✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Nathalie

Nathalie (43 jaar) voerde al jaren strijd met haar gewicht. 7 jaar geleden onderging ze een maagverkleining en hoewel ze in eerste instantie flink afviel, kwamen de kilo’s door een ongezond eetpatroon er toch weer bij. Ze startte met PuurFiguur en viel in 9 maanden tijd 20 kilo af.

Nathalie voelt zich nu veel beter en heeft meer zin in het leven.

Hieronder lees je haar inspirerende verhaal.

Nathalie aan het woord

Ik ben van kleins af aan al vrij mollig geweest. Na mijn pubertijd woog ik rond de 79 kilo. Ik moest toen al opletten met mijn voeding. Ik woonde toen nog bij mijn ouders thuis en zij aten vrij gezond, waardoor mijn gewicht redelijk stabiel bleef.

Aankomen

Toen ik 18 jaar was, ging ik uit huis. Ik ging samenwonen met mijn vriend. Dit betekende ook dat ik anders ging eten. Uiteraard kwam ik hier direct van aan, tot ik al gauw 92 kilo woog. In mijn hoofd was ik de hele dag met voeding bezig. Als ik wist dat er een chocolaatje in de kast lag, dacht ik hier de hele dag aan. Tot ik de gedachte uiteindelijk niet meer kon weerstaan en ik dan toch dat chocolaatje at. Zo ging het regelmatig. Ik had de hele dag trek en ik at daardoor dagelijks te vaak en te veel.

Diëten en honger lijden

Uiteindelijk begon de moed mij echt in de schoenen te zakken. Na mijn twee zwangerschappen woog ik 103 kilo en ik begon ik met Weight Watchers. Maar elk dieet heeft zo zijn voorwaarden en regels. Als ik iets lekkers wilde eten dat eigenlijk niet mocht, moest ik de rest van de dag honger lijden. En dit was voor mij niet te doen.

Maagverkleining

In 2015 heb ik gekozen voor een gastric bypass (maagverkleining). Hiermee ben ik 47 kilo afgevallen. Maar doordat er geen goede begeleiding was omtrent voeding, maakte ik nog steeds de verkeerde voedingskeuzes. Ik dacht: mijn maag is nu kleiner dus ik kan gewoon blijven eten wat ik wil, tot ik vol zit. Maar dit werkt echt niet zo. In 2018 was ik alweer 21 kilo aangekomen en ik was ook erg down. Ik had gewild dat ik PuurFiguur voor de gastric bypass had leren kennen.

Starten met PuurFiguur

In januari 2021 ben ik begonnen met een fysiek boek van PuurFiguur. Ik moet zeggen dat de eerste weken niet gemakkelijk waren. Mijn vriend viel direct goed af, maar ik viel helemaal niets af. Ik vond dit echt vreselijk. Maar na een contactmoment met een coach van PuurFiguur heb ik toch doorgezet en begon het afvallen bij mij ook.

20 kilo afgevallen

Ik begon in januari met een gewicht van 88,7 kilo. In september moest ik door een operatie aan mijn arm helaas even stoppen met het plan. Ik woog toen 68,7 kilo. Ik was dus precies 20 kilo afgevallen in 9 maanden tijd!

Herstel na operatie

Ik ben nu goed hersteld na mijn operatie en ik ben weer begonnen met het plan van PuurFiguur. In die 5 maanden tijd van ongezond(er) eten en meer suikers ben ik 5 kilo aangekomen. Dit is voor mijn doen eigenlijk helemaal niet veel, omdat ik hiervoor vaak in korte tijd veel meer aankwam als ik even ongezond at. Mijn lichaam reageert nu dus anders op voeding.

Zin in het leven

Ik ben blij dat we weer begonnen zijn met het plan van PuurFiguur. Ik miste het gezonde eten de afgelopen maanden echt en ik voelde me ook weer wat meer down. Met het eten van PuurFiguur voel ik me veel beter en heb ik meer zin in het leven. Ik vind het echt een fantastisch plan dat ik graag volg!

Wat fijn om te horen Nathalie, dat je met PuurFiguur zoveel bent afgevallen en echt een switch hebt kunnen maken in je relatie met voeding. We zijn trots op je en wensen je heel veel geluk en gezondheid toe.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen