Nieuw: Het Simpel Slank Programma – afvallen was nog nooit zo makkelijk

Als je geïnteresseerd bent in het verliezen van 5, 12 of meer dan 17 kilo vet en je wilt jezelf niet uithongeren, geen chemische pillen slikken en niet terug-jojoën naar je startgewicht, dan is dit wellicht de belangrijkste boodschap die je ooit gaat horen.

Het Simpel Slank programma bestaat uit:

 • Het Simpel Slank e-boek
  Balanceer je hormonen in 5 simpele stappen en val 2 kilo af per week. Door stap 4 toe te passen verbrand je direct onderhuids vet en orgaanvet in je buikstreek.
 • Het Simpel Slank e-kookboek
  Het boek bevat 4 uitgebreide weekmenu’s en meer dan 100 recepten (incl. gezonde snacks). Geschikt voor iedereen die 5, 12 of meer dan 20 kilo wil afvallen. Eet 3 dagen volgens het kookboek en (vr)eetbuien behoren tot de verleden tijd.
 • Online Afslankhulp
  Als je Simpel Slank hebt besteld, staan wij klaar voor al je vragen! Zo ben je ervan verzekerd dat je het Simpel Slank programma foutloos volgt en val je gegarandeerd af.

100% garantie: bereik je streefgewicht of krijg je geld terug

Zo ontdekte ik hoe je snel en gemakkelijk kunt afvallen…

Ruim 10 jaar geleden stond ik in een volle sportschool les te geven, met als doel om mijn cliënten een slank lichaam te bezorgen. Ondanks mijn spijkerharde trainingen kreeg ik keer op keer ingevulde opzegformulieren in mijn handen gedrukt, afkomstig van teleurgestelde sporters die ooit zeer gemotiveerd waren om af te vallen.

Het was toen dat ik de beslissing nam om achter het ‘geheim’ van makkelijk en natuurlijk gewichtsverlies te komen. Ik ben op pad gegaan en probeerde elk dieet, las elk boek en volgde elke cursus die er was om mensen te helpen afvallen.

Ik heb al deze kennis samengevat in een simpel en duidelijk systeem dat al duizenden mensen zoals jij succesvol en makkelijk heeft geholpen met afvallen.

Het goede nieuws is dat dit systeem nu ook voor jou beschikbaar is. Om af te vallen hoef je alleen de eenvoudige stappen uit Simpel Slank te volgen.

 

Bernard is met Puur Figuur o.a. bekend van:

 

Wat anderen zeggen over Simpel Slank…

Wat ik ontdekte over afvallen…

Daar stond ik dan met mijn officiële kwalificaties als fitnesstrainer. Ik gaf keiharde trainingen, maar ondanks alle inzet kreeg ik mijn cliënten niet meer in hun oude spijkerbroek. Ik had er schoon genoeg van en besloot op zoek te gaan naar antwoorden.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik in contact met bekende experts en ontdekte ik de diepgaande oorzaken van overgewicht. Het laatste puzzelstukje viel op zijn plek toen ik de materie over afslankhormonen tot me nam.

Als je afslankhormonen ‘AAN’ staan, verbrand je al je overtollige lichaamsvet in alle delen van je lichaam. Ook op ‘moeilijke’ plaatsen zoals je benen, kin, armen, heupen, billen of buik – voor zowel mannen als vrouwen.

Ik ontwikkelde een methode om deze afslankhormonen te activeren en begon de methode onder mijn cliënten te verspreiden. Wat ik toen heb meegemaakt heeft de koers van mijn leven veranderd.

Activeer jouw natuurlijke afslankhormonen en verbrand gedurende de hele dag overtollig lichaamsvet (24 uur per dag, 7 dagen per week)

Ik vergeet nooit meer hoe een cliënt, en inmiddels goede vriendin, haar gewenste figuur behaalde. Door haar natuurlijke afslankhormonen te activeren, werd ze voor het eerst in haar leven écht slank. Neveneffecten van de methode waren: een betere nachtrust, meer energie, een lagere bloeddruk en een positievere stemming.

Tegenwoordig verbaast het mij niet meer als mensen in de eerste week tot wel 4 kilo afvallen en vervolgens elke week opnieuw 2 kilo verliezen.

Nadat ik jarenlang bezig ben geweest om de methode te perfectioneren en ik het aantal coachingaanvragen niet meer zelf kon vervullen, heb ik besloten om Simpel Slank te schrijven.

In Simpel Slank begeleid en coach ik je om je aan een mooi, slank en vooral gelukkig lichaam te helpen.

✔ JA, IK WIL SIMPEL AFVALLEN

De 5 stappen van Simpel Slank

STAP 1: HET KEERPUNT

De grootste valkuil van afvallen is dat veel mensen zogezegd ‘dweilen met de kraan open’. Men pakt veelal het symptoom aan, in plaats van de oorzaak. De eerste stap van Simpel Slank is het dichtdraaien van de kraan.

Je lichaam heeft een vetopslaghormoon (insuline), maar ook een vetverbrandingshormoon (glucagon). Het vetverbrandingshormoon heeft als taak om de ‘deurtjes’ van je vetcellen te openen, zodat het vet wordt bevrijd en kan worden verbrand.

Stap 1 van Simpel Slank is het keerpunt: je lichaam maakt geen vet meer aan en schakelt over op het verbranden van vet.

STAP 2: HET HONGERHORMOON ‘RESETTEN’ OM PLEZIERIG AF TE VALLEN

Wanneer je slank wilt worden en blijven, wil je niet elke dag tegen een hongergevoel vechten. Gelukkig hoeft dat ook niet.

In stap 2 van het Simpel Slank e-boek ‘RESETTEN’ we jouw hongerhormoon (ghreline). Dat doen we door anders te eten. Om het je gemakkelijk te maken, vind je in het Simpel Slank kookboek 4 weekmenu’s, handige boodschappenlijsten, snackrecepten en keukentips voor mensen met weinig tijd.

Na deze stap kun je nog steeds een hongergevoel ervaren, maar alleen als je echt honger hebt. Je hebt zelf weer alle controle, omdat je lichaam niet meer om suikers en vetten schreeuwt.

Na stap 2 hoef je nooit meer te vechten tegen een onnodig hongergevoel. Als je honger hebt, eet je gewoon een heerlijke maaltijd of snack uit het maaltijdplan. Zo val je snel en plezierig af!

STAP 3: VET VERBRANDEN OP ‘LASTIGE’ PLAATSEN

Heb jij een specifieke plaats waar je heel lastig afvalt? Zo ja, dan is deze stap voor jou bedoeld.

Lichaamsvet is primair bedoeld om energie tijdelijk op te slaan, maar met de schadelijke stoffen in onze voeding, onze omgeving en zelfs in bepaalde cosmetica heeft vet er een nieuwe taak bij gekregen: het opslaan van gifstoffen.

Als lichaamsvet te veel gifstoffen bevat, laat het zich niet zomaar verbranden. Zo wordt vet hardnekkig en lastig om te verliezen. Gelukkig is dit volledig omkeerbaar.

In stap 3 van Simpel Slank beperken we met een paar praktische stappen de meeste gifstoffen en herstellen we jouw natuurlijke balans.

Deze stap is, in combinatie met de vorige twee stappen, alles wat je nodig hebt om hardnekkig vet los te weken, te verbranden en voorgoed weg te houden. Dit geldt voor het vet in alle delen van je lichaam.

STAP 4: Op naar een PLATTE BUIK

Misschien is het je opgevallen dat buikvet snel ontstaat, maar lastig verdwijnt. Dat komt doordat het verbranden van buikvet niet alleen een kwestie is van gezond eten.

Er stroomt een bepaald hormoon (cortisol) door je lichaam, met als één van zijn taken om buikvet aan te maken.

Val jij niet of zeer langzaam af rond je buik? Dan heb jij wellicht het meeste aan deze stap van Simpel Slank.

Door stap 4 van Simpel Slank krijg je stevige grip op dit hormoon, zodat je juist heel snel buikvet verbrandt. Het vet rond je buik wordt zichtbaar minder, waarmee je ook de kans op verschillende ziekten en aandoeningen verkleint (zoals een hoge bloeddruk, een hoog cholesterol en hart- en vaatziekten).

Na deze stap verbrand je gedurende de hele dag hoog- en laagzittend dieper buikvet, zelfs tijdens het slapen!

STAP 5: ELIMINEER (VR)EETBUIEN EN VERWACHT HET ONVERWACHTE

Vreetbuien (of emotie-eten) zijn een groot probleem bij bijna al mijn cliënten. Als je geen einde maakt aan vreetbuien zijn al je inspanningen om af te vallen voor niets geweest. Gelukkig is de oplossing binnen handbereik.

Er stroomt een heel bijzonder hormoon door je lichaam dat serotonine heet. Serotonine is het gelukshormoon. Het maakt je gelukkig en geeft je energie. En het mooiste is: in de aanwezigheid van serotonine behoren vreetbuien tot de verleden tijd.

Maar dit is nog niet alles! Deze stap is niet voor niets mijn favoriete stap, want dit is waar het bijzonder interessant wordt…

Wist je dat zelfvertrouwen, motivatie, overtuiging en wilskracht niet compleet tussen je oren zitten? In stap 5 van Simpel Slank boosten we jouw serotonineniveau en maken we een einde aan vreetbuien, en krijg je daar wilskracht voor terug! En wilskracht kun je heel goed gebruiken als je wilt afvallen.

Stap 5 bestaat onder andere uit het eten van bepaalde voeding die je lichaam nodig heeft om meer serotonine aan te maken.

Als je op zoek bent naar de leukste manier om af te vallen, lees stap 5 dan zeer aandachtig door.

ALLE STAPPEN OP EEN RIJTJE

De 5 stappen van Simpel Slank:

 • Stap 1: Het keerpunt – verbrand vanaf NU vet, in plaats van het op te slaan
 • Stap 2: Hongerhormoon ‘RESETTEN’ om nooit meer onnodige honger te ervaren
 • Stap 3: Vet verbranden op ‘lastige’ plaatsen
 • Stap 4: Het platte buik plan om hoog- en laagzittend buikvet te verbranden
 • Stap 5: Elimineer vreetbuien en emotie-eten (en krijg er wilskracht voor terug!)


Al deze stappen zijn samengevat in 4 complete weekmenu’s met meer dan 100 recepten!

Over de recepten

 1. Tijd-bespaartips en alternatieven voor mensen met een druk leven
 2. Geen dure boodschappen nodig
 3. Te simpel om te verpesten
 4. Exacte hoeveelheden per ingrediënt
 5. Heerlijke recepten waarvan je in eerste instantie zou denken dat ze ongezond zijn
 6. Bij elk recept vind je de voedingswaarden per portie

 

BONUS 1

 Stilstaan tijdens het afvallen voorkomen

Er komt een moment dat het afvallen tot stilstand komt (ondanks dat je gezond eet).

Dit komt doordat een bepaald hormoon in je lichaam denkt dat je aan het verhongeren bent.

Herstel de balans van dit hormoon door een speciaal dagschema te volgen, te vinden in Simpel Slank. Na deze dag gaat je lichaam weer over op het verbranden van vet.

BONUS 2

Hulp en ondersteuning

Bestel het Simpel Slank programma en wij staan klaar voor al je vragen over voeding en afvallen.

Zodra je bestelt, krijg je een e-mailadres waarop je ons kunt bereiken wanneer je vragen hebt.

Let op: wij zitten momenteel bijna vol. Wees er daarom snel bij en verzeker jezelf van de beste adviezen van onze voedingsdeskundigen.

BEGIN DIRECT MET AFVALLEN!

Simpel Slank is een eenmalige investering en kost minder dan een intakegesprek bij een diëtist.

