✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Sanderein

Sanderein is in 7 weken tijd bijna 10 kilo afgevallen en past weer in haar prachtige jurk van 7 jaar geleden! Daarnaast heeft ze nu meer energie, voelt ze zich gezonder en heeft ze minder last van eczeem.

In haar succesverhaal lees je hoe ze dit heeft bereikt.

Sanderein aan het woord

Vroeger woog ik rond de 65 kilo. Er kwam wel vaak wat bij en dat kreeg ik er dan vervolgens wel weer af. Gewicht is altijd een puntje geweest, omdat ik een zoetekauw ben.

Suikerverslaving

Na ons trouwen ben ik in 2012 gestopt met roken, omdat we een kinderwens hadden. Helaas had ik mijn rookverslaving omgezet in een suikerverslaving. In een half jaar tijd was ik 10 kilo aangekomen en woog ik dus 75 kilo.

Ik werd zwanger en dit was geen gemakkelijke zwangerschap. Ik ontwikkelde zwangerschapssuiker en bekkeninstabiliteit. Ook was ik ontzettend veel aankomen. Op het mijn zwaarst, na de zwangerschap, woog ik over de 100 kilo. Daarom begon ik wat meer te letten op het snoepen en kon daarmee ongeveer 10 kilo afvallen. Kort daarna was ik weer zwanger maar ik durfde niet meer op de weegschaal te gaan staan. Ook tijdens deze zwangerschap kwam ik te veel aan.

Tijdens de 2e borstvoedingsperiode kon ik vanwege een allergie van mijn zoontje geen zuivel meer eten. Dus ook geen chocolade, waardoor ik tot 75 kilo afviel. Helaas kwamen daarna de kilo’s er weer aan, omdat ik weer begon met snoepen.

De knop omzetten

Vorig jaar april woog ik 83 kilo. Ik was er helemaal klaar mee. Geprobeerd om te diëten wat bestond uit het tellen van calorieën. Ik werd hier echt niet vrolijk van. Ik kreeg last van haaruitval en had minder energie. Ik voelde me niet gezond en het was ook niet vol te houden.

Op Facebook zag ik een advertentie van PuurFiguur voorbijkomen. Normaal skip ik deze advertenties, want ik heb al zoveel diëten geprobeerd en ze kosten allemaal veel tijd, ze zijn niet vol te houden en ik voel me er ongezond bij. Toch klikte ik de advertentie van PuurFiguur aan. Ik ben recensies gaan opzoeken en ik dacht: volgens mij past dit. Ik waag de gok en ik bestel het boek. Op 8 april 2020 ben ik begonnen met de methode. Ik woog toen 77,3 kilo.

Afkicken van suikers

De eerste week ervaarde ik als heftig. Ik moest afkicken van suikers. Ik voelde me ook boos en had ’s avonds trek in iets lekkers. Toch heb ik doorgezet en vond ik het vrij makkelijk om hierin mijn routine te vinden.

De recepten zijn namelijk allemaal lekker en mijn kinderen en man kunnen mee-eten. Ik geniet echt van de ontbijtjes, maar eigenlijk van bijna alle recepten wel. Met Moederdag heb ik zelfs kunnen genieten van een heerlijk recept uit het E-boek Guilty Pleasures!

Positieve veranderingen

De eerste 5 weken ben ik heel streng geweest, omdat ik het optimaal wilde uitproberen en mijn lichaam de kans wilde geven om te resetten.

Momenteel zit ik in week 7 en ik ben al bijna 10 kilo afgevallen! Ik hoef nog maar 2,7 kilo te verliezen en dan heb ik mijn doel behaald! Daarna blijf ik doorgaan met deze manier van eten, omdat ik merk dat ik meer energie heb, ik voel me gezonder en mijn eczeemhuid is vele malen verbeterd.

Ik ben zo blij! Inmiddels pas ik mijn prachtige jurk weer die ik 7 jaar lang in mijn kast heb laten hangen, omdat ik de hoop had deze ooit weer aan te kunnen.

Bedankt voor het delen van jouw verhaal Sanderein! Wat zie je er prachtig uit in je jurk, je straalt echt. Super om te zien.

Je bent bijna op je streefgewicht, wat knap! We zijn erg trots op jouw doorzettingsvermogen en wensen je veel succes en plezier met het voortzetten van je gezonde eetpatroon.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen