Het succesverhaal van Anne

Vandaag zetten we weer een kanjer in het zonnetje: Anne. Anne zat niet lekker in haar vel en was niet tevreden over haar lichaam. Ze begon met Simpel Slank en volgde daarna het Leven Zonder Buikvet-programma. In 8 weken tijd verloor ze 4 kilo en flink wat centimeters, en past nu weer haar kleding van 10 jaar geleden. En het belangrijkste: ze zit nu weer lekker in haar vel.

We vinden het super goed dat Anne haar gezonde eetpatroon wilt blijven voortzetten, ondanks dat ze niet meer als doel heeft om af te vallen. Hieronder lees je Annes succesverhaal.

Anne aan het woord

Mijn naam is Anne en ik ben 51 jaar, ben 1m56 groot en mijn gewicht schommelde rond de 52 kg. Ik heb altijd al een vrij gezond eetpatroon gehad weliswaar met koolhydraten maar de volkoren versie. Ik heb mijn gewicht altijd redelijk goed onder controle kunnen houden en als lichaamsbeweging ging ik gemiddeld 2x in de week naar het Afslankhuys om in infrarood kabines mijn oefeningen te doen.

Een jaar geleden ben ik stilletjes aan overal meer vet beginnen krijgen op buik, maag, rug en billen en mijn gewicht steeg naar 55kg. Mijn kledij paste niet meer en mijn buikvet puilde over de rand van mijn broeken. Ik voelde mij alles behalve goed in mijn vel. Wat ik ook deed extra gaan wandelen, minder eten niks kon baten. Bovendien bleek mijn schildklier te traag te werken en mijn vitamine D gehalte was veel te laag, beiden zorgden ervoor dat ik ook constant moe was. De pre-menopauze speelt hier ook nog een rol in.

Ik werd er doodmoe van en voelde mij niet meer gelukkig en slecht in mijn vel. Tijd om er iets aan te doen, ik ben beginnen googlen en kwam zo bij jullie terecht. Ik dacht super gemakkelijk met al die kant en klare dagmenu’s. 8 weken geleden ben ik eraan begonnen met het Simpel Slank programma. Na 4 weken overgeschakeld op het Leven Zonder Buikvet programma. Ben ondertussen wel naar het Afslankhuys blijven gaan en zorgde dagelijks voor min 15min wandelplezier. Op 5/6 heb ik mij opnieuw laten meten in het Afslankhuys en hier volgt het verdict na deze 8 weken:

Van 55,1kg naar 51,1kg dus 4kg lichter
Van 16kg vet naar 12,4kg vet dus 3,6kg vet kwijt
Daarbovenop ben ik maar liefst 38cm kwijt waarvan 7 op de rug/borst, 11 op mijn maag, 7 in mijn taille, 3 op mijn onderbuik, 4 op mijn heupen, 4 op mijn linkerbil en 4 op mijn rechterbil.

Volgens het Afslankhuys zeldzaam om op 4 weken tijd gemiddeld 19cm kwijt te raken. Ik ben dus super tevreden over jullie programma.

Ik begin ondertussen aan de 2e week van jullie zomerprogramma. Afvallen moet nu niet meer. Wel zien dat ik mijn slanke lijn behoudt en niet teveel vet meer bijkom. Mijn kleding is ook een maatje kleiner geworden, dat is terug de maat van 10 jaar geleden. Bedankt Puur Figuur! 


Bedankt voor het delen van jouw verhaal Anne! We vinden het super om te horen dat je succes hebt behaald en dat je weer lekker in je vel zit. We wensen je veel plezier en succes met het voortzetten van jouw gezonde eet- en leefpatroon!

Afvallen met het Simpel Slank programma

Tot wel 2 kilo per week afvallen door je hormonen in balans te krijgen.
  • check
    Afvallen zonder hongergevoel of verplicht te sporten
  • check
    4 weekmenu's met boodschappenlijsten tegen voedselverspilling
  • check
    Buikvet verbranden door een betere hormoonbalans

Bernard is met PuurFiguur o.a. bekend van: