✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Wendy

Wendy (48 jaar) moest om medische redenen gezonder gaan eten. Ze startte met een voedingsplan van PuurFiguur, waarmee ze niet alleen haar leverwaardes drastisch heeft verbeterd, maar ook 15 kilo is afgevallen.

Hieronder lees je haar succesverhaal.

Wendy aan het woord

Ik heb enorm getwijfeld over of ik mijn verhaal wilde delen. Zelf ben ik namelijk meer een persoon die meestal op de achtergrond blijft. Maar mijn man en dochter zeiden dat het juist wel leuk zou zijn als ik mijn verhaal deel, omdat het nogal een resultaat is en ik daar ook trots op ben.

Gezonder eten vanwege medische redenen

Tijdens het uitzoeken van mijn voor-foto, die ik heb gevonden in de telefoon van mijn man, werd ik geconfronteerd met hoe ik eruitzag. Bij het zien van de foto dacht ik: jeetje, ben ik dat? En vooral met de foto van nu ernaast zie je het resultaat ontzettend goed. Hoewel het afvallen overigens niet mijn hoofdreden was van dat ik startte met PuurFiguur. Ik had namelijk vele lichamelijke klachten en vanuit de echo in het ziekenhuis en het bloedprikken bleek dat ik leververvetting had. Ik had dus een medische reden om gezonder te gaan eten.

Bijkomend voordeel: gemakkelijk afvallen

Met PuurFiguur begon ik in augustus 2022 met een gewicht van 93 kilo. Mijn voornaamste doel was dus om mijn lever weer gezond te maken en daarnaast dacht ik: als ik 5 kilo kwijtraak, zou dat mooi zijn. Nou, deze 5 kilo was er supersnel af! Dit stimuleerde om door te gaan. Het plan beviel me ook erg goed. Ik had helemaal geen dip of een andere negatieve ervaring gehad, dus ik besloot om nog eens 5 kilo af te vallen. Ook dat ging weer gemakkelijk.

Leverwaardes drastisch verbeterd

Toen ik 10 kilo was afgevallen, na ongeveer 3 maanden het plan te hebben gevolgd, vroeg ik om een nieuwe bloedtest om de leverwaardes te bepalen. De uitkomst was verrassend: de waardes waren met de helft verminderd! Dit betekende dat mijn leverwaardes weer optimaal waren. Daarnaast waren de andere klachten die ik had, zoals een beknellend gevoel onder mijn borst, slecht slapen, een slecht humeur en vergeetachtigheid ook voorbij.

15 kilo afgevallen

Ik besloot wel om door te gaan met het plan. Inmiddels ben ik in totaal 15 kilo afgevallen. Ik volg het plan niet meer 100% en eet in de weekenden wat meer snacks. Maar doordat mijn lichaam goed is hersteld, ik in de basis gezond eet en ik ook al een gezond BMI heb, kan ik de weekenden ook iets meer afwijken van een koolhydraatarm eetpatroon.

Wauw Wendy, wat heb je prachtige resultaten bereikt! We zijn ontzettend trots op je. Ook zijn we heel erg blij voor je dat je leverwaardes weer optimaal zijn en dat je andere klachten zijn verdwenen.

We wensen je veel geluk en gezondheid toe!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen