✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Monique

Monique (59 jaar) is in 6 maanden tijd 25 kilo afgevallen. Haar huid ziet er beter uit, ze wandelt gemakkelijker en ze ontvangt veel complimenten.

Dat is niet zo gek, want ze ziet er fantastisch uit! Hieronder lees je haar verhaal.

Monique aan het woord

Eerder heb ik al vele diëten geprobeerd, zoals afvallen met shakes. Dit was voor mij niet gemakkelijk omdat ik me vaak flauw voelde. Ik viel in eerste instantie wel vaak af met deze diëten, maar uiteindelijk kwam ik ook altijd weer aan, tot ik steeds zwaarder werd.

Foto

Afgelopen zomer zag ik mezelf op een foto en ik schrok daarvan. Ik had een behoorlijk stressvolle periode achter de rug en ik had daarbij totaal niet op mijn voeding gelet. Ik weet niet hoeveel ik toen woog (want ik durfde me niet te wegen), maar ik zag natuurlijk wel dat ik was aangekomen. Ook had ik te maken met ongemakken, zoals niet goed kunnen bukken.

Gezonde voeding

Mijn schoondochter had PuurFiguur geliked op Facebook en daardoor wist ik dat dit iets goeds was. Mijn schoondochter is namelijk altijd met gezonde voeding bezig. Ik besloot om ook op PuurFiguur te klikken en ik besefte me dat het tijd was om ervoor te gaan. Ik moest inderdaad echt weer gezonder gaan eten.

De start

Toen ik op 2 januari begon met de PuurFiguur Methode, heb ik mezelf gewogen. Ik raakte bijna de 100 kilo aan: ik woog bij de start 99,4 kilo. Hier schrok ik natuurlijk wel van, maar de knop was om. Het volgen van het plan ging mij eigenlijk ontzettend gemakkelijk af en ik raakte al snel gemotiveerd en enthousiast, waardoor ik inmiddels 6 plannen in bezit heb.

25 kilo afgevallen

Nu, een half jaar later, weeg ik 74 kilo. Dit was mijn doel. Ik ben namelijk vorige week 59 jaar geworden en ik wilde voor mijn verjaardag graag onder de 75 kilo wegen. Ik zou het liefste nog 4 kilo willen afvallen zodat ik rond de 70 kilo eindig en daarom ga ik nog rustig door met het eten volgens PuurFiguur.

Nieuw leven

Het leuke is dat ik nu ook allemaal nieuwe dingen doe. Ik kan lekker shoppen en draag hele andere kleding dan voorheen. Mijn oude kleding ben ik aan het uitzoeken en doe ik weg. Daarnaast wandel ik gemakkelijker en word ik binnenkort trotse oma van mijn eerste kleinkind. Ik ben zo blij dat ik nu een fitte oma word!

Afvallen verloopt soepel

Het verloop van het afvallen verliep bij mij eigenlijk heel soepel, en nu nog steeds val ik elke week af. Ook het klaarmaken van de gerechten ging me uiteindelijk gemakkelijk af. Natuurlijk was het even plannen, omdat ik ook een erg drukke baan heb, maar ik heb hierin mijn weg gevonden en houd het nu al een half jaar strikt vol. Wat ik een groot pluspunt vind, zijn de boodschappenlijsten waarmee ik direct alle boodschappen in huis heb en niet zelf hoef na te denken over wat we moeten eten.

Complimenten

Mijn collega’s zagen ook al gauw dat ik afviel en dat onder andere mijn huid er beter uit zag. Ik krijg nu zo veel complimentjes en ben daardoor een wandelende reclame-uiting voor PuurFiguur. Ik raad het dan ook aan veel mensen in mijn omgeving aan en er zijn al meerdere collega’s geweest die samen met mij de plannen volgen om ook af te vallen.

Wauw, wat een prestatie Monique! Super goed gedaan en wat heerlijk dat je je zo goed voelt en nieuwe dingen doet. We wensen je heel veel geluk en gezondheid toe!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen