Het succesverhaal van Rinus

Rinus (68 jaar) viel binnen 5 maanden maar liefst 22 kilo af. Hij barst weer van de energie en zijn bloedwaardes zijn enorm verbeterd.

Lees hieronder zijn verhaal.

Rinus aan het woord

Via Facebook kwam ik in aanraking met PuurFiguur. Omdat ik graag wat kilo’s kwijt wilde en aan mijn gezondheid wilde werken besloot ik het te proberen. Ik woog destijds 117 kilo bij een lengte van 1.86m. Ik begon met het Smoothieplan en Simpel Slank en combineerde deze twee plannen met elkaar.

22 kilo afgevallen

De kilo’s vlogen er al snel af. Mijn streefgewicht was in eerste instantie 100 kilo, maar het ging zo voorspoedig dat ik dit al snel bereikt had. Ik voelde me fantastisch. Sinds mijn huwelijk, 45 jaar geleden, was ik nooit meer zo licht geweest! Ik had de smaak te pakken en stelde mijn streefgewicht bij naar 95 kilo. Dat heb ik inmiddels bereikt: in 5 maanden tijd ben ik maar liefst 22 kilo afgevallen met PuurFiguur!

Leidraad

De plannen gebruik ik nog steeds als leidraad, maar ik heb inmiddels ook heel goed door hoe ik zelf koolhydraatarme maaltijden kan samenstellen en hierin kan variëren.

Voordelen

Ik voel me ontzettend goed. Ik ben diabetespatiënt, maar mijn waardes zijn enorm verbeterd. Mijn energieniveau is ook enorm toegenomen. Ik ben nu bijvoorbeeld mijn hele huis aan het opknappen en waar ik voorheen ruim een week over gedaan zou hebben, heb ik nu binnen 3 dagen voor elkaar. Mijn buik zit me ook niet langer in de weg.

Leefstijl

Ik vind PuurFiguur fantastisch! Ik heb altijd ruim voldoende aan de maaltijden en ik vind het heel makkelijk te volgen. Je kunt zoveel blijven eten, dat je helemaal niet in de gaten hebt dat je bezig bent met een dieet. Voor mij voelt het ook niet meer als een dieet, het is echt een leefstijl geworden.

Ik beveel PuurFiguur aan iedereen die wil afvallen of aan zijn/ haar gezondheid wil werken van harte aan. Koolhydraatarm eten blijf ik zeker, want ik voel me top!