✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis

✓ Geleverd binnen één werkdag

Ontdek onze boeken Ontdek PuurFiguur

Succesverhaal van Noesjka

Noesjka (47 jaar) kampte met een burn-out, waardoor het haar maar niet lukte om af te vallen. Totdat ze met PuurFiguur startte en binnen 5 maanden ruim 20 kilo afviel.

Lees hieronder haar verhaal

Noesjka aan het woord

1,5 jaar geleden ging samenwonen en genoot ik van het goede leven. Daarnaast had ik eind 2018 een pittige periode op mijn werk en kon ik geen weerstand bieden aan de traktaties die telkens maar weer in de pantry lagen. Toen ik door mijn werksituatie een burn-out kreeg kon ik niet meer de motivatie opbrengen om goed te koken. Als ik al kookte, was het veel pasta met romige sauzen. En als lunch vond ik ijs met veel chocolade hagelslag ook een hele goede keuze. De kilo’s vlogen er in deze periode aan. In april 2019 besloot ik om een Modifast kuur te doen, maar nadat ik eerst goed afviel, kwamen er daarna juist nog meer kilo’s aan! In september 2019 gaf de weegschaal 91,4 kilo aan bij een lengte van 1.72 m.

Moeiteloos afvallen

Ik wilde hier echt iets aan doen, maar door de burn-out lukte het me niet om in een stramien van lijnen te komen, wat me vroeger nog wel was gelukt. Toen las ik over PuurFiguur en besloot het gewoon te kopen. Ik startte met de Buikvet Challenge op 23 september en heb me heel strak aan het plan gehouden. Mijn partner deed ook mee en de overstap naar deze manier van eten verliep heel soepel. Moeiteloos gleden de kilo’s van mij af. Ik kreeg ook meer energie, gelukkig, want in oktober begon ik ook weer geleidelijk met werken.

Positieve cirkel

Ik ben een hardloper en deed dit altijd graag, maar door mijn overgewicht ging dit me steeds moeilijker af. Doordat ik nu afviel, ging het hardlopen ook weer beter. Ik belandde in een positieve cirkel. De eerste maand raakte ik 9 kilo kwijt en na de tweede maand was ik maar liefst 15 kilo lichter!

Intermittent Fasting

In oktober ben ik ook begonnen met Intermittent Fasting, nadat ik hier veel over had gelezen. Deze combinatie van eten volgens de PuurFiguur methode en het vasten zorgt bij mij voor hormoonbalans en zelfvernieuwing. Ik eet volgens de 18/6-methode en houd hierin het ritme van mijn leven aan. Na het avondeten eet ik niks meer. Dit gaat mij heel soepel af en helpt mij enorm om geen tussendoortjes in mijn mond te stoppen.

20 kilo afgevallen

Na de Buikvet Challenge heb ik ook het Smoothieplan en het Simpel Slank plan gevolgd. Op 6 januari ben ik gestart met het Winter Afslankplan. Alle plannen bevallen mij heel goed en de recepten zorgen voor veel variatie. Inmiddels ben ik de afgelopen vijf maanden ruim 20 kilo kwijtgeraakt. Mijn gewicht is nu 69,8 kilo. Ook is mijn buikomvang erg afgenomen. Mijn kleding zit losser, mijn onderkin is verdwenen. Je ziet heel duidelijk dat ik ben afgevallen.

Goed gevoel

Ik wil graag onder de 70 kilo blijven. Hier voel ik mij het prettigst bij. Ik zal, ook al heb ik mijn streefgewicht behaald, koolhydraatarm blijven eten. Ik merk dat ik mij er goed bij voel en dat mijn lijf veel beter af is met deze manier van eten.

Wat een ontzettend mooi resultaat heb je bereikt Noesjka! We vinden het geweldig dat je zoveel bent afgevallen en dat deze manier van eten je zo goed bevalt. Je mag enorm trots zijn op jezelf. Bedankt voor het delen van je verhaal en we wensen je veel succes, geluk en gezondheid.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen