✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Mia

Mia (65 jaar) had door haar overgewicht last van haar heupen en pijnlijke gewrichten. Lopen ging haar steeds moeilijker af. Totdat ze de knop omzette en 20 kilo afviel.

Lees hieronder haar inspirerende verhaal.

Mia aan het woord

Tot mijn 34e jaar heb ik vrij intensief gevolleybald. Helaas moest ik daar door blessureleed mee stoppen. Ik had een druk leven met werk, politiek en verenigingsleven. Ongemerkt kwamen de kilo’s er de jaren die volgden beetje bij beetje aan. Ik volgde een aantal diëten, waaronder een sportdieet onder begeleiding van een diëtiste en een sportcoach. Ik behaalde toen wel wat resultaat, maar de kilo’s kwamen er ook snel weer bij. Een aantal jaren later volgde ik nogmaals een dieet met begeleiding, maar ook daarbij was ik na een tijdje weer terug bij af. Deze manier van afvallen kostte me ook veel geld. Omdat ik inmiddels in verband met pensionering geen werk meer had, kon ik mij deze begeleiding niet meer veroorloven.

Pijnlijke gewrichten

Begin 2019 woog ik 125,6 kilo bij een lengte van 1.76 m. Mijn gewrichten deden pijn. Ik had in 2017 al een knieprothese gekregen en mijn andere knie en heupen hadden het zwaar te verduren door mijn gewicht. Ik wilde hier iets aan doen en ging op internet op zoek naar een oplossing. Zo ben ik bij PuurFiguur uitgekomen.

20 kilo kwijt!

Eerst heb ik de boodschappenlijst aangevraagd. Vervolgens startte ik met Simpel Slank en het werkte! Ik viel in de eerste 4 maanden 10 kilo af en die kilo’s bleven er ook af. Ik bestelde achtereenvolgens het Zomer Afslankplan, Leven Zonder Buikvet en de PuurFiguur Methode.

Inmiddels weet ik wel wat ik kan eten en varieer ik met gerechten uit de verschillende plannen. En dat bevalt me goed. Ik ben nu in totaal al 20 kilo afgevallen! Ik ga door totdat ik mijn eerste streefgewicht bereikt heb, ik heb hiervoor nog 6 kilo te gaan. Als ik volgens de PuurFiguur methode blijf eten, hoop ik dit binnenkort te bereiken.

Lekkere recepten

De meeste recepten vind ik super lekker en soms ook verrassend qua samenstelling. Ik probeer alle gerechten minstens 1x uit.

Mijn man proeft ook alles van diner en lunch, maar hij eet er meestal wel aardappelen of brood bij. Ik vind vooral de boodschappenlijsten heel handig, zo weet ik altijd precies wat ik in huis moet halen en wordt er geen voedsel verspild.

Wat ik ook heel prettig vind is, dat je met de coaches van PuurFiguur kunt mailen en vlug antwoord krijgt op al je vragen. Ook fijn is dat je een overzicht krijgt wat je veel of minder mag eten en welke producten je het best kunt vermijden.

Meer energie

Begin vorig jaar kon ik geen kilometer lopen zonder te moeten pauzeren. Nu wandel ik zonder problemen 10 km achter elkaar, dus mijn fysieke toestand is ook veel beter geworden. Ik fiets ook weer regelmatig en als het weer mag na de Coronatijd wil ik mijn wekelijkse zwemuurtje weer inlassen.

Tip voor anderen

Ik wil anderen die willen afvallen graag het volgende meegeven: hou vol! Wees niet ontmoedigd als de weegschaal weer een hoger cijfer aangeeft. Af en toe “zondigen” kan geen kwaad heb ik ondervonden. Ik drink al eens graag een wijntje en eet graag af en toe een frietje. Vroeger kon ik niet van brood en gebak afblijven, maar daar heb ik veel minder trek in, wellicht omdat we door het eten volgens PuurFiguur ook minder suiker binnenkrijgen.

Ik zou iedereen aanraden om te beginnen met eten volgens PuurFiguur. Het loont echt de moeite als je het maar vol kunt houden. En voor mij als 65-jarige lukt dat heel aardig, ik ben heel dankbaar dat ik PuurFiguur ben tegengekomen.

Wat een mooi resultaat Mia, dat heb je echt fantastisch gedaan! We wensen je heel veel succes met het behalen van jouw uiteindelijke streefgewicht. Het gaat je zeker lukken!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Reacties (1) Verberg reacties Toon alle reacties
Rita winters
28 mei 2020
Reageren

Proficiat zus, ik vind het geweldig wat je bereikt hebt.
Je bent deze keer echt beter gemotiveerd, dan je vorige pogingen. We moeten bij ons thuis allemaal opletten, we komen ook uit een bourgondisch gezin.
Ik ga misschien het boek ook bestellen, want ik zue regelmatig je bordje verschijnen en het ziet er lekker uit. En ons wekelijkse wandeling met u vind ik ook geweldig.
Ik denk dat je met puur figuur, je ding gevonden hebt en ik ben bijna zeker dat je deze keer niet gaat hervallen. ??????

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen