✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Koen

Koen Bruggemans (46 jaar) is met PuurFiguur in 1,5 maand tijd maar liefst 13 kilo afgevallen. Ook is hij hersteld van een burn-out.

Hij geniet van de PuurFiguur-maaltijden, heeft veel meer energie en zijn slaappatroon is verbeterd.

Lees hieronder het inspirerende verhaal van Koen.

Koen aan het woord

Vroeger kwam ik veel op televisie en ieder weekend stond ik met mijn boyband op het podium. Dit vroeg natuurlijk om veel beweging in de vorm van zang en dans. Zeker in de jaren ‘90, toen ik ook nog een stuk jonger was, verbrandde ik hiermee dagelijks veel calorieën.

Burn-out

De laatste jaren bewoog ik veel minder. Het optreden werd minder en ik maakte een switch in mijn carrière: nu ben ik leerkracht op de lagere school. Mijn voeding was ook niet op orde. Ik bewoog dus minder en ik at veel kant-en-klare maaltijden. Ik begon zwaarder te worden. Ook ging het een periode mentaal niet goed met me. Ik raakte in een burn-out. In België ben ik bekend, en als ik op straat loop word ik altijd herkend. Dit geeft ook een soort druk: ik had steeds het gevoel dat men mij vergeleek met hoe ik vroeger was. Als ik de laatste jaren op het podium stond en er werden foto’s van me gemaakt, dacht ik altijd aan hoe mijn zwembandje op de foto’s zou staan. Zelf heb ik maar weinig foto’s bewaard van die periode.

Koolhydraatarm eten

2 jaar geleden zag ik een Vlaamse acteur in een praatprogramma. Hij vertelde over hoe hij met koolhydraatarm eten veel was afgevallen. Ik woog toen zelf 90 kilo en vond het ook de hoogste tijd om gezond te gaan afvallen. Via Google zocht ik op koolhydraatarm eten, en ik kwam direct bij PuurFiguur uit. Na ongeveer 10 minuten op de website was ik al overtuigd. Ik kocht een eetplan en startte die dag nog met mijn nieuwe eetgewoonten.

Lekker koken

Toen ik begon met PuurFiguur ging er voor mij een wereld open op het gebied van voeding. Sindsdien bereid ik mijn gerechten vers en kook ik met allerlei nieuwe producten die ik nog niet eerder had gegeten. Doordat we in de corona-periode veel thuis zaten, had ik de tijd om lekker te koken. Ik nam me voor om deze periode beter voor mezelf te gaan zorgen en ook een gezond gewicht te bereiken.

Snel resultaat

Ik was ongelooflijk verbaasd dat ik na 4 weken, samen met mijn vriend, al zoveel was afgevallen. De vetverbranding ging al snel aan en ik voelde me mentaal ook steeds sterker worden. Ook stoppen met alcohol drinken gaf hierin een grote switch. Ik ben ook zo enthousiast over hoe mijn slaappatroon is verbeterd: ik had voor PuurFiguur veel angstdromen en last van nachtzweten. Dit verbeterde plotseling nadat ik was gestart met het nieuwe eetpatroon. Mijn energie werd ook al gauw veel hoger. Daarnaast vinden we het eten beiden lekker en zijn de plannen gemakkelijk te volgen.

Inspiratie voor anderen

Mensen in mijn omgeving en de pers merkten op dat ik veel was afgevallen. Er werd veel gevraagd naar hoe ik dat had gedaan. Ik vertel mensen dan graag over PuurFiguur. Vele fans, maar ook mijn familie en vrienden, zijn begonnen met de plannen van PuurFiguur. Mijn moeder is inmiddels al 15 kilo afgevallen en mijn vriend is 10 kilo kwijt.

13 kilo afgevallen

Zelf ben ik 13 kilo afgevallen. Ik woog 90 kilo en binnen 1,5 maand woog ik 77 kilo. Inmiddels zit daar nu weer wat bij, wat voornamelijk komt door de krachtsport die ik doe. Ik sta nu ook weer op het podium en ik ben trots op wat ik heb behaald.

Gezonde leefstijl

Ik kan mensen alleen maar aanmoedigen om ook te starten met PuurFiguur, om zo ook een gezondere leefstijl aan te nemen. Want dat is het echt. Het is geen dieet, maar een leefstijl.

Wat fijn om te horen dat je zo’n goede switch in je leefstijl hebt gemaakt Koen. Super knap gedaan! Het team van PuurFiguur is enorm trots op je en we wensen je ook veel geluk en gezondheid toe in de toekomst.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen