✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Veronique

Veronique (46 jaar) is met PuurFiguur maar liefst 15 kilo afgevallen in 6 maanden tijd. Inmiddels blijft ze al 8 maanden op gewicht.

Ze voelt zich vrouwelijker, heeft meer energie en heeft geen last meer van brandend maagzuur.

Lees hieronder het verhaal van Veronique.

Veronique aan het woord

Ik vind het belangrijk om mensen aan te sporen om de moed te vinden om er tegenaan te gaan, en daarom deel ik graag mijn verhaal.

Klachten

5 jaar geleden was ik aan het sukkelen met mijn gewicht. Maar niet alleen met mijn gewicht. Ik had ook veel last van hormonale kwalen. Ik was al onder behandeling van de gynaecologe, maar zij kon mij niet verder helpen. Ik vroeg me steeds af: waar komen die klachten toch vandaan? En waarom kom ik ieder jaar aan in gewicht? Het was me toen niet duidelijk en niemand kon mijn vragen beantwoorden.

Bewustwording

Uiteindelijk heeft de huisarts mijn bloed geprikt, waaruit bleek dat ik al voorbij de menopauze was. Daarnaast was een bekende van mij gestorven aan corona. Beide voorvallen maakten mij bewuster van mijn lichaam en gezondheid. Ik was nog zo jong! Ik wilde niet steeds dikker worden, maar wilde juist dunner en gezonder worden. Ik besloot om gezonder te gaan eten en naar mijn streefgewicht toe te werken. Op de website van PuurFiguur las ik over het in balans brengen van de hormonen, en dit sprak mij aan.

Starten met PuurFiguur

Uiteindelijk had ik een plan gekocht van PuurFiguur en ik ging hier vanaf 4 januari 2021 100% voor. Ik woog toen 68 kilo en wilde graag een gezond gewicht bereiken. Ondanks mijn inzet, had ik er in het begin geen vertrouwen in. Ik at immers al gezond en ik wilde al 5 jaar zo graag afvallen. Maar wat ik toen ook probeerde: het hielp niet.

15 kilo afgevallen

Toch bleek PuurFiguur voor mij wel goed te werken. Ik woog binnen een half jaar hetzelfde als wat ik nu al 8 maanden weeg: 53 kilo. Ik ben 15 kilo afgevallen in 6 maanden tijd. Daarnaast merk ik ook verbeteringen op andere vlakken. Voorheen had ik bijvoorbeeld veel vaker hoofdpijn. En ik had ook last van maagzuur en slaapproblemen. Alle drie de klachten zijn sterk verminderd en de last van maagzuur is helemaal weggegaan. Momenteel ervaar ik veel meer energie en voel ik me ook veel vrouwelijker.

Bij mezelf blijven

Het lukt me nu ook beter om bij mezelf te blijven. Ik werk als kleuterleidster, en bijna dagelijks krijgen we wel traktaties met suiker van de kleutertjes. Voorheen vond ik het lastig om nee te zeggen, omdat ik het gevoel had dat ik het kindje dan teleurstelde. Maar nu lukt het me om liefdevol uit te leggen waarom ik de traktatie niet neem én ik wens ze een fijne verjaardag.

Gezonde basis

Momenteel volg ik de plannen van PuurFiguur nog op de doordeweekse dagen. In de weekenden is er tijd om wat minder strikt te zijn en gaan we vaak uiteten. Doordat mijn basis gezond is, blijft mijn gewicht ook in balans. Ik denk niet dat ik ooit nog anders zal gaan eten!

Wat heerlijk om jouw verhaal te lezen Veronique. Super knap wat je hebt bereikt. We wensen je heel veel geluk en gezondheid toe, je bent een inspiratie voor velen!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 20 kilo afgevallen in 6 maanden tijd. Naast…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen