Het 21-daagse Smoothieplan:
Gezond afvallen en je energie verdubbelen!

Als je geïnteresseerd bent om in 21 dagen meer energie te krijgen, beter en dieper te slapen en 5 kilo af te vallen, dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste boodschap die je vandaag gaat lezen.

Volg het 21-daagse Smoothieplan om:

 • Gezond af te vallen (tot 2 kilo per week)
 • Meer energie te krijgen
 • In 21 dagen een gezond lichaam te krijgen

Geef je lichaam en brein een frisse start door heerlijke, gezonde smoothies vol belangrijke vitamines, mineralen en voedingsvezels te drinken!

Bernard is met PuurFiguur o.a. bekend van:

Het verhaal achter het Smoothieplan

Zo’n 10 jaar geleden was ik werkzaam als fitnesstrainer in een sportschool. Mijn doel was om zoveel mogelijk mensen aan een slank, gezond en sterk lichaam te helpen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want ik heb met mijn eigen ogen gezien dat sporten niet de beste manier is om af te vallen.

Het was voor mij een frustrerende tijd. Als fitnesstrainer stond ik vaak machteloos, omdat mensen niet tot nauwelijks waren afgevallen door mijn intensieve cardio- en krachttrainingen.

Het was tijd om een nieuwe weg in te slaan.

Het menselijk lichaam is enorm complex, en ik wist dat ik de diepte moest ingaan om antwoorden te vinden. Toen ik me in de werking van menselijke hormonen verdiepte, vielen de puzzelstukjes ineens op zijn plaats.

Het is simpel: als je bepaalde vitamines, mineralen of vezels mist, raken je hormonen uit balans. Bij zowel mannen als vrouwen.

Een verstoorde hormoonbalans kan ervoor zorgen dat je aankomt en niet meer kunt afvallen. Je lichaam houdt overtollig vet stug vast en laat het niet makkelijk verbranden. Je vetverbranding zit dan 'op slot'.

Als je hormonen uit balans zijn, schiet je eetlust door het dak. Je blijft dooreten terwijl je eigenlijk al vol zit en hebt regelmatig trek in zoetigheid, met name in de middag of na het avondeten.

Ik vergeet nooit meer hoe een cliënt (en inmiddels goede vriendin) haar gewenste figuur behaalde. Door haar hormoonbalans te herstellen was ze voor het eerst in haar leven écht slank, maar dat was niet alles. Ze ervoer positieve neveneffecten, zoals een betere nachtrust, meer energie, een gezonde bloeddruk, een stralende huid en een positieve stemming.

De aanpak om je hormonen in balans te brengen leidt niet alleen tot gewichtsverlies, maar zorgt voor een verbetering van de algehele gezondheid.

Ik had antwoorden gevonden. Het was tijd voor de volgende stap, en ik ontwikkelde het Smoothieplan.

Wat anderen zeggen over het Smoothieplan:

Drink elke dag een smoothie en kijk wat er gebeurt...

Een goede smoothie is een salade in een glas. Het zit tjokvol voedingsstoffen die je normaal gesproken niet elke dag binnenkrijgt.

Met het Smoothieplan neem je één tot twee smoothies per dag (afhankelijk van je doel), in combinatie met vast voedsel. Alles staat uitgelegd in het plan!

Voedselverspilling behoort tot de verleden tijd met het Smoothieplan. De dagen, recepten en ingrediënten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, zodat je helemaal niets hoeft weg te gooien.

Volg het Smoothieplan als je je energie wilt verdubbelen en 5, 10 of meer dan 15 kilo wilt afvallen. Geef je gezondheid een flinke BOOST door dagelijks een smoothie uit het Smoothieplan te drinken.

Een preview van het Smoothieplan

De voordelen van het 21-daagse Smoothieplan

 • Tot 2 kilo per week afvallen (in week 1 mogelijk zelfs meer) – Activeer je vetverbranding en verlies tot 2 kilo per week, zonder te sporten of een hongergevoel te ervaren.
 • Voorkom hongergevoel  Door de zorgvuldig samengestelde ingrediënten hoef je tijdens het volgen van het Smoothieplan geen seconde honger te hebben.
 • Betere weerstand – Je spijsvertering doodt dagelijks miljoenen bacteriën, virussen en schimmels. Met het Smoothieplan hou je je spijsvertering in topconditie, zodat je niet meer elk seizoen ziek of verkouden wordt.
 • Meer energie – Elke cel heeft honderden piepkleine energiefabriekjes: mitochondria. Het Smoothieplan stimuleert deze energiefabriekjes, waardoor je met meer energie wakker wordt en meer energie overhoudt aan het einde van de dag.
 • Mooie en stralende huid – De antioxidanten in de smoothies hebben een verjongend effect op je huid en geven het een mooie, natuurlijke kleur en glans.
 • Betere stoelgang  De voedingsvezels in de smoothies bevorderen je spijsvertering en stoelgang.
 • Opgewekt en positief gevoel – Ervaar een positief en ontspannen gevoel zodra je lichaam beschikking heeft over alle vitamines, mineralen en vezels die in het Smoothieplan voorkomen.
 • Slaap beter en dieper – Wanneer je naar bed gaat, maakt je lichaam het slaaphormoon melatonine aan. Het Smoothieplan bevordert de aanmaak van dit hormoon, waardoor je sneller in slaap valt en dieper slaapt.
 • Gemakkelijk ontbijten – Het drinken van een smoothie uit het Smoothieplan voelt als het drinken van een glas vruchtensap. Ideaal voor mensen die moeite hebben om te ontbijten.
 • Verminder stressklachten – De vitamines en antioxidanten in de smoothies beschermen je lichaam en brein. Ze maken de effecten van het stresshormoon cortisol onschadelijk.
 • Voorkom (vr)eetbuien – Een eetbui is vaak het gevolg van een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Door het Smoothieplan te volgen ben je na drie dagen van je eetbuien af en is je eetlust verminderd.
 • Snel en gezond ontbijten – Het maken van een smoothie kost nog geen vijf minuten van je tijd. Ideaal als je ochtend eruitziet als een sprint.
 • Beter concentratievermogen – Optimaliseer je prestaties door je lichaam en brein te voorzien van voedingsstoffen die je focus verbeteren.
 • Kom tot rust – Magnesium zorgt ervoor dat je ’s avonds lekker kunt ontspannen. Met het Smoothieplan vul je een eventueel magnesiumtekort aan, waardoor je beter tot rust komt. Mensen die koffie of alcohol drinken, roken of veel stress ervaren hebben behoefte aan extra magnesium.
 • Verlaag de bloeddruk – Volgens onderzoek hebben fruit en groente een bloeddrukverlagend effect (bron: Appel LJ, Moore TJ et al 1997).
 • Verlaag het slechte cholesterol – Het Smoothieplan is rijk aan vezels, waardoor het slechte LDL-cholesterol verlaagt (bron: Obarzanek, E et al. 2001).
 • Geen opgeblazen buik meer – Rauwe groente en vers fruit bevatten veel vezels en vocht, die in combinatie met elkaar een opgeblazen gevoel voorkomen en verhelpen.
 • Gifstoffen eruit, voedingsstoffen erin! – Door het Smoothieplan te volgen help je je darmen, lever en nieren om gifstoffen af te voeren. Hierdoor ga je beter in je vel zitten.
 • Rem het verouderingsproces – Met het Smoothieplan krijg je elke dag krachtige antioxidanten binnen. Deze antioxidanten remmen het verouderingsproces door vrije radicalen onschadelijk te maken.
 • Meer gelukshormonen – Serotonine is het belangrijkste gelukshormoon in je lichaam. Eén van de doelen van het Smoothieplan is het binnenkrijgen van alle nodige vitamines en mineralen om optimale hoeveelheden van dit gelukshormoon aan te maken.
 • Geen voedselverspilling – In het Smoothieplan zijn de recepten op elkaar afgestemd, zodat je geen restanten overhoudt die vervolgens over datum raken. Zo blijven de kosten laag en hoef je niks weg te gooien.
 • Overzichtelijke boodschappenlijsten – Je krijgt boodschappenlijsten per drie dagen. Deze lijsten bevatten exacte hoeveelheden per ingrediënt, zodat je nooit iets vergeet.
 • Duidelijke recepten met exacte hoeveelheden – Bij elk recept vind je exacte hoeveelheden, uitgedrukt in grammen, centimeters en milliliters.
 • Geschikt voor mensen met voedselallergieën – Niet iedereen mag of lust hetzelfde. Daarom vind je in het Smoothieplan een variatietabel waarmee je ingrediënten kunt vervangen, zonder dat het ten koste gaat van de smaak.
 • Rekening gehouden met seizoenen – Niet elke groente is het hele jaar door beschikbaar. Om deze reden hebben we een uitgebreide variatietabel toegevoegd. Zo kun je altijd groenten vervangen als die in dat seizoen lastig te verkrijgen zijn.
Recepten uit het Smoothieplan

Kies jouw doel:

Je kunt het Smoothieplan op twee manieren volgen:

Doel: Gezondheid verbeteren (niet per se afvallen) 
Neem dagelijks één smoothie uit het hoofdprogramma als ontbijt, lunch of tussendoortje.

Doel: Gezondheid verbeteren en afvallen
Neem dagelijks twee smoothies door gebruik te maken van het speciale afslankprogramma. Je kunt tot wel 2 kilo per week afvallen, zonder hongergevoel te ervaren of dure supplementen te gebruiken.

Beide programma’s bevatten duidelijke boodschappenlijsten, instructies en tips. Daarnaast krijg je voorbeeldrecepten ter inspiratie voor gezonde maaltijden tijdens het 21-daagse Smoothieplan.

Bonus #1: De 5-daagse detox

Herstel de balans in je lichaam met deze vijf krachtige detoxsmoothies. Je helpt je lever, nieren en darmen om gifstoffen af te voeren, waardoor je beter in je vel gaat zitten.

Drink deze frisse detoxsmoothies in combinatie met vast voedsel, zodat je geen hongergevoel ervaart.

Bonus #2: Heerlijke kindersmoothies

Kinderen leren door anderen te imiteren. Vooral als ouder heb je onbewust zeer veel invloed op het gedrag van je kind. Om jouw gezonde gewoontes op een leuke en lekkere manier op je kinderen over te brengen, ontvang je als bonus vijf heerlijke kindersmoothies, waaronder de Prinsessen Smoothie, Appelflap Smoothie en Koekjes Smoothie.

Dit zijn lekkere en gezonde alternatieven voor frisdrank. Ze smaken zo goed dat je zelf waarschijnlijk ook een glaasje zult nemen.


Wat is het je waard om slank, gezond en energiek te worden?

Als je mij voor een 21-daags persoonlijk coachingtraject zou inhuren, zou dat je € 495,- kosten.

Om zo'n traject voor iedereen beschikbaar te maken, heb ik besloten om alle tips, smoothierecepten en adviezen samen te vatten in een simpel en duidelijk plan voor slechts een fractie van die prijs.

Het 21-daagse Smoothieplan

Het volledige e-boek, bonussen en ondersteuning bij vragen

Alle uitleg, onderbouwing en tips

Boodschappenlijsten

Alle recepten

 • Recepten uit het Hoofdprogramma
 • Recepten uit het Afslankprogramma
 • Bonus 1: Detoxsmoothies
 • Bonus 2: Kindersmoothies
 • Extra bonus: 5 aanvullende snackrecepten
 • Extra bonus: 3 gezonde dinerrecepten

Variaties per recept (i.v.m. voedselallergieën)

Ondersteuning per e-mail  (voor al je vragen)

€ ​27 / eenmalig

Met 30 dagen bedenktijd

Door het 21-daagse Smoothieplan te volgen, bereik je precies hetzelfde resultaat als met mijn persoonlijke coachingtraject. Je leert hoe je je vetverbranding 'AANkunt zetten door je hormonen in balans te brengen.

Je leert mijn beste technieken en geheimen voor een fractie van de prijs van één-op-één coaching. Daarnaast leer je wat je het beste naast je smoothies kunt eten, zodat je optimaal profiteert van de voordelen van het Smoothieplan.

Bij het Smoothieplan zit ondersteuning per e-mail.

Het Smoothieplan is niet zomaar een e-boek waarmee je aan je lot wordt overgelaten. Achterin het e-boek vind je ons contact e-mailadres, zodat je je voortgang met ons kunt bespreken.


Met ‘100% niet goed, geld terug'-garantie binnen 30 dagen

Op het 21-daagse Smoothieplan zit een volledige ‘niet goed, geld terug'-garantie.

Wij hebben zoveel vertrouwen in het 21-daagse Smoothieplan, dat we je het zonder risico willen laten proberen. Probeer het uit en ervaar zelf hoe je je voelt.

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met het Smoothieplan, stuur ons dan een e-mail op info@puurfiguur.nl met als onderwerp “Smoothieplan geld retourneren graag”. Wij storten het volledige aankoopbedrag binnen één werkdag terug, zonder je te verplichten om een reden op te geven.

Met deze soepele garantievoorwaarde heb je 30 dagen bedenktijd – in alle denkbare situaties.

Zet vandaag de stap naar een slank, gezond en energiek lichaam

Als je vandaag nog met het 21-daagse Smoothieplan wilt beginnen, klik dan op de onderstaande knop om af te rekenen. Binnen vijf minuten krijg je een e-mail met het Smoothieplan.

Na je bestelling is je e-mailadres bij ons bekend. Zo kun je direct mailen met een coach als je vragen hebt tijdens het volgen van het Smoothieplan.

Begin nu en profiteer direct van alle voordelen!

Klik op de onderstaande knop, vul je e-mailadres in, kies de gewenste betaalmethode en krijg direct toegang tot het Smoothieplan. Je kunt meteen aan de slag, waardoor je deze week al de eerste paar kilo’s lichaamsvet zult verbranden, meer energie zult krijgen en je gezond zult voelen.

More...