✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Wilhelmien

Wilhelmien is bijna 60 jaar en is in 7 maanden tijd 23 kilo afgevallen. Ze woog altijd 65 kilo, maar door omstandigheden kwam ze aan en gaf de weegschaal op een gegeven moment 100 kilo aan. De knop ging toen om!

Wilhelmien heeft meerdere afslankplannen van PuurFiguur gevolgd. Ze viel niet alleen af, maar heeft nu ook minder chronische pijn en heeft haar medicatie kunnen verminderen.

Hieronder lees je haar verhaal.

Wilhelmien aan het woord

Ik ben altijd iemand geweest die slank was. Mijn standaard gewicht was 65 kilo. Ik kon eten wat ik wilde, maar kwam nooit een grammetje aan. Tot dat dit op een dag veranderde: ik kreeg 3 hernia’s, veel pijn, er veranderde veel in mijn omgeving en ik moest mijn baan opgeven. Kortom: ik had te maken met te veel stressfactoren waarmee ik niet goed wist om te gaan. Dit resulteerde in emotie-eten. Ik kreeg een totaal verstoorde relatie met voeding. Ik zette voeding in als troostmiddel.

Durfde me niet te wegen

Er is een periode geweest dat ik me niet durfde te wegen. Het was te confronterend voor me. Mensen uit mijn omgeving zeiden ook dat ik iets aan mijn gewicht moest doen en ik wilde die bevestiging niet op de weegschaal zien. Hoewel ik natuurlijk wel wist dat ik zwaarder was geworden, had ik het niet per se door. De kilo’s kwamen er langzaam aan en ik was bezig met andere dingen: herstellen van mijn depressie.

Uiteindelijk ben ik toch op de weegschaal gaan staan en ik woog 99,9 kilo. Dit was mijn wake-up call! Ik wilde beslist niet over de 100 kilo gaan. Dus ben ik op zoek gegaan naar iets dat ik voor mijn gevoel goed kon volgen en waarbij ikzelf niet al te veel hoefde na te denken. Zo kwam ik in aanraking met Puur Figuur.

Starten met PuurFiguur

Afgelopen januari ben ik begonnen met het Winter Afslankplan. Vervolgens heb ik nog wat andere plannen van Puur Figuur gebruikt waaronder het Smoothieplan en het Zomer Afslankplan. Inmiddels ben ik al 7 maanden actief bezig met koolhydraatarm eten volgens de richtlijnen van Puur Figuur.

23 kilo afgevallen

De resultaten zijn positief! In 7 maanden tijd ben ik 23 kilo afgevallen. Daarnaast heb ik de medicatie voor mijn depressie kunnen afbouwen naar slechts één pilletje per dag, heb ik veel minder pijn en ook minder last van zenuwpijn. Normaliter kreeg ik voor mijn zenuwpijn het maximale aantal van 4 injecties per jaar aan heupen en bekken. We zitten nu al op driekwart jaar en ik heb slechts 2 prikken gekregen. Daarnaast heb ik meer energie en voel ik me veel fitter. Zelfs zo fit dat ik weer lekker kan stoeien met mijn kleinkinderen en dit was voor mij een belangrijk doel.

Ik ben Puur Figuur ontzettend dankbaar. Ik weet dat ik het uiteindelijk zelf heb gedaan, maar zij gaven mij de tools om het op te pakken en door te zetten. Dit gun ik ieder die nog twijfelt om te starten met gezond eten.

Wilhelmien, wat een prachtig verhaal deel je met ons! We zijn ontzettend trots op je. Je hebt echt een fantastisch resultaat behaald waar je trots op mag zijn. We wensen je heel veel geluk en plezier met het voortzetten van je gezonde eetpatroon, en met alle voordelen die je nu ervaart. Super!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen