✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Katie

Katie (50 jaar) is maar liefst 25 kilo afgevallen! Ze voelt zich energieker, beweegt gemakkelijker en haar overgangsklachten zijn verminderd. Ook is haar drang naar ongezonde zoete snacks minder geworden, waardoor ze gemakkelijker gezonde keuzes maakt en geen last heeft van het jojo-effect.

Vroeger dacht Katie dat ze niet slank kon worden, maar ze is er nu van overtuigd dat een gezond gewicht voor iedereen haalbaar is.

Lees hieronder haar motiverende verhaal.

Katie aan het woord

Ik ben nooit echt superslank geweest. Ik was altijd  wat steviger, maar nooit echt dik toen ik nog jong was. Vanaf het moment dat ik volwassen werd, ging ik steeds meer wegen. Meestal woog ik rond de 100 kilo, om vervolgens af te vallen en dan helaas weer aan te komen. Maar ik voelde me op een gegeven moment wel echt een beetje moedeloos, omdat ik in gewicht flink omhoog was gegaan totdat ik 110 kilo woog in augustus 2021. Dit was voor mij het startpunt met PuurFiguur.

Serieus aan de slag

Ik startte met PuurFiguur, omdat ik hier al een jaar of vijf een beetje bekend mee was en ik vond het er goed uitzien. Daarnaast wilde ik graag serieus met goede voeding bezig zijn, en niet weer door een crashdieet veel afvallen om vervolgens weer aan te komen.

Duidelijke richtlijn

Het slanker worden met PuurFiguur ging echt snel, wat natuurlijk motivatie gaf om door te gaan. Ik vind de weekmenu’s heel fijn om vanuit te koken, zodat je zeker weet dat je de juiste voeding eet. Ik wist natuurlijk wel dat suiker niet goed voor me was, maar ik wist nog niet zo goed wat ik dan wel kon eten. De weekmenu’s geven een duidelijke richtlijn.

25 kilo afgevallen

Inmiddels weeg ik 85 kilo. Ik ben dus 25 kilo afgevallen! En wat ik graag wil aangeven is: jij kan het ook! Ik dacht voorheen altijd dat ik nooit slank kon worden, en dat ik bijvoorbeeld door de overgang niet zou kunnen afvallen. Dit zijn allemaal belemmerende overtuigingen die ook nog eens niet waar zijn. Voor iedereen is er een weg naar een gezond gewicht.

Stabiel gewicht

Ik ben niet alleen 25 kilo afgevallen, maar voel me ook veel energieker, beweeg gemakkelijker, kan weer makkelijker bukken en mijn opvliegers zijn verminderd. Verder merk ik dat ik qua snaaigedrag veel meer in balans ben. Inmiddels eet ik namelijk af en toe iets buiten het plan om, maar ik heb niet meer de drang om de hele koektrommel leeg te eten. Ik word nu niet meer zwaarder; mijn gewicht is nu al een tijd stabiel, ondanks dat ik dus af en toe iets met snelle koolhydraten eet.

Lekker gezond eten

Sinds 2 weken heb ik het plan weer 100% opgepakt, omdat ik graag nog een plattere buik zou willen hebben. Tegelijkertijd wil ik er ook niet in doorslaan, dus ik blijf gewoon lekker gezond eten zo lang ik me hierbij ook goed voel.

Wat een prachtig resultaat heb je behaald Katie. Wat heerlijk om te lezen. Het team van PuurFiguur is ontzettend trots op jou!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!
Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Wendy

Wendy (48 jaar) moest om medische redenen gezonder gaan eten. Ze startte met een…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marie-Therèse

Marie-Therèse (66 jaar) is 15 kilo afgevallen met de plannen van PuurFiguur. Haar cholesterol,…

Succesverhalen
Succesverhaal van Gerjan

Gerjan (70 jaar) is al 16 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Heba

Heba (35 jaar) is maar liefst 20 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Mieke

Mieke (65 jaar) is 20 kilo afgevallen met PuurFiguur en voelt zich een nieuw…

Succesverhalen
Succesverhaal van Bianca

Bianca (46 jaar) is maar liefst 33 kilo afgevallen met PuurFiguur, wat haar leven…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen