Succesverhaal van Willem

Willem (60 jaar) gooide het roer om en viel binnen 10 maanden maar liefst 32 kilo af!

Ook zijn gezondheid verbeterde drastisch. Willem voelt zich heerlijk en deelt graag zijn verhaal.

Willem aan het woord

Voorheen trad ik naast mijn fulltime baan veel op als muzikant. Daardoor leefde ik onregelmatig en nam ik geregeld een extra hapje en een drankje. Door corona kwam alles tot stilstand en ik besloot om actief aan mijn gezondheid en gewicht te gaan werken.

Inspirerend

Ik ging op zoek naar een koolhydraatarm dieet en kwam terecht bij PuurFiguur. De visie op voeding sprak mij aan en inspireerde me om anders te gaan eten en drinken.

Wandelen en fietsen

Ik begon met PuurFiguur en stopte met het drinken van alcoholische dranken. Doordat ik niet meer kon optreden had ik meer tijd om te bewegen. Ik besloot veel te wandelen en te fietsen.

32 kilo afgevallen

Toen ik startte woog ik 121 kilo. Nu, 10 maanden later, ben ik 32 kilo lichter. Ik weeg nu 89 kilo bij een lengte van 1.89 m. Mijn kleding koop ik nu 3 maten kleiner. Mijn bloeddruk was voorheen veel te hoog, maar is nu helemaal prima. Ik voel me fitter en ik slaap beter.

Nieuwe leefwijze

Mijn nieuwe leefwijze heeft me veel opgeleverd. Ik krijg veel reacties op mijn nieuwe voorkomen en ik vertel anderen graag over mijn ervaring met PuurFiguur.

Heerlijke menu’s

Eten volgens de plannen is heel goed vol te houden. De menu’s zijn heerlijk en je hebt helemaal geen honger. Ik vind het een hele makkelijke manier om mee af te vallen en ben er ontzettend blij mee.


Willem, bedankt voor het delen van jouw succesverhaal. 32 kilo lichter is echt een topprestatie. We zijn enorm trots op wat je hebt weten te bereiken. Goed gedaan!