✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Monika

Monika (42 jaar) woog 110 kilo. Wat ze ook probeerde: het lukte niet om af te vallen. Dit leidde uiteindelijk tot niets eten en veel sporten. Maar dat werkte ook niet. Ze kwam in aanraking met PuurFiguur en viel daarmee 23 kilo af in 5 maanden.

Lees hier haar tussentijdse verslag!

Monika aan het woord

Ik heb altijd aanleg gehad om snel aan te komen. Ik was dan ook altijd wat zwaarder dan gemiddeld. Toen ik voor het eerst ging samenwonen ging ik erg ongezonder eten. De keuzes die ik toen maakte zorgden ervoor dat ik 125 kilo woog op mijn 21e. De knop ging toen om en ik wist door minder te gaan eten en te kiezen voor fruit in plaats van snoep en koek tot wel 45 kilo af te vallen.

Genieten van het leven

Mijn man en ik zijn levensgenieters. Dit betekent voor ons dat we houden van leuke uitjes. We gaan graag weg op de motor en we houden van lekker eten. Altijd als ik weer in gewicht aankwam, wist ik dit ervan af te krijgen door terug te gaan op tweemaal daags een broodje, wat fruit en diner.

Frustraties

In januari 2019 paste ik echter niet meer in mijn motorpak. Ik woog alweer 110 kilo en wilde afvallen zodat ik in mei een weekend met de motor weg kon. Ik zette de knop weer om en ging terug naar mijn brooddieet met wat fruit en een diner. Helaas werkte dit niet meer. Zelfs met sporten erbij kreeg ik er niets meer af. Dit frustreerde mij dusdanig dat ik besloot om helemaal niets meer te eten. En zelfs dit werkte niet. Ik viel helemaal niets af en mijn motorpak paste ik dus nog steeds niet. Ik vermoedde dat dit nu kwam door mijn veranderde hormoonhuishouding.

Zonder hongergevoel afvallen

Mijn man hielp me gelukkig. Hij ging op internet op zoek naar een eetplan dat ik kon volgen zodat ik gezond kon afvallen. We kwamen uit bij PuurFiguur en dit sprak ons erg aan. Ik ben in de derde week van mei begonnen met het Simpel Slank plan. Vervolgens heb ik ook wat andere plannen gevolgd, omdat ik zag dat het werkte en ik voelde me er goed bij: ik sliep veel beter en ik kreeg meer energie. Inmiddels zijn we 5 maanden verder en ik ben al 23 kilo afgevallen zonder hongergevoel. De recepten vind ik heerlijk en ze voeden dusdanig goed dat ik vaak geen behoefte heb aan een tussendoortje. De plannen zijn goed te combineren met het dagelijks leven, omdat de mogelijkheid om gerechten te wisselen er is zonder dat het invloed heeft op de resultaten. Ook ben ik ontzettend tevreden met de feedback van de PuurFiguur coaches, de snelle reacties en de support in de besloten Facebookgroep. Resultaten, ervaringen en foto’s van andere mensen stimuleren mij.

Hormoonhuishouding op orde

Inmiddels werken mijn hormonen zo goed dat ik het niet meer nodig heb om een plan strikt te volgen. Ik heb geleerd hoe ik gezond moet eten en dit hanteer ik. Dat vind ik ook een groot pluspunt: je valt niet alleen af maar je leert wat gezonde voeding is. En dit is informatie dat ik voor de rest van mijn leven kan gebruiken. Zelfs op reis ben ik 4 kilo afgevallen door juiste keuzes te maken zonder dat ik me beperkt voel. Het is voor mij echt een manier van leven geworden en ik weet zeker dat ik de laatste 10 kilo nog met gemak zal afvallen.

Wat heb je het super gedaan Monika! We vinden het geweldig om te zien dat je zo’n mooi resultaat hebt behaald en dat het gezonde voedingspatroon echt een manier van leven voor je is geworden. We wensen je veel succes met het behalen van je doel. Dat gaat je zeker lukken!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen