✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is met PuurFiguur maar liefst 21 kilo afgevallen. Ze heeft nu het gewicht en de omvang waar ze zich prettig bij voelt en zit lekkerder in haar vel.

Hieronder lees je het succesverhaal van Linda, waarin ze haar ervaring deelt.

Linda aan het woord

Vanaf de middelbare school begon gewicht een ding te worden voor mij. Ik zat niet lekker in mijn vel en ging de nare gevoelens weg-eten. Langzaamaan werd ik steeds zwaarder. Door mijn lengte van 193 cm stak ik al een kop boven iedereen uit. Waardoor elke opmerking die iemand maakte over ‘groot zijn’, gevoelsmatig altijd over mijn formaat ging. Te veel, te dik, te zwaar, dat was het enige dat ik kon horen.

Diëtiste

Toen ik begin 20 voor het eerst naar een diëtiste ging, woog ik 120 kg. Mijn ideaal gewicht was volgens haar 88 kg. Dit was alleen zo ontzettend ver van me vandaan. Toch paste ik radicaal mijn voeding aan en ging ik sporten. Voor 200%. Dit werkte. Ik viel kilo’s af. Maar als ik me op gegeven moment weer minder goed ging voelen en die 200% niet meer volhield, viel ik terug.

Gezondheidsklachten

Mijn gezondheid is jarenlang een thema geweest. Vaak last van mijn rug, twee keer een hernia, altijd last van mijn darmen en een opgeblazen gevoel. Ik begon rond 2018, toen ik zo’n 109 kg woog, mijn zoektocht op voedingsgebied en besefte me dat ik het niet alleen kon. Ik had richting nodig. Via een vriendin kwam ik voor het eerst bij Simpel Slank van PuurFiguur. Dit gaf me richting, maar deed nog niets met mijn verstoorde lichaamsbesef.

Simpel Slank

Simpel Slank volgde ik tot op de letter. Ik woog alles tot op de gram af en stond elke ochtend op de weegschaal. Opnieuw had ik me ergens voor 200% op gestort. Er was wel degelijk resultaat. Ik had voor het eerst minder last van mijn darmen, mijn buik werd rustiger én mijn gewicht ging naar beneden. Als de cijfers op de weegschaal iets naar boven gingen werd ik bang dat het me (weer) niet zou lukken en haakte ik af. Dan voelde ik me meteen weer net zo dik als dat ik ooit was.

Verstoorde relatie

Nu had ik dus een methode die daadwerkelijk werkte voor mijn lijf, alleen de relatie met mijn lijf was nog verstoord. Ik gunde mezelf hier echt iets anders in, dus ben daar in therapie mee aan de slag gegaan. Dit was hard werken en was niet met een paar sessies veranderd. Langzaam veranderde de relatie met mijn lichaam, met mezelf en dus ook met voeding. Ik kon PuurFiguur weer oppakken, maar nu vanuit goede zorg voor mezelf en niet meer dwangmatig.

Pure voeding

Nadat ik in 2019 en 2020 een paar keer in het ziekenhuis terechtkwam, bleek uiteindelijk dat ik een aantal ernstige voedselallergieën had. Heel veel dingen die ik at, kon mijn lichaam helemaal niet verdragen. Met een aanpassing vanuit de allergoloog bleek al snel dat PuurFiguur een goed uitgangspunt kon zijn. Pure ingrediënten, nauwelijks bewerkte producten, eerlijk en gezond.

Alle plannen van PuurFiguur

Nu we alweer een tijdje verder zijn, heb ik zo’n beetje alle plannen van PuurFiguur. Ik ben dol op de variatie die ik daarmee tot mijn beschikking heb en bouw inmiddels mijn eigen weekplannen als ik niet een periode een nieuw plan volg. Uiteraard heb ik een aantal lievelingsrecepten en mijn man ook. Ik ben koken steeds leuker gaan vinden. Mijn buik is nog nooit zo rustig én zo plat geweest.

Ideale gewicht bereikt: trots!

En oh ja, nog 600 gram en dan heb ik dat ideale gewicht van 88 kg toch gehaald. Al is dat getalletje zoveel minder belangrijk geworden. Sinds ik doe wat goed voelt voor mijn lichaam, voelt het alsof mijn lichaam haar weg vindt naar het gewicht en de omvang die bij mij past. En ik ben er trots op!

We zijn ook ontzettend trots op jou Linda! Wat heb je een prachtig resultaat behaald en wat zie je er mooi uit. Heel fijn om te horen dat je je goed voelt over je lichaam en weer lekker in je vel zit.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen