✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Thora

Thora (40 jaar) is in 7 weken tijd 8 kilo afgevallen en bezig om haar einddoel te bereiken. Maar inmiddels is het afvallen niet meer haar belangrijkste doel. Ze heeft namelijk haar gezondheid aanzienlijk verbeterd en dit is voor haar nog veel meer waard.

Lees hier haar bijzondere verhaal.

Thora aan het woord

Ik zag op social media een post van PuurFiguur over een koolhydraatarm eetplan. Ik had al eens eerder dergelijke plannen gevolgd en viel hiermee slechts tijdelijk af. Daarnaast vond ik de recepten meestal niet lekker en gooide ik ook nog eens veel voedingsmiddelen weg. Toch waren de reacties onder de post van PuurFiguur positief, zag ik dat ik een keuzevrijheid had in de recepten en las ik dat ik boodschappen kon doen in één supermarkt. Dit trok mij wel en daarom besloot ik het toch een kans te geven.

Toen ik begon woog ik 89,2 kilo. Ik wilde afvallen naar een gezond gewicht. Maar ik had nooit gedacht dat ik in slechts 7 weken ook mijn gezondheid zo sterk zou verbeteren.

De dagelijkse klachten waren normaal geworden

Voordat ik begon aan het plan snurkte ik ’s nachts veel en luid. Ik hoorde dat ik dit deed, maar kon er niets aan doen. Ik voelde mezelf echt niet mooi meer, ik was moe en zat niet lekker in mijn vel. Ik had bijna dagelijks een allergische jeukende uitslag over mijn hele lichaam (waarvoor ik medicatie kreeg) en had eczeem in mijn gezicht. Ook had ik een spastische darm en vaak last van een opgeblazen gevoel. Ik had last van overgangsklachten en werd zeer onregelmatig ongesteld. Ik dacht dat ik al in een vervroegde menopauze zat. Deze klachten waren vervelend, maar ze waren voor mij op dat moment ook vrij normaal.

8 kilo afgevallen

Ik totaal heb ik in 7 weken tijd verschillende plannen van PuurFiguur gevolgd en ben nu bezig met de Buikvet Challenge. Mijn smaak is enorm veranderd. Dingen die ik eerst niet lekker vond, vind ik nu wel lekker. Ik vind het goed te combineren met een fulltime baan en het opzetten van een eigen salon. Onderaan de streep zijn wij zeker niet meer geld kwijt aan boodschappen. Ik gooi bijna niets aan voeding weg en ik ben nu al 8 kilo afgevallen.

Geen klachten meer

Maar dat is niet alles. Ik heb nu namelijk geen last meer van de klachten die ik had. Ik heb geen huiduitslag meer, waardoor ik  nu geen medicatie meer nodig heb. Ook heb ik geen spastische darm of een opgeblazen gevoel meer, zit ik vol met energie, ben ik blij en vind ik mezelf weer aantrekkelijk. En zelfs mijn natuurlijk menstruatiecyclus is weer teruggekomen.

Ik kan het wel van de daken schreeuwen dat iedereen die wil afvallen of klachten heeft, kan beginnen met de plannen van PuurFiguur. Het is een gemakkelijk te volgen plan, de recepten zijn heerlijk en het werkt.

Wat een fantastische resultaten heb je geboekt Thora! We zijn onwijs blij dat deze nieuwe manier van eten je zoveel voordelen heeft opgeleverd. We wensen je veel plezier met het voortzetten van dit eetpatroon, en geniet van het feit dat je geen klachten meer hebt. Je doet het super goed!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen