uit testen bleek dat ik een lactose-allergie heb. Sinds ik volgens de plannen van PuurFiguur eet heb ik echter nergens meer last van. Koolhydraatarm eten heeft er dus ook voor gezorgd dat ik van deze klachten af ben.

Een zelfverzekerd gevoel

Mijn leven is echt positief veranderd sinds ik met PuurFiguur ben gestart. Dat wil ik graag aan andere mensen meegeven, zodat zij dit ook kunnen bereiken. Ik zit weer lekker in mijn vel en voel me veel zelfverzekerder, dat gevoel gun ik anderen ook.

Als mensen vragen welk dieet ik volg, dan zeg ik ‘ik volg geen dieet’. Eten volgens de plannen van PuurFiguur is onze leefstijl geworden. Mijn man en ik willen nooit meer terug naar hoe het was, maar willen dit blijven doen!

Wauw Colinda, wat zie je er geweldig uit en wat fijn om te horen dat je zo lekker in je vel zit. Je hebt het onwijs goed gedaan en het team van PuurFiguur is ontzettend trots op jou.

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 13,2 kilo afgevallen in 3 maanden tijd. Naast…

Succesverhalen
Succesverhaal van Sabine

Sabine (55 jaar) is met PuurFiguur in 3 maanden 10 kilo afgevallen. Ook heeft…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henriëtte

Henriëtte (65 jaar) is met PuurFiguur maar liefst 17 kilo afgevallen, heeft haar relatie…

Succesverhalen
Succesverhaal van Godelieva

Godelieva (68 jaar) kreeg vanuit medische hoek het advies om af te vallen. En…

Succesverhalen
Succesverhaal van Wendy

Wendy (48 jaar) moest om medische redenen gezonder gaan eten. Ze startte met een…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen