✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 20 kilo afgevallen in 6 maanden tijd. Naast dat ze is afgevallen heeft ze nu ook veel minder last van overgangsklachten en heeft ze geen pijn meer.

Hieronder lees je haar succesverhaal.

Marietje aan het woord

Vorig jaar was ik met mijn man op vakantie. En ik zei nog tegen hem: knip me niet op de foto met badkleding aan. En toch had hij dat gedaan. En bij dit verhaal deel ik deze foto met jou. Komt de foto toch goed van pas!

Gewichtsproblemen

Altijd heb ik geworsteld met mijn gewicht. Altijd dacht ik na over wat ik wel kon eten en drinken, en wat dan niet. En altijd was ik aan de zware kant, ondanks dat ik toch op mijn voeding lette.

Frustratie

Een aantal jaar geleden ging ik, samen met mijn man, naar een gewichtsconsulente. Met haar begeleiding viel ik tot 10 kilo af. Bij mij stagneerde het afvallen vanaf dat moment, terwijl mijn man gewoon verder afviel. En we aten precies hetzelfde. Toen kwam ik er ook achter dat ik in de overgang kwam. Mijn taille verdween en ik voelde frustratie, want wat deed ik nou eigenlijk verkeerd? Die 10 kilo zat er zo weer aan, terwijl ik nog steeds kookte zoals de gewichtsconsulente aangaf. Mijn man bleef dan ook afvallen. Mijn gewicht boeide me steeds minder en ik moest mezelf maar accepteren zoals ik was. Maar ondertussen vermeed ik wel iedere spiegel.

Niet blij met spiegelbeeld

Tijdens onze vakantie vorig jaar voelde ik me echt niet prettig. Ik lag op een bedje in de zon, maar het liefste ging ik onder mijn handdoek liggen. Ik moest hier echt iets mee doen, want ik voelde me gewoon echt niet lekker met hoe ik er toen uit zag.

Starten met PuurFiguur

Thuis kwam ik via een advertentie in aanraking met PuurFiguur. En om eerlijk te zijn, was ik sceptisch. Toch haalden de succesverhalen van anderen, en de woorden van mijn man, mij over om toch te starten. Ik startte op een donderdag in februari, omdat ik de eerstvolgende maandag niet wilde afwachten. En eigenlijk beviel het me perfect. De recepten zijn lekker en de smaak is verrassend. Ik woog toen 104,9 kilo. Zo zwaar was ik nog nooit geweest.

Succesvol afvallen: 20 kilo lichter

Het afvallen ging ontzettend snel. Na de eerste week was ik al 3,4 kilo kwijt! Dit stimuleerde zeker om door te gaan. Inmiddels weeg ik 84,9 kilo. Ik ben in 6 maanden tijd dus 20 kilo afgevallen. Daarnaast heb ik ook veel plezier gekregen in het koken van de maaltijden.

Positieve veranderingen

Ik voel me geweldig goed en krijg veel complimenten en vragen over hoe ik het heb gedaan. Dus de naam ‘PuurFiguur’ valt geregeld. Mijn overgangsklachten, zoals pijnlijke handen en knieën, veel opvliegers en stemmingswisselingen, zijn ook voorbij. Buiten zo af en toe nog een opvlieger, voel ik me zoveel beter en heb ik geen pijn meer. En ik durf nu ook weer in de spiegel te kijken en ben heel erg tevreden met het resultaat!

Bedankt voor het delen van je verhaal Marietje. Je hebt prachtige resultaten behaald en we zijn blij om te horen dat je je nu zo goed voelt.

Je mag dan ook zeker tevreden zijn met het resultaat, en vooral ook trots zijn op jezelf!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Sabine

Sabine (55 jaar) is met PuurFiguur in 3 maanden 10 kilo afgevallen. Ook heeft…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen