✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Joke

Joke (67 jaar) besloot goed voor zichzelf te gaan zorgen en viel met de plannen van PuurFiguur maar liefst 27,5 kilo af.

Haar gezondheid verbeterde enorm, ze voelde zich al heel snel veel beter en ze eet nu naar eigen zeggen goddelijk.

Lees hieronder haar verhaal.

Joke aan het woord

Ik februari 2018 zette ik de knop om: ik wilde beter voor mijzelf gaan zorgen. In oktober 2018 zou ik 66 jaar worden en met pensioen gaan. Tijdens mijn werkperiode had ik veel stress, te weinig beweging en al een aantal tia’s gehad. Ik at voornamelijk snelle maaltijden en nam niet de tijd om gezond te eten. Ik dacht ‘potver, ik wil wel lang van mijn pensioen kunnen genieten in goede gezondheid’. Ik besloot dat er echt iets moest gebeuren.

In aanraking met PuurFiguur

Ik kwam bij PuurFiguur terecht via Facebook. Ik las het verhaal van Bernard, over een vrouw die niet afviel door sporten, maar door haar voeding te veranderen. Dit sprak me aan en ik besloot te starten met Simpel Slank. Ik volgde het plan en begon met wandelen. Na het eten, elke avond een uur. Binnen 3 weken merkte ik al dat ik veel meer energie had.

Gestopt met snoepen

Voorheen was ik een echte zoetekauw, ik was gek op chocola en taart. Toen ik het plan ging volgen ben ik heel rigoureus gestopt met snoepen.  Dit vond ik ontzettend lastig, maar ik voelde me wel direct veel beter, sliep ook beter én ik zag het direct terug op de weegschaal. Dat werkte natuurlijk heel motiverend.

Veranderde smaak

Tijdens het volgen van de weekmenu’s, merkte ik ook dat mijn smaak begon te veranderen. In eerste instantie leken de recepten ons wat apart, maar als we het dan aten vonden we het enorm lekker!

Een goed begin van de dag

In oktober ging ik met pensioen en ik was toen al 10 of 11 kilo kwijt. De stress van het werken viel weg en ik kreeg meer tijd. Hierdoor kon ik elke dag starten met sporten. Hier houd ik mij heel trouw aan. Ik begin iedere dag sportief. Dit werkt voor mij heel goed, want dan kan er niks meer tussenkomen, ik heb mijn sportieve moment al gehad voordat de eigenlijke dag start.

Intermittent Fasting

Om 18 uur eten mijn man en ik voor het laatst. De volgende dag gaan we pas om 10 uur aan het ontbijt, na het sporten. Om 14 uur lunchen we en om 18 uur eten we dan weer het diner. Na die tijd drink ik alleen nog. Ik haal gemakkelijk de 2,5 liter water per dag.

Weekend

Na een weekje goed afvallen is zondag mijn ‘beloning dag’. Mijn man en ik ontbijten dan lekker uitgebreid met een koolhydraatarm broodje en een glas jus d’orange. In het weekend nemen we dan ook weleens een lekker rood wijntje, zonder toegevoegde suikers, daar let ik altijd goed op.

Balans

Nu ik de PuurFiguur manier van eten als levensstijl heb aangenomen, kan ik ook weleens los gaan: lekker uiteten of een biertje drinken op een feest. De dag erna pak ik de goede levensstijl weer op. Zo blijf ik in balans.

Resultaat

Toen ik begon woog ik 105,7 kilo bij een lengte van 1.78m. Inmiddels weeg ik nu 78,2 kilo. Ik ben dus maar liefst 27,5 kilo afgevallen! Maar ik heb wel geleerd niet alleen op de weegschaal af te gaan. Meten is weten en dit geeft me een nog veel beter beeld.

Ik had altijd dikke polsen, maar ben van 21 cm omtrek naar 17,5 cm gegaan! Een enorm verschil. Mijn uiteindelijke streefgewicht is 75 kilo, dat heb ik dus al bijna behaald.

Sinds ik de plannen van PuurFiguur volg heb ik geen tia meer gehad. En dat terwijl ik er daarvoor in totaal wel 20 had. Mijn bloeddruk is top. Ik kom weer super goed door de APK 😉 Mijn huisarts was blij verrast toen hij mij na een tijd weer zag.

De tijd nemen

Ik neem nu echt de tijd om te eten. Soms maak ik een extraatje, zoals een carrotcake van havermeel of neem ik een mandarijntje. Verder heb ik genoeg aan de 3 hoofdmaaltijden. Het voelt echt niet als een dieet: we eten goddelijk!

Ik voel me heerlijk

Ik ben alleen maar lovend over PuurFiguur. Het is onze leefstijl geworden, want ook mijn man vindt het heerlijk en is maar liefst 22 kilo afgevallen! Ik had voorheen met wandelen altijd een doorgezakt gevoel in mijn rug. Nu kan ik blijven lopen, ik heb helemaal geen last meer van mijn rug.

Ook mijn huid is verbeterd en straalt. Ik voel me heerlijk als ik in de spiegel kijk. In het begin verloor ik wel iets meer haar, maar daar slik ik nu capsules voor, waardoor de kwaliteit van mijn haar nu ook weer verbetert.

Verbeterde levenskwaliteit

Ik heb een handig systeem van 1 keer in de week boodschappen doen. Ik heb een overzicht gemaakt met alle maaltijden wat ik wanneer eet. Zo weet ik altijd wanneer ik bijvoorbeeld de kip uit de diepvries moet halen. Alle boodschappen zijn voor de hele week in huis, dat helpt mij heel erg om niet te gaan sjoemelen.

Ik vind het waanzinnig en vertel het aan iedereen die het maar horen wil. Mijn kwaliteit van leven is echt verbeterd dankzij PuurFiguur.

Wauw Joke, wat heb je dat goed gedaan. Super om het resultaat te zien en te horen dat de kwaliteit van je leven zo is verbeterd. We wensen je nog heel veel gelukkige, gezonde jaren toe.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen