✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Mariëlle

Mariëlle was 37 jaar toen ze besloot om te starten met afvallen. Ze is 18 kilo afgevallen door volgens PuurFiguur te eten. Ook haar bloedwaarden zijn verbeterd.

Ze voelt zich veel fitter, minder vermoeid en gewoon heel goed. We zijn super blij voor haar!

Hieronder lees je haar succesverhaal.

Mariëlle aan het woord

Jaren terug kwam ik in gewicht aan en kreeg ik eigenlijk al het besef dat dit niet was wie ik ben. Ik wilde weer in vorm komen en had ook een paar keer dingen geprobeerd. Vaak bleef ik tijdens deze pogingen honger houden en mijn buurvrouw, wie voedingscoach is, gaf al aan dat ik niet gezond bezig was. Ook heb ik geprobeerd om af te vallen door meer te sporten en ben ik zelfs bij een diëtiste geweest die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen met diabetes type 1, omdat dit bij mij sinds mijn 23e is vastgesteld. Maar helaas werkte dit allemaal niet om me beter te voelen of om af te vallen.

Zwangerschap

Toen ik daarna zwanger raakte, bleven de kilo’s daarna aan me plakken. Hoewel ik na de borstvoeding toch wel veel en snel afviel, was ik toch nog te zwaar. Ik herkende mezelf niet meer wanneer ik in de spiegel keek.

Starten met PuurFiguur

In de zomer van 2019, na de geboorte van mijn dochter, voelde ik me niet prettig. Ik wilde echt iets met mijn gewicht doen, waarop ik in november 2019 besloot om te gaan afvallen. Ik woog toen 76 kilo en startte met een digitaal plan van PuurFiguur. De eerste twee weken gingen zo goed dat ik verbaasd was en tegelijkertijd motiveerde dit mij om door te gaan. Ik had eindelijk het gevoel dat ik nu bezig was met een plan dat echt bij mij past en waar ik me ook goed bij voel.

Genieten

Ik genoot van de gerechten en de afwisseling. Volgens mij hebben mijn partner en ik alle plannen van alle seizoenen en konden we dus lekker variëren. Maar op een gegeven moment heb je eigenlijk de plannen niet meer nodig, omdat je zo veel hebt geleerd en deze manier van eten je nieuwe leefstijl is geworden.

Op streefgewicht

Ik weeg nu al een hele poos 58 kilo en ik blijf hier nu eigenlijk op steken. En dit maakt me blij, omdat ik nu weer op mijn oude gewicht zit. Daarnaast voel ik me veel fitter, minder vermoeid en voel ik me eigenlijk gewoon goed.

Bloedwaarden verbeterd

Ik was ook blij verrast om te zien dat mijn bloedwaarden zijn verbeterd. Ik spoot voor mijn diabetes namelijk insuline en daarnaast was mijn cholesterol aan de hoge kant waar ik mogelijk medicatie voor zou krijgen. Als ik volgens de richtlijnen van PuurFiguur eet, hoef ik soms geen en anders minimaal insuline te spuiten. Ook zijn mijn cholesterolwaarden verbeterd. Mijn laatste, zoals ik dat noem, ‘APK-keuring’ in het ziekenhuis was zo goed dat de internist ook tevreden is. Hij gaf aan dat ik de patiënt ben met de beste waarden.

Motivatie

Mijn grote motivator om af te vallen was mijn dochter. Toen was ze nog een baby, maar ik wist natuurlijk dat zij uiteindelijk ook met mij wilt rennen en spelen. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en had eerlijk gezegd niet verwacht dat mijn bloedwaardes ook meetbaar en zichtbaar zouden verbeteren.

Mariëlle, bedankt voor jouw mooie verhaal. Zo fijn om te lezen dat je je streefgewicht hebt behaald en je gezondheid zo is verbeterd. We zijn ontzettend trots op je!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen