Succesverhaal van Ina

Ina besloot in november 2020 om PuurFiguur te volgen en is in 5 maanden tijd 20 kilo afgevallen. Ze heeft haar streefgewicht behaald.

Lees hieronder haar verhaal.

Ina aan het woord

In 2019 kwam ik meer dan 10 kilo aan als gevolg van het stoppen met roken en de overgang. Dit was ook niet echt vreemd, want ik verving de sigaretten door hazelnoot chocoladeballen. Soms wel een hele doos en nog steeds vind ik ze nu super lekker. Maar ik neem ze niet meer. De vele suikers in combinatie met de overgang was niet handig en ik wilde graag afvallen.

Honger en jojo-en

Om af te vallen heb ik eigenlijk van alles geprobeerd. Ik viel steeds 3 of 4 kilo af maar verder dan dat lukte niet. Ik heb zelfs ook een ander koolhydraatarm dieetplan gevolgd, maar ik had toen vooral veel honger waardoor het niet vol te houden was. Ik kwam dan ook weer 3 kilo en dat was het moment dat ik dacht: ik moet nu echt iets anders gaan doen. Ik woog toen 86 kilo.

Facebookgroep

Mijn nicht had het boek De PuurFiguur Methode gekocht en behaalde hier resultaten mee. Hierop besloot ik ook om het boek te kopen. Ik kreeg de eerste drie dagen digitaal in mijn mailbox, zodat ik alvast kon beginnen. Ik schrok een beetje van de recepten, omdat ik dacht: dit lust ik allemaal niet. Om deze reden had ik de bestelling geannuleerd. Maar ik zat toen al in de Facebookgroep en zag echt heel veel positieve reacties waardoor ik toch gestimuleerd werd om een plan te kopen.

Body15 Challenge

Ik kocht De Body15 Challenge en startte hiermee. Vervolgens heb ik ook de PuurFiguur Methode gekocht en kocht ik ook Het Winter Afslankplan. De PuurFiguur Methode is nu mijn favoriet! De gerechten die ik niet lekker vind, pas ik aan. Ik eet nu 10 keer zo gezond als dat ik voorheen deed en ik val lekker af.

20 kilo afgevallen!

Ik ben in november 2020 begonnen en nu inmiddels 20 kilo afgevallen. Ik val nu niet meer verder af en dat is oké. Ik weeg nu 67,4 kilo en ben blij met hoe ik eruit zie. Ik denk dat een kilo minder qua uiterlijk ook geen verschil zal maken.


Super gedaan Ina! We zijn enorm trots op jou. Je ziet er fantastisch uit!