Het succesverhaal van Lisa

Vandaag zetten we Lisa in de spotlight!

Lisa had al vele diëten geprobeerd, maar behaalde nooit (blijvend) resultaat. Totdat ze met het koolhydraatarme dieet begon. Ze is maar liefst 20 kilo afgevallen en zit beter in haar vel dan ooit.

Wij van PuurFiguur zijn ontzettend trots op Lisa. Ze heeft haar oude gewoontes vervangen door nieuwe, gezonde gewoontes en pakt de draad gewoon weer op na een feestje of etentje. Top!

Lisa aan het woord

Al sinds mijn 14 jaar was ik al altijd iets zwaarder. Ik probeerde elk jaar een ander dieet zoals weight watchers, shakes,… maar na weken gaf ik het telkens op. Na al die jaren proberen had ik de moed opgegeven. Tot ik op mijn 20ste op de weegschaal bijna 80kg zag staan!! Ik voelde mij ook echt niet goed in mijn vel. Als ik een kleedje aanhad voelde ik mij telkens ongemakkelijk door mijn buik die uitstak!!!

Ik ben uiteindelijk op het internet beginnen zoeken naar van alles, tot ik op dit hier uitkwam. Ik wist eerst niet zeker omdat ik dacht dat het weer een dieet zou zijn als alle andere die ik opgaf. Maar ik dacht, ik moet dit proberen.

En het ging heel goed na de eerste weken verloor ik al 5-6 kg!! Ik ben dit plan op 13 januari gestart en rond mei-juni woog ik 60kg. Ik heb me altijd goed aan het plan gehouden en sportte ook om de 2 dagen 30 minuten. Soms was er wel eens een feestje of etentje maar de dag erna nam ik de draad weer op.

Ik heb veel geleerd uit het boek om echt gezond te eten en zal dit ook blijven doen! Ik wil nooit meer in mijn oude gewoontes terugvallen en zeker niet in mijn oude gewicht!! Nu voel ik mij pas goed in mijn vel! Bedankt PuurFiguur!!


Wauw Lisa, wat een fantastisch resultaat! We vinden het heel knap dat je zoveel bent afgevallen en zijn blij om te horen dat je weer lekker in je vel zit. We wensen je veel geluk toe!