✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Laura

Laura (36 jaar) is dolgelukkig met haar gezin. Toch knaagde het gevoel dat ze haar zwangerschapskilo’s wilde verbranden al jaren aan haar. Ze zag enorm op tegen het afvallen en daardoor duurde het lang voordat ze de stap zette. Maar toen ze eenmaal met het afslankplan van PuurFiguur begon, ging het afvallen gemakkelijk en snel.

Lees hier hoe ze in slechts 10 weken 15 kilo kwijtraakte!

Laura aan het woord

Ik was niet enorm dik, maar ik had zeker wel wat overgewicht. Na iedere zwangerschap, dit waren er drie, bleven er zwangerschapskilo’s aan me geplakt. En ik denk dat ieder dit wel herkent: je voelt je dikker dan dat anderen je zien. Dus het gevoel van dat ik te dik was, ervaarde ik dagelijks.

Viel niet af van crashdiëten

Gedurende een aantal jaar wist ik dat ik moest afvallen. Toch kon ik steeds de stap niet zetten. Ik had eerder al eens crashdiëten gedaan en dit vond ik echt niet vol te houden. Ik leefde toen op 1200 kcal per dag en uiteindelijk viel ik eigenlijk niet eens echt af. Tegelijkertijd had ik wel de hele dag honger. Dit hongergevoel maakte dat de afvalpoging mislukte.

Omdat ik niet afviel van crashdiëten zag ik op tegen een eetplan waarmee je zou afvallen. Ik had geen zin meer in het hongergevoel en ik zag het afvallen als een enorm obstakel.

Starten met PuurFiguur

Tijdens de afgelopen meivakantie keek ik in de spiegel en ik dacht: dit kan echt niet meer. Ik wil nu echt starten met afvallen. Via Google kwam ik bij PuurFiguur uit. De reviews waren zo positief dat ik over de streep werd getrokken en besloot om te starten met een eetplan van PuurFiguur.

15 kilo afgevallen

Ik heb me de eerste 4 weken aan het plan gehouden en ik viel hiermee 9 kilo af. Ik wilde nog graag 1 kilo extra afvallen dus ik besloot om door te gaan met het plan als leidraad, maar met iets lossere teugels. Zelfs nu bleef ik afvallen. Nu weet ik dat dit komt doordat mijn hormoonbalans tijdens de eerste 4 weken is hersteld. In totaal ben ik in 10 weken tijd 15 kilo afgevallen.

Makkelijk en lekker

Voor iedereen is het anders. Ik geniet nu elke ochtend van mijn havermoutpap en vind het eten heerlijk. Als je dit soort dingen lekker vindt, is het echt niet moeilijk. Ik heb nu iets gevonden dat echt werkt. Ik vind het makkelijk en lekker. Als ik dit eerder had geweten was ik veel eerder begonnen. Het plan heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik nu een gezond BMI heb, maar heeft er ook voor gezorgd dat ik kennis heb over voeding. Deze kennis ga ik de rest van mijn leven gebruiken.

Bedankt voor het delen van jouw inspirerende verhaal Laura! We zijn ontzettend trots op je. Je hebt een fantastisch resultaat behaald! We wensen je veel geluk toe en wensen je ook veel plezier met het voortzetten van je nieuwe, gezonde eetpatroon.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen