✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Marjan

Marjan (45 jaar) is binnen 6 maanden 25 kilo afgevallen. Iets waarvan ze dacht dat het nooit meer zou lukken.

Met de support van haar gezin en haar eigen doorzettingsvermogen is het Marjan gelukt om haar streefgewicht te bereiken, op een fijne manier die goed bij haar past.

Marjan is superblij met het resultaat. Hieronder lees je haar verhaal.

Marjan aan het woord

Ik ben eigenlijk altijd wel een beetje zwaar gebouwd geweest. Nog nooit heb ik maatje 38 gehad. En dat was dan nu ook niet mijn doel met het afvallen. Wel wilde ik graag een gezonder gewicht, omdat ik na mijn twee zwangerschappen nooit meer terug ben gegaan naar mijn oude gewicht. Ik had er wel van alles aan geprobeerd hoor, met ups en downs, maar het lukte me nooit. Tot nu!

Zwangerschappen

20 jaar geleden was ik zwanger van mijn eerste kind en 2 jaar later van mijn tweede. Ik ben toen aangekomen tot over de 110 kilo. En zoals ik net al aangaf, had ik van alles geprobeerd om af te vallen, waaronder verschillende diëten. Ik viel steeds af tot 95 kilo en daar stagneerde het dan. Ik werd dus gewoon nooit lichter dan 95 kilo. Dit maakte dan ook dat ik het lastig vond om een dieet vol te houden, want de resultaten waren er niet meer en ik vond het diëten ook hard werken. Dan nam ik weer een koekje extra en dacht ik al gauw: zo lang ik onder de 100 kilo ben, is het wel oké.

Buikklachten

Ik had niet alleen last van overgewicht. Ook had ik al jaren buikklachten. Veel buikpijn in mijn darmen, rechtsonder. Hiervoor ben ik onderzocht in het ziekenhuis, waarna ik uiteindelijk glutenvrij ging eten. Dit maakte dat de pijn verdween, maar ook dat ik nog zwaarder werd. Veel glutenvrije producten bevatten namelijk ontzettend veel suikers.

Aanpassingen

Vorig jaar zag ik een advertentie van PuurFiguur en ik besloot een boek te kopen. Toen ik het boek had gelezen dacht ik: hier ga ik niet aan beginnen. Voor mijn gevoel moest ik te veel aanpassen in mijn voedingsstijl en ik dacht dat ik het niet kon volhouden. Daarom had ik het boek vorig jaar direct weer teruggestuurd.

Motivatie om te starten

Afgelopen december waren we op vakantie en mijn man maakte een foto van mij. Ik keek ernaar en zei: ‘er klopt iets niet aan jouw camera’. Ik werd echt niet gelukkig van wat ik zag. Maar met zijn camera was niets mis. Het was echt mijn overgewicht dat ik toen zag. Dit gaf mij de motivatie om toch weer te starten met afvallen met PuurFiguur.

25 kilo afgevallen

PuurFiguur is geheel glutenvrij, wat voor mij natuurlijk ontzettend fijn is. Vanuit mijn gezin kreeg ik de support die ik nodig had en ik besloot om het toch te volgen. Bij de start op 3 januari woog ik 104,7 kilo. Inmiddels zijn we nog geen half jaar verder en weeg ik 79,7 kilo. Ik ben dus precies 25 kilo afgevallen binnen 6 maanden.

Superstart

Bij de start ging het afvallen supersnel. Dit was voor mij een hele fijne motivatie. Vooral omdat ik het toch wel veel werk vond om mijn eetpatroon aan te passen. Gelukkig staan de recepten in het boek goed beschreven, waardoor je het goed kan volgen. En mijn man kookte voor zichzelf en de kinderen, wat mij ontzettend hielp. Ook hadden we geen koekjes meer in huis. Superfijn dat mijn gezin zo voor mij klaarstaat!

Stap voor stap

Het afvallen deed ik in stapjes van 5 kilo. Ik zette steeds een nieuw doel en steeds was het een mijlpaal als ik dat doel had bereikt. Uiteindelijk kwam ik ook onder de 95 kilo, en toen was zelfs de 90 kilo in zicht. Wauw, ik had nooit gedacht dat dit zou lukken. Uiteindelijk weeg ik nu zelfs onder de 80 kilo!

Blij met het resultaat

We blijven eten volgens de visie van PuurFiguur (inmiddels eten mijn kinderen en man ook regelmatig mee), maar ik hoef niet meer per se veel af te vallen. Als ik nog 1 of 2 kilo lichter wordt, heb ik wat speling. Maar ik ben nu al superblij met het resultaat!

Bedankt voor het delen van jouw inspirerende verhaal Marjan! Heel mooi om te lezen en je fantastische resultaat te zien. Het team van PuurFiguur is trots op je!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen