Succesverhaal van Sabrina

Sabrina is maar liefst 22 kilo verloren in 1 jaar tijd! En dat niet alleen. Ook zit ze beter in haar vel, heeft ze meer energie én zijn haar bloedwaardes verbeterd, waardoor ze kon stoppen met haar medicatie.

Ze deelt hieronder graag haar verhaal.

Sabrina aan het woord

Ik had alles al geprobeerd: Weight Watchers, Herbalife, het proteïnedieet, klassieke diëten en ik ben zelfs bij erkende diëtisten geweest. Helaas allemaal zonder blijvend resultaat.

Koolhydraten

Blijkbaar ben ik erg gevoelig voor snelle koolhydraten. Ik werk ’s nachts als verpleegkundige in het ziekenhuis en vanuit mijn beroep geloven we erin dat koolhydraten nodig zijn. Ik at dus veel koolhydraten. Met als gevolg: de nachten verliepen altijd moeizaam, ik kwam aan in gewicht en ik had constant honger.

Geen hongergevoel meer

Nu ik eet volgens de plannen van PuurFiguur heb ik dit hongergevoel niet meer, is mijn smaak veranderd, heb ik geen trek meer in zoete dingen én val ik af!

Goed te combineren

Het eetplan is goed te combineren met mijn samengestelde gezin en mijn drukke beroepsleven met 2 jobs. En ondanks dat de fitnessscholen dicht zijn kon ik, doordat ik besloot dagelijks 45 minuten te gaan wandelen, op een gezonde manier afvallen.

Gezondheidsvoordelen

In totaal ben ik 22 kilo afgevallen en heb ik op alle delen van mijn lichaam vet verloren. Hierdoor raakten mijn hormonen in balans, zijn mijn bloedwaardes verbeterd en is mijn cholesterol verlaagd. Zo kon ik stoppen met de medicatie voor mijn insulineresistentie.

‘Award-winning’

De besloten Facebookgroep van PuurFiguur vond ik echt een aanwinst, omdat ik daar door mededeelnemers werd gestimuleerd om door te zetten. Dit concept verdient een award!


Sabrina, bedankt voor het delen van je verhaal. Je hebt een prachtig resultaat behaald. Wij zijn ontzettend trots op je!