✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Het succesverhaal van Wills

In dit verslag lees je het inspirerende verhaal van Wills. Hij heeft zijn gezondheid getransformeerd en de knop omgezet.

Wills is in 2 maanden tijd 20 kilo kwijtgeraakt! En het mooiste aan zijn verhaal is: zijn bloedwaardes zijn weer normaal en hij heeft zijn dochter en vrouw ook geïnspireerd om af te vallen.

Hieronder lees je Wills’ verhaal.

Wills aan het woord

Ik ben op 7 januari gestart met jullie levenswijze, gezien ik op 13 maart 50 word en ik het zat was al jaren te jojo-en betreft mijn gewicht.

Gezondheidsproblemen

Binnen mijn familie en omgeving zijn aardig wat gezondheidsproblemen te zien die te maken hebben met overgewicht. Mijn vader heeft de laatste tijd wat amputaties gehad aan de tenen vanwege slechte aderen en ook te zwaar gewicht waardoor hij nauwelijks beweegt. Ik ben ervan overtuigt dat deze problemen grotendeels met slechte voeding heeft te maken. Mijn ogen zijn hierdoor (eindelijk) geopend en heb daardoor met mezelf de afspraak gemaakt om voortaan gezond te gaan leven, voor mij en vooral ook mijn gezin.

Door jullie levenswijze voel ik me met de dag fitter worden. Nog belangrijker, ook mijn dochters en vrouw zijn aangehaakt en bij hen vliegen de kilo’s er ook af. De recepten smaken goed en zijn makkelijk te bereiden.

20 kilo afgevallen

Ik moet zeggen dat ik wel fanatiek ben en geen grammetje suiker meer tot mij neem tot ik mijn einddoel hebt bereikt, althans er zullen altijd wel ergens verborgen suikers inzitten. 7 januari begonnen met 118 kilo, nu twee maanden later 98,0 kilo. En wat ik belangrijker vind: na een bloedonderzoek zitten alle waardes zoals cholesterol, bloeddruk en glucose nu al op een gezonde waarde. En dat terwijl ik tijdens een gezondheidsonderzoek van mijn werk in december ongezonde waardes had en de stempel zwaar obesitas kreeg.

Steeds fitter voelen

Ik ben nog niet op mijn eindgewicht, maar dat gaat nu gewoon vanzelf terwijl ik me steeds fitter voel en lekker veel sport en uiteraard aan de voeding en regels van PuurFiguur houd. En de tip die ik kan meegeven om extra gemotiveerd te zijn: mijn vrouw en ik hebben bij de start een fitbit gekocht die je aantal stappen, je hartslag en andere handigheidjes bijhoudt. Een aanrader!

Vanuit mijn omgeving valt het natuurlijk ook op en ik vertel graag jullie verhaal. Ik vermoed dat dit jullie mogelijk al wat extra aanmeldingen heeft bezorgd wat uiteindelijk het sneeuwbaleffect moet geven zoals jullie in de onderstaande verhaal bedoelen. En welverdiend zou ik zeggen.

Nogmaals bedankt ☺

Wauw Wills, wat heb jij een verandering doorgemaakt! Wij van PuurFiguur zijn ontzettend trots op de resultaten die je nu al hebt bereikt, zowel in je lichaam als in je geest. We kunnen alleen maar zeggen: ga zo door, want je doet het fantastisch.

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 13,2 kilo afgevallen in 3 maanden tijd. Naast…

Succesverhalen
Succesverhaal van Sabine

Sabine (55 jaar) is met PuurFiguur in 3 maanden 10 kilo afgevallen. Ook heeft…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henriëtte

Henriëtte (65 jaar) is met PuurFiguur maar liefst 17 kilo afgevallen, heeft haar relatie…

Succesverhalen
Succesverhaal van Godelieva

Godelieva (68 jaar) kreeg vanuit medische hoek het advies om af te vallen. En…

Succesverhalen
Succesverhaal van Wendy

Wendy (48 jaar) moest om medische redenen gezonder gaan eten. Ze startte met een…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen