Het succesverhaal van Ingrid

Ingrid at al veel fruit en regelmatig groente, maar wilde graag beter in balans komen, meer energie krijgen en wat kilo’s kwijtraken. Ze is begonnen met het Simpel Slank programma en verliest vet op de plekken waar ze het graag ziet verdwijnen. Ze heeft deze levensstijl eigen gemaakt, en daar zijn wij erg trots op!

We vinden het prachtig om te lezen dat Ingrid meer inzicht heeft gekregen in goede combinaties, en inziet dat ze altijd gezonde ingrediënten in huis dient te hebben om lekkere maaltijden mee te maken. Dat zijn goede ontwikkelingen!

Hieronder deelt Ingrid haar verhaal.

Ingrid aan het woord

Ik ben heel blij met alle tips en lekkere recepten. Dit was/is voor mij ook de oplossing om weer beter in balans te komen, meer energie te houden en wat kilo’s kwijt te raken.

De afgelopen weken heb ik de 3 weekmenu’s grotendeels gevolgd. Heerlijke ingrediënten en combi’s. De maaltijden vullen goed, ik heb weinig trek tussendoor en steeds minder trek in ‘verkeerde’ etenswaren. Ik at al wel veel fruit en regelmatig groente, doch heb nu meer inzicht in goede combi’s, en weet dat ik meer moet variëren. Ik sport regelmatig naast m’n kantoorbaan en raak nu eindelijk die extra laagjes op m’n buik/heupen/benen/billen een beetje kwijt. Dat voelt veel beter.

Ik woon alleen, doch eet wel regelmatig met andere mensen. Waar het kon at ik zoveel mogelijk groente en vis. Toch heb ik soms wel brood/pasta gegeten, en ben ik thuis een paar keer thuis de ‘fout’ in gegaan – laat thuis, geen zin meer wat te maken. Ik weet dat ik er eigenlijk voor moet zorgen dat ik altijd een kant-en-klare maaltijdsalade van AH (die werd geadviseerd) of ingrediënten in huis heb waar ik heel snel iets mee kan maken. De garnalencurry is één van m’n favorieten en ook smoothies vind ik heerlijk.

Ik wil deze levensstijl graag vervolgen en vasthouden. Dankjewel Bernard voor het delen van jouw kennis. Dit helpt me echt. Door jou is de balans beter en de wereld weer wat mooier 🙂


Ingrid, bedankt voor het delen van jouw verhaal! Wij zijn trots op hoe je de weekmenu’s hebt gevolgd en op de inzichten die je hebt gekregen. Als je altijd gezonde boodschappen in huis hebt, zal je inderdaad sneller een gezonde maaltijd bereiden. Bedankt voor jouw vertrouwen en complimenten, en ga zo door!