Eenmalig: € 89.- € 37.-

✔ JA, IK WIL SIMPEL AFVALLEN

100% garantie: bereik je streefgewicht of krijg je geld terug

Een preview van het programma:

In het Simpel Slank programma ontdek je:

 • De volledige boodschappenlijst, zodat je nooit meer per ongeluk het verkeerde eet
 • Hoe je ervoor zorgt dat je lichaam meer vet in de buikstreek verbrandt
 • Welke zuivel je absoluut niet mag eten en drinken als je slank wilt worden en blijven
 • Welke vitamines je slank en gelukkig maken
 • Hoe je diabetes en hart- en vaatziekten kunt vermijden
 • Het maaltijdschema met heerlijke gerechten voor de hele week
 • Hoeveel water je moet drinken
 • Hoe je het jojo-effect voorkomt
 • Welke 10 biologische producten absoluut je geld waard zijn
 • Welke voedingsstoffen je nodig hebt om nooit meer een vreetbui te hebben
 • Welke E-nummers je moet vermijden als je wilt afvallen rond je benen, billen en heupen
 • Waarom sporten gezond is, maar absoluut niet verplicht is om af te vallen
 • Wat je kunt eten om meer wilskracht te krijgen
 • Hoe je van je suikerverslaving afkomt
 • Hoe je voorkomt dat je hardnekkig vet aanmaakt
 • Hoe je 2 kilo per week afvalt (en in de eerste week zelfs meer) – zonder een seconde honger te lijden
 • Welke gewoontes ervoor zorgen dat vet ‘stug’ wordt en daardoor lastig te verliezen is, gevolgd door een concreet plan hoe je dit kunt terugdraaien
 • Wat je kunt doen om je stofwisseling permanent te verhogen
 • Welke voeding een ongezonde insulinereactie veroorzaakt
 • Hoe je controle krijgt over wat je wel/niet eet
 • Het verloop van je natuurlijke hormoonbalans en hoe je deze kunt optimaliseren om een mooi en slank lichaam te krijgen
 • Waarom een verstoorde hormoonbalans je geheugen aantast (waar lagen die sleutels ook alweer?) en wat je kunt doen om je geheugen aan te scherpen
 • De verborgen oorzaken van gevaarlijk buikvet
 • Hoe je met 0,5% van je tijd schadelijke stresshormonen met 15% reduceert om af te vallen in je buikstreek
 • Wat je absoluut nooit meer mag doen als je slank wilt worden en blijven
 • Hoe een voedselverslaving ontstaat en hoe je deze overwint
 • Welk eten je gelukkig maakt
 • Welke stoffen je nodig hebt om een hongergevoel uit te schakelen
 • Hoe je stilstaan tijdens het afvallen voorkomt (met het speciale dagschema)
 • Welke zoetstoffen je kunt gebruiken tijdens het afvallen
 • Welke soorten vetten je moet vermijden als je slank wilt worden en blijven
 • Hoe je gezond moet koken om af te vallen
 • Welke voedingsstoffen je energieniveau verdubbelen

Wat is het je waard om weer slank te worden zonder jojo-effect?

Ik som het nog even voor je op: met het Simpel Slank programma krijg je een kant-en-klaar plan dat je helpt om al je overtollige (en hardnekkige) lichaamsvet te verbranden.

Je leert op een kinderlijk eenvoudige manier hoe je jouw jeugdige afslankhormonen weer activeert om snel en moeiteloos af te vallen.

Verbeter de kwaliteit van je leven door gezonder te worden

Gewichtsverlies is niet het enige voordeel dat je uit een gezonde hormoonbalans haalt. Het zal je ook helpen aan:

 • Een betere nachtrust
 • Een goedwerkende spijsvertering
 • Meer energie om je week vol te plannen met leuke activiteiten
 • Een positievere stemming vanaf het moment dat je wakker wordt
 • Een verlaagde kans op diabetes, hart- en vaatziekten en tientallen andere chronische ziekten

Het is allemaal extreem eenvoudig om uit te voeren. Je hebt geen dure supplementen nodig en kunt je boodschappen gewoon bij je eigen supermarkt blijven doen.

Dit alles bied ik deze maand aan voor € 89.-   € 37.-
100% garantie: bereik je streefgewicht of krijg je geld terug

✔ GA VERDER

Mijn persoonlijke garantie naar jou

Als ik je persoonlijk zou coachen zou dat je maandelijks € 385 kosten, omdat resultaat gegarandeerd is. Voor Simpel Slank geef ik je precies dezelfde garantie!

Simpel Slank is een eenmalige investering en kost minder dan een intakegesprek bij een diëtist

Het enige wat je hoeft te doen, is het volgen van de eenvoudige stappen uit het Simpel Slank programma. Hiermee zet je jouw afslankhormonen weer ‘AAN’, zodat je continu vet verbrandt. Met het Simpel Slank programma bereik je precies hetzelfde resultaat als met mijn persoonlijke coaching.

Zet al jouw 12 natuurlijke afslankhormonen weer ‘AAN’

Misschien is het je opgevallen hoe sterk ik in Simpel Slank geloof. Als je bekend bent met de resultaten die ik met mijn eigen ogen heb gezien, dan begrijp je waarom ik voor 110% achter Simpel Slank sta.

Ik wil niet dat je mij zomaar gelooft. Schaf het Simpel Slank programma aan en ontdek het zelf. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, stuur mij dan een e-mail en ontvang het volledige aankoopbedrag terug.

Je mag het Simpel Slank programma dan gewoon houden. Als je Simpel Slank later alsnog een eerlijke kans geeft, zul je zien dat je geen enkele dag meer met overgewicht hoeft te leven.

Simpel Slank is een simpel, toegankelijk en prettig afslankplan

Simpel Slank is gemakkelijk en vooral prettig te volgen. Hongergevoel, chemische pillen, sporten en afzien komen niet voor in Simpel Slank.

In Simpel Slank ontdek je dat je gewoon een wijntje kunt drinken, zonder meteen weer aan te komen. Je hebt alle vrijheid en hoeft geen extremen op te zoeken om een mooi en slank lichaam te krijgen.

Na jarenlang Simpel Slank te coachen, heb ik gemerkt dat het de prettigste en meest effectieve manier is om af te vallen – zonder hongergevoel of frustratie. Ik ben ervan overtuigd dat het jou gaat helpen.

Janneke (36 jaar) zegt: Na een lange dag werken drink ik graag een wijntje. Strenge diëten gaan er bij mij niet in. Simpel Slank sprak mij aan vanwege de titel en ik ben blij dat ik de methode heb gevolgd. Ik ben 4 kilo afgevallen en heb mijn gewenste gewicht bereikt. De complimenten die ik krijg zijn heerlijk. Ik drink nog steeds mijn wijntje en eet af en toe wat lekkers, maar ik kom niet meer aan door de tips over slapen en hongergevoel. Bernard, bedankt voor je tips! Warme groet, Janneke

Begin ook vandaag en val enkele kilo's af per week

Begin vandaag: er is geen beter moment

Ja, ik wil simpel afvallen

100% succesgarantie: als je niet afvalt, krijg je je geld terug

Ik geloof zo sterk in Simpel Slank, dat ik je hierbij een 100% succesgarantie geef. Dat houdt in: schaf het Simpel Slank programma nu aan en verlies overtollig lichaamsvet, of krijg je geld terug.

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het product, stuur dan binnen 2 maanden na aanschaf een e-mail naar info@puurfiguur.nl met als onderwerp “Simpel Slank geld retourneren”, en krijg het volledige aankoopbedrag terug.

Zonder jouw actie blijft je lichaam precies hetzelfde. Neem de beslissing om Simpel Slank te proberen en zet zo de belangrijkste stap naar een mooi en slank lichaam.

Er is geen risico: je kunt je altijd nog bedenken nadat je het een kans hebt gegeven.

Klik op de onderstaande knop, vul je e-mailadres in, kies de gewenste betaalmethode en krijg direct toegang tot het Simpel Slank programma, zodat je meteen aan de slag kunt en deze week al de eerste kilo’s lichaamsvet kunt verbranden.

✔ GA VERDER

Wacht niet tot het te laat is. Elke dag die je leeft met overgewicht is er één te veel. Hoe zou het zijn om weer in je oude spijkerbroek te passen? De oplossing ligt binnen handbereik. Bestel nu en ik zie je aan de andere kant.