✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Wendy

Wendy (47 jaar) startte met PuurFiguur en viel in totaal 12 kilo af. Deze manier van eten bevalt haar zo goed: lekker, gezond en geen honger.

Lees hieronder haar verhaal.

Wendy aan het woord

Ik heb altijd heel veel gesport. Twee jaar geleden onderging ik een zware voetoperatie. In die tijd ben ik kilo’s aangekomen. Dit zat me niet lekker, ik had last van die extra kilo’s.

Veranderen van levensstijl

Begin 2020 woog ik 83,5 kilo bij een lengte van 1.76 m. Voor mij was de maat hiermee vol, er moest echt iets gebeuren. Ik startte met een dieet en viel hiermee wel af, maar had continu honger. Hier voelde ik me helemaal niet happy bij. Toen ik ermee stopte kwamen de kilo’s er ook snel weer bij. Dat moest anders!

Ik wilde mijn levensstijl veranderen. Zodat ik wel lekker kon blijven eten, zonder honger, maar wel gezond én met gewichtsverlies als resultaat. Ik besloot te gaan googelen op zoek naar iets wat hierbij paste.

12 kilo afgevallen

Zo kwam ik op de PuurFiguur Methode. Ik begon en kon hiermee gewoon lekker en gezond eten zonder honger. Deze manier past helemaal bij mij, ik ben er echt helemaal verliefd op. Op dit moment weeg ik 71,5 kilo en ben ik in totaal dus 12 kilo afgevallen!

Ik ben er super blij mee en blijf deze manier van eten ook gewoon voortzetten. Ik ga nu verder met het Zomer Afslankplan. Mijn man gaat overigens ook meedoen, hij vindt de gerechten allemaal zo lekker.

Als ik moet werken bereid ik de maaltijden altijd de avond van tevoren voor, zodat alles klaar staat. Dit werkt voor mij heel prettig. Mijn ultieme doel is om onder de 70 kilo te komen en ik heb er vertrouwen in dat het me met deze manier van eten voor het eerst gaat lukken.

Ervaring

De afgelopen periode is me ontzettend goed bevallen. De eerste twee weken voelde ik me wel wat moe en had ik hoofdpijn. Ik merkte echt dat mijn lichaam aan het afkicken was van de suikers.

Daarna kreeg ik energie voor 10! Ik heb nooit meer honger en mijn huid ziet er veel beter uit!

Voordat ik met PuurFiguur startte had ik geregeld last van hoofd- en buikpijn door koolhydraten en E-nummers. Daar heb ik nu helemaal geen last meer van. Als ik in het weekend wel eens afwijk van het plan merk ik dat meteen aan mijn huid en voel ik me opgeblazen.

Geen dieet, maar levenswijze

Ik heb mijn na-foto naar vriendinnen gestuurd, die roepen nu allemaal ‘dat willen wij ook!’.  Op mijn werk valt het mensen ook op dat ik zo ben afgevallen. Ik vertel ze dan enthousiast over PuurFiguur en dat je echt op een gezonde manier kilo’s kunt kwijtraken zonder honger te hebben.

Ik zie het meer als een levenswijze dan als een dieet. Mijn oude manier van eten mis ik helemaal niet en al zal ik af en toe echt nog weleens een broodje nemen of sushi eten, daarna pak ik deze manier van eten zo weer op. Ik merk dat ik echt zo weer in de flow zit. Ik voel me hier zó goed bij.

Heel enthousiast ben ik over PuurFiguur. Ik promoot het dan ook bij iedereen in mijn omgeving, omdat ik weet dat het echt werkt.

Wat een mooi resultaat heb je behaald en wat zie je er goed uit Wendy!

Fijn om te horen dat het je zo goed bevalt dat je dit blijft doen. We wensen je heel veel succes met het bereiken van je ultieme doel. Dat gaat je zeker lukken!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 20 kilo afgevallen in 6 maanden tijd. Naast…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen