✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Mieke

Mieke (65 jaar) is 20 kilo afgevallen met PuurFiguur en voelt zich een nieuw mens.

Ze had gedacht dat ze op haar leeftijd en vanwege eerdere mislukte dieet-pogingen niet meer kon afvallen, maar denkt daar nu heel anders over: het is zeker goed mogelijk!

Mieke voelt zich weer jong, heeft veel energie en zit lekkerder in haar vel.

Hieronder lees je haar verhaal.

Mieke aan het woord

Ik had nooit gedacht dat ik op mijn leeftijd, en na zo veel jojo-ervaringen, nog kon afvallen. Voorheen had ik namelijk al zo veel diëten geprobeerd en was ik wat afgevallen, maar uiteindelijk eindigde ik altijd weer op mijn oude gewicht. Maar toch wilde ik wel lijnen, want ik had moeite met van alles: zelfs uit bed komen was een hele uitdaging, en ik vroeg me af: wil ik dit wel op mijn 64e?

Een tip gekregen: PuurFiguur

Bij de afdeling podotherapie raakte ik aan de praat met de arts en we hadden het over leefstijl. Ze zei niet dat ik per se moest afvallen, maar ze liet wel een boek zien waarmee zij was afgevallen en nu al een hele poos op gewicht bleef: de PuurFiguur Methode. Ze gaf mij de website en thuis heb ik direct het boek besteld. Er moest namelijk wel echt iets veranderen. Want op dit moment van mijn leven was het zo dat ik nog nauwelijks ergens kwam. Zo erg schaamde ik me voor hoe ik eruit zag.

Starten met het plan

Bij de start van het eetplan, 7 juni 2021, woog ik 84 kilo en mijn doel was om 7 kilo af te vallen. Niet dat ik niet meer wilde afvallen hoor, maar ik dacht dat ik niet meer kon afvallen dan 7 kilo, omdat dit eerder ook nooit lukte. Ik ging direct naar de winkel met het boodschappenlijstje van PuurFiguur en voor mijn gevoel liep ik er een halve dag. Ik had geen idee welke producten waar stonden en wat het precies was. Maar uiteindelijk, met hulp, kwam ik thuis met allemaal nieuwe producten om uit te proberen. En toen dacht ik wel eventjes: gaat dit mij wel lukken? Maar zoals met alles dat nieuw is, is vooral het begin lastig. Na een tijdje raakte ik eraan gewend en ging mijn focus van “lijnen” over naar “nieuwe eetstijl”, en daarmee ging bij mij de knop om.

20 kilo afgevallen

Ik viel direct veel af en ik werd met de week enthousiaster. Na 2 maanden was ik al bijna 10 kilo afgevallen en was ik dus voorbij mijn eerste doel. Dit maakte dat ik doorging. Uiteindelijk ben ik na 7 maanden in totaal 20 kilo afgevallen en weeg ik nu rond de 64-65 kilo.

Nog veel meer mooie resultaten

Ik voel me weer jong en ik durf me weer te laten zien. Ik heb meer energie, voel me blijer, kan me goed bewegen, heb andere kleding aan, heb geen dikke voeten meer tijdens warme dagen (ik houd dus geen vocht meer vast) én ik kon stoppen met de cholesteroltabletten. En als kers op de taart moest ik (medisch) een ooglidcorrectie ondergaan dat erg mooi is gelukt. Ik voel me echt een nieuw mens.

Een nieuwe leefstijl

Nog altijd volg ik qua voeding de visie van PuurFiguur. In de weekenden of op feestjes eet ik gewoon mee van wat er is, en daarna ga ik weer over op gezond eten. Niet omdat ik moet lijnen, maar omdat ik het wil. Ik merk namelijk direct verschil in mijn energie en huid, met name de wallen onder mijn ogen komen terug als ik ongezond eet. Voor mij is PuurFiguur echt een leefstijl geworden en ik wil nooit meer 100% eten zoals ik dat vroeger gewend was.

Wat heb je het goed gedaan Mieke! We zijn super trots op je dat je je belemmerende gedachten over afvallen (dat het je nooit zou lukken) opzij hebt gezet en dat je bent doorgegaan met gezond eten. Je bent onwijs succesvol afgeslankt en we zijn blij voor je dat je weer lekker in je vel zit.

We wensen je veel succes, plezier en geluk toe. Ga zo door!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 20 kilo afgevallen in 6 maanden tijd. Naast…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen