Succesverhaal van Tonny

Tonny (69 jaar) heeft een missie: ze wil stralen op de bruiloft van haar dochter. Ze viel met de plannen van PuurFiguur al ruim 12 kilo af en heeft veel meer energie.

Ze kan weer lange fietstochten maken, iets wat voorheen echt niet meer ging. Daarbij smult ze van de recepten. Het voelt voor Tonny dan ook helemaal niet als een dieet, maar als een gezonde levensstijl.

Lees hieronder haar verhaal.

Tonny aan het woord

Twee jaar geleden ben ik gestart met PuurFiguur. Ik had problemen met mijn schildklier en mijn gewicht schommelde hierdoor. Op een gegeven moment woog ik 85 kilo bij een lengte van 1.63 m. Ik viel door te eten volgens de PuurFiguur-visie 15 kilo af en eigenlijk bleven deze kilo’s er ook goed af. Totdat ik in maart een harde val maakte en mijn knie op drie plaatsen brak. 9 weken lang kon ik niks anders dan zitten en was ik afhankelijk van het eten wat anderen voor me klaarmaakten.

PuurFiguur Methode

De kilo’s kwamen er toen toch weer aan. Uiteindelijk woog ik 80,5 kilo en ik besloot de PuurFiguur Methode aan te schaffen en er weer vol voor te gaan. Na het plan 5 weken gevolgd te hebben ging ik verder met het Zomer Afslankplan. Daar ben ik nu een week mee bezig. Mijn man doet overigens gezellig mee, hoewel hij niet hoeft af te vallen.

Voldaan

De plannen bevallen me heel goed. De 3 hoofdmaaltijden zijn voor mij meer dan genoeg, de tussendoortjes laat ik zelfs achterwege. Ik heb een heel voldaan gevoel de hele dag. Mijn nieuwe eetpatroon gaat me heel makkelijk af. Op feestjes heb ik geen moeite om taart en dergelijke af te slaan. Ik neem gewoon een extra kop cafeïne-vrije koffie. Daarnaast drink ik trouw 2 liter water per dag.

Motivatie

Nu, na 6 weken eten volgens PuurFiguur, weeg ik weer 72,8 kilo. Mijn buikomvang is heel erg afgenomen. Op dit moment is mijn streefgewicht 70 kilo, maar wie weet ga ik wel door tot ik 65 kilo weeg. Mijn dochter gaat volgend jaar trouwen en ik kijk er naar uit om mooi slank op de bruiloft te verschijnen. Dat is voor mij een enorme motivatie.

Gezondheid

Buiten dat ik graag kilo’s kwijtraak, vind ik het ook belangrijk om aan mijn gezondheid te werken. In mijn familie komt ouderdomssuiker voor en dat wil ik echt zien te voorkomen. Ik laat me bij de verpleegkundige iedere 3 maanden prikken op suiker. Door mijn nieuwe voedingspatroon probeer ik te voorkomen dat ik hiervoor medicatie zou moeten slikken.

Voordelen

Mijn nieuwe leefstijl zorgt er buiten gewichtsverlies ook voor dat ik meer energie heb. Ik kan weer lange fietstochten maken, beweeg gemakkelijker en slaap beter. Eten volgens PuurFiguur vind ik een hele gezonde manier van eten. Bij afvallen denk je al snel dat je minder moet gaan eten, maar dit is echt niet het geval. Alle voedingsstoffen die ik nodig heb krijg ik binnen, het vult en maakt me energiek. Ik ben heel erg blij dat ik dit gevonden heb!


Je ziet er fantastisch uit Tonny. We vinden het super dat je al zo’n mooi resultaat hebt behaald en wensen je heel veel succes met het behalen van je streefgewicht. Dat gaat je zeker lukken!