Het succesverhaal van Wills

In dit verslag lees je het inspirerende verhaal van Wills. Hij heeft zijn gezondheid getransformeerd en de knop omgezet.

Wills is in 2 maanden tijd 20 kilo kwijtgeraakt! En het mooiste aan zijn verhaal is: zijn bloedwaardes zijn weer normaal en hij heeft zijn dochter en vrouw ook geïnspireerd om af te vallen.

Hieronder lees je Wills’ verhaal.

Wills aan het woord

Ik ben 7 januari dit jaar gestart met jullie levenswijze, gezien ik op 13 maart 2018 50 word en ik het zat was al jaren te jojo-en betreft mijn gewicht. Binnen mijn familie en omgeving zijn aardig wat gezondheidsproblemen te zien die te maken hebben met overgewicht. Mijn vader heeft de laatste tijd wat amputaties gehad aan de tenen vanwege slechte aderen en ook te zwaar gewicht waardoor hij nauwelijks beweegt. Ik ben ervan overtuigt dat bovengenoemde problemen grotendeels met slechte voeding heeft te maken. Mijn ogen zijn hierdoor (eindelijk) geopend en heb daardoor met mezelf de afspraak gemaakt om voortaan gezond te gaan leven, voor mij en vooral ook mijn gezin. Door jullie levenswijze voel ik me met de dag fitter worden. Nog belangrijker, ook mijn dochters en vrouw zijn aangehaakt en bij hen vliegen de kilo’s er ook af. De recepten smaken goed en zijn makkelijk te bereiden.

Ik moet zeggen dat ik wel fanatiek ben en geen grammetje suiker meer tot mij neem tot ik mijn einddoel hebt bereikt, althans er zullen altijd wel ergens verborgen suikers inzitten. 7 januari begonnen met 118 kilo, nu twee maanden later 98,0 kilo. En wat ik belangrijker vind: na een bloedonderzoek zitten alle waardes zoals cholesterol, bloeddruk en glucose nu al op een gezonde waarde. En dat terwijl ik tijdens een gezondheidsonderzoek van mijn werk in december 2017 ongezonde waardes had en de stempel zwaar obesitas kreeg.

Ik ben nog niet op mijn eindgewicht, maar dat gaat nu gewoon vanzelf terwijl ik me steeds fitter voel en lekker veel sport en uiteraard aan de voeding en regels van Bernard houd. En de tip die ik kan meegeven om extra gemotiveerd te zijn: mijn vrouw en ik hebben bij de start een fitbit gekocht die je aantal stappen, je hartslag en andere handigheidjes bijhoudt. Een aanrader!

Vanuit mijn omgeving valt het natuurlijk ook op en ik vertel graag jullie verhaal. Ik vermoed dat dit jullie mogelijk al wat extra aanmeldingen heeft bezorgd wat uiteindelijk het sneeuwbaleffect moet geven zoals jullie in de onderstaande verhaal bedoelen. En welverdiend zou ik zeggen.

Nogmaals bedankt ☺


Wauw Wills, wat heb jij een verandering doorgemaakt! Wij van PuurFiguur zijn ontzettend trots op de resultaten die je nu al hebt bereikt, zowel in je lichaam als in je geest. We kunnen alleen maar zeggen: ga zo door, want je doet het fantastisch.