✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Marjolein

Marjolein (61 jaar) is in 5 maanden tijd maar liefst 21 kilo afgevallen. Haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid, ze heeft meer energie en ze slaapt een stuk beter. Ze is erg blij met haar nieuwe leefstijl.

Hieronder lees je haar verhaal.

Marjolein aan het woord

Heel graag deel ik mijn verhaal, want ik ben trots op wat ik al heb bereikt en ik inspireer hiermee graag anderen om ook de stap te zetten om op een gezonde manier af te vallen.

Start

Een aantal jaar geleden was ik al een keer gestart met een plan van PuurFiguur. Ik herinner me dat dit eigenlijk ontzettend goed ging en dat ik er ook gemakkelijk mee afviel. Toch maakte ik na een tijdje de keuze om weer op de oude vertrouwde manier te eten, waardoor ik weer aankwam.

Gezondheidsklachten

Eigenlijk zijn er in de laatste jaren ieder jaar wel een aantal kilootjes bijgekomen. Maar doordat ik vrij lang ben, kan ik ook wel wat hebben. Uiteindelijk kreeg ik een hoge bloeddruk en kwam ik bij de huisarts. Ik kreeg medicatie voor mijn hoge bloeddruk en we hadden het over mijn overgewicht. Het advies was om af te vallen. Ik woog toen 99 kilo en was me ervan bewust dat er iets moest veranderen.

PuurFiguur oppakken

Ik wilde het zoeken in leefstijl, omdat ik nu ook een hoge bloeddruk had. Toen herinnerde ik me het plan van PuurFiguur weer en besloot om dit weer op te pakken. Mijn vriend deed met me mee, omdat hij ook wat wilde afvallen en dus deden we het samen.

21 kilo afgevallen

We startten in oktober 2020 en in maart was ik al 21 kilo kwijt. Dit was zo ontzettend goed gegaan! De recepten vonden we lekker en we ervoeren al snel meer energie en een beter slaappatroon. Ook werd ik actiever. Dit laatste is natuurlijk logisch, want ik was al bijna een kwart van mijn totaalgewicht afgevallen. Dit alles bij elkaar geeft ontzettend veel zelfvertrouwen.

Enthousiast

Vanuit de huisarts kreeg ik ook een diëtiste aangewezen. Toen ik bij haar kwam, was ik al 5 kilo afgevallen en liet ik haar het boek van PuurFiguur zien. Zij reageerde erg enthousiast en gaf aan dat ik moest doen wat goed voor mij voelde. Ik loop nog wel bij haar als een soort stok achter de deur, omdat zij mijn voortgang bijhoudt. Maar eigenlijk was dit niet echt nodig, omdat de plannen van PuurFiguur gemakkelijk te volgen zijn en ook volstaan met lekkere recepten.

Voordeel

Wat ik ook een groot voordeel vind, is dat het afvallen heel geleidelijk is gegaan. Ik ben overal wat afgevallen en dus niet alleen maar op één plek. Ik ben nu 61 jaar en ik heb dus de leeftijd dat de huid wat rimpeliger wordt. Maar eigenlijk heb ik nu helemaal geen loszittend vel.

Streefgewicht

Nu weeg ik 77 kilo en ik zou graag naar de 75 kilo willen, zodat ik wat speling heb. Mijn vriend is ook 20 kilo afgevallen en ervaart ook de vele andere voordelen. We gaan dus verder met het eten volgens de plannen, maar we volgen het niet meer zo strikt. Wat we nog afvallen is mooi meegenomen en we hebben een gezonde balans gevonden in de uitjes en het gezonde eten.

Wauw, wat hebben jij en je vriend dit geweldig gedaan Marjolein. Het team van PuurFiguur is ontzettend trots op jullie. Heel veel succes met het behalen van je streefgewicht en het voortzetten van jullie gezonde balans!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 13,2 kilo afgevallen in 3 maanden tijd. Naast…

Succesverhalen
Succesverhaal van Sabine

Sabine (55 jaar) is met PuurFiguur in 3 maanden 10 kilo afgevallen. Ook heeft…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henriëtte

Henriëtte (65 jaar) is met PuurFiguur maar liefst 17 kilo afgevallen, heeft haar relatie…

Succesverhalen
Succesverhaal van Godelieva

Godelieva (68 jaar) kreeg vanuit medische hoek het advies om af te vallen. En…

Succesverhalen
Succesverhaal van Wendy

Wendy (48 jaar) moest om medische redenen gezonder gaan eten. Ze startte met een…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen