Het succesverhaal van Thora

Thora (40 jaar) is in 7 weken tijd 8 kilo afgevallen en bezig om haar einddoel te bereiken. Maar inmiddels is het afvallen niet meer haar belangrijkste doel. Ze heeft namelijk haar gezondheid aanzienlijk verbeterd en dit is voor haar nog veel meer waard.

Lees hier haar bijzondere verhaal.

Thora aan het woord

Ik zag op social media een post van PuurFiguur over een koolhydraatarm eetplan. Ik had al eens eerder dergelijke plannen gevolgd en viel hiermee slechts tijdelijk af. Daarnaast vond ik de recepten meestal niet lekker en gooide ik ook nog eens veel voedingsmiddelen weg. Toch waren de reacties onder de post van PuurFiguur positief, zag ik dat ik een keuzevrijheid had in de recepten en las ik dat ik boodschappen kon doen in één supermarkt. Dit trok mij wel en daarom besloot ik het toch een kans te geven.

Toen ik begon woog ik 89,2 kilo. Ik wilde afvallen naar een gezond gewicht. Maar ik had nooit gedacht dat ik in slechts 7 weken ook mijn gezondheid zo sterk zou verbeteren.

Voordat ik begon aan het plan snurkte ik ’s nachts veel en luid. Ik hoorde dat ik dit deed, maar kon er niets aan doen. Ik voelde mezelf echt niet mooi meer, ik was moe en zat niet lekker in mijn vel. Ik had bijna dagelijks een allergische jeukende uitslag over mijn hele lichaam (waarvoor ik medicatie kreeg) en had eczeem in mijn gezicht. Ook had ik een spastische darm en vaak last van een opgeblazen gevoel. Ik had last van overgangsklachten en werd zeer onregelmatig ongesteld. Ik dacht dat ik al in een vervroegde menopauze zat. Deze klachten waren vervelend, maar ze waren voor mij op dat moment ook vrij normaal.

Ik totaal heb ik in 7 weken tijd verschillende plannen van PuurFiguur gevolgd en ben nu bezig met de Buikvet Challenge. Mijn smaak is enorm veranderd. Dingen die ik eerst niet lekker vond, vind ik nu wel lekker. Ik vind het goed te combineren met een fulltime baan en het opzetten van een eigen salon. Onderaan de streep zijn wij zeker niet meer geld kwijt aan boodschappen. Ik gooi bijna niets aan voeding weg en ik ben nu al 8 kilo afgevallen.

Maar dat is niet alles. Ik heb nu namelijk geen last meer van de klachten die ik had. Ik heb geen huiduitslag meer, waardoor ik  nu geen medicatie meer nodig heb. Ook heb ik geen spastische darm of een opgeblazen gevoel meer, zit ik vol met energie, ben ik blij en vind ik mezelf weer aantrekkelijk. En zelfs mijn natuurlijk menstruatiecyclus is weer teruggekomen.

Ik kan het wel van de daken schreeuwen dat iedereen die wil afvallen of klachten heeft, kan beginnen met de plannen van PuurFiguur. Het is een gemakkelijk te volgen plan, de recepten zijn heerlijk en het werkt.


Wat een fantastische resultaten heb je geboekt Thora! We zijn onwijs blij dat deze nieuwe manier van eten je zoveel voordelen heeft opgeleverd. We wensen je veel plezier met het voortzetten van dit eetpatroon, en geniet van het feit dat je geen klachten meer hebt. Je doet het super goed!