✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Nanet

Nanet is in 4 maanden tijd 15 kilo afgevallen en zit daarmee bijna op haar streefgewicht. Op deze manier afvallen bevalt haar erg goed en ze geniet erg van gezond eten.

Door goed focus te houden lukte het Nanet om haar doel te bereiken en ze gaat er nog steeds vol voor. Dat heeft een prachtig resultaat opgeleverd.

Lees hieronder het verhaal van een stralende Nanet.

Nanet aan het woord

Als kind zijnde heb ik altijd wel een redelijk normaal postuur gehad totdat ik in de pubertijd kwam. Tijdens de pubertijd en daarna was ik wel iets steviger. Dit was niet extreem maar vergeleken met de rest viel het wel een beetje op. Toch vond ik het niet echt een probleem en mijn gewicht bleef toen ook stabiel, omdat ik veel volleybalde.

Chronische polsklachten

Helaas moest ik enkele jaren geleden stoppen met volleyballen in verband met chronische polsklachten. Vanaf dat moment kwam ik ook aan tot ik 80 kilo woog waarop ik besloot om een Personal Training schema inclusief voedingsschema te volgen. Dit was geen uitgebreid voedingsschema en eigenlijk kwam dagelijks steeds hetzelfde terug. Toch viel ik hiermee wel 15 kilo af tot ik 65 kilo woog. Hier was ik natuurlijk super blij mee.

Aangekomen

Anderhalf jaar geleden beschadigde ik mijn knie tijdens het skiën. Dit had een langere herstelperiode  nodig dan verwacht en ook een operatie. Dit zorgde ervoor dat ik vooral veel alleen thuis zat en ook niet kon sporten. Hierdoor verloor ik mijn motivatie om gezond te blijven eten. Dit samen met het stilzitten zorgde ervoor dat ik in een jaar tijd weer 15 kilo aankwam.

Motivatie

4 Maanden geleden zag ik een oude vakantiefoto van mijzelf in Oostenrijk waarop ik een stuk slanker was. Ook besefte ik me dat ik toen veel beter in mijn vel zat. Natuurlijk had ik de foto vaker gezien, en ook had ik al vaker gedacht om weer te gaan afvallen. Maar ik zette nooit de stap. Tot afgelopen mei. Ik woog toen 81,5 kilo en zag de desbetreffende foto weer. Dit prikkelde dusdanig dat ik op internet op zoek ging naar gezonde recepten.

PuurFiguur plannen

Ik was niet op zoek naar een kant-en-klaar eetschema en ook niet naar koolhydraatarm. Maar toen ik het Vegetarische Dieetplan van PuurFiguur op internet tegenkwam, dacht ik: waarom zou ik zoveel moeite doen voor het samenstellen van een menu als het al bestaat?

Ik kocht het Vegetarische Dieetplan en startte met de menu’s. Mijn vriend kookt (en eet) ’s avonds met mij mee, omdat ik niet alles alleen kan doen vanwege mijn pols. Ik ben in mei 2020 begonnen met het plan en het bevalt goed. Inmiddels heb ik ook het Zomer Afslankplan achter de rug en ben ik nu bezig met de Body15 Challenge.

Eerste doel behaald

Mijn eerste doel was om af te vallen tot ik weer 65 kilo zou wegen. Gaandeweg heb ik dit bijgesteld naar 60 kilo. Het afvallen gaat namelijk erg goed en het gezonde eten bevalt prima! Ik ben nu 15 kilo afgevallen en weeg dus al bijna 65 kilo. Mijn eerste doel is daarmee bijna behaald.

Focus

Voor andere mensen die ook willen afvallen, wil ik zeggen: houd de focus op jezelf en let op wat gezond is voor jou. Dat is het enige dat telt.

Wauw Nanet, wat top dat je je eerste doel hebt behaald. Nog een paar kilo en dan heb je je streefgewicht bereikt, fantastisch! Heel veel succes met het bereiken van je doel, maar met jouw focus gaat dat zeker lukken.

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 20 kilo afgevallen in 6 maanden tijd. Naast…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen