✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Ilona

Ilona (41 jaar) is in 6 maanden 22 kilo afgevallen en ze ervaart veel lichamelijke verbeteringen.

Zo heeft ze geen last meer van hoofdpijn en migraine-aanvallen en is de pijn in haar gewrichten verdwenen. Lees hieronder haar verhaal.

Ilona aan het woord

Ik ben in oktober 2020 begonnen met PuurFiguur. Ik woog toen 88 kilo en ik ben maar klein: 1.60 meter. Ik wilde afvallen maar ik had ook sterk het gevoel dat ik beter voor mezelf wilde zorgen. Ik had namelijk last van twee hernia’s en veel lichamelijke problemen zoals vermoeidheid en darmproblematiek.

Verschillende diëten geprobeerd

In het verleden heb ik wel veel diëten geprobeerd, maar het nam nooit echt serieuze vormen aan. Het was lastig vol te houden en ik viel daardoor weer terug. Ook de lichamelijke klachten zijn nooit weggegaan van een ander dieet. De resultaten bleven met andere diëten achter en dat wat ik behaalde was niet blijvend.

Glutenvrij

Voor mijn darmproblematiek kreeg ik een darmonderzoek waaruit bleek dat ik geen gluten meer kon eten. Dit voelde voor mij zo onhaalbaar, ook zeker gezien mijn gezinssituatie. Ik heb de zoekmachine gebruikt om te zoeken naar een glutenvrij eetmenu en zo kwam ik bij PuurFiguur uit. Ik heb delen van de website op mijn gemak doorgelezen en het sprak mij enorm aan, vooral het stuk over de hormoonbalans en veel herkenbare ongemakken.

22 kilo afgevallen

Met het plan van PuurFiguur viel ik niet direct af, waardoor ik aan het begin een kleine twijfel had. Maar ik heb doorgezet, omdat ik me wel beter voelde. Na 3 weken startte ook het afvallen. Ik viel gemiddeld 1 tot 1,5 kilo per week af, tot ik nu uiteindelijk 66 kilo weeg. Ik ben dus 22 kilo afgevallen! Mijn man deed ook mee met de maaltijden en dat maakte het voor mij natuurlijk ook een stuk gemakkelijker. Hij vindt koken ontzettend leuk en we hebben alles dus samen gedaan.

Gezondheid

Na de eerste 5 weken hebben we zelf een maandmenu samengesteld van onze favoriete gerechten. De ontbijtjes ben ik ook anders gaan eten en ik bleef gewoon afvallen en me goed voelen. Nu eet ik nog steeds volgens PuurFiguur, maar niet meer voor het afvallen. Nu doe ik het vooral voor mijn gezondheid. Mijn lichaam werd namelijk letterlijk ziek van de suikers die ik voorheen at. Ik had bijvoorbeeld altijd hoofdpijn en ook migraine-aanvallen. Verder had ik last van mijn hormonen, last van heftige ongemakken voor mijn menstruatie en last van mijn gewrichten. Dat is nu allemaal over. Ik ga dus gewoon door met het plan en alles wat ik nog afval is goed. Maar voor mij ligt mijn winst ook zeker in mijn gezondheid.

Veranderde smaak

Wat ik ook zo fijn vind aan de plannen van PuurFiguur is dat je smaak echt verandert. Voorheen dacht ik al gauw: dit lust ik niet. Maar ik heb ervaren dat het een kwestie is van gewoon maar proberen. Ik ben echt fan van de plannen en beveel het dan ook graag aan.

Wauw, wat een mooi verhaal Ilona! Wat fijn dat je zo’n mooi resultaat hebt behaald en dat je gezondheid zo verbeterd is. We zijn trots op je!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

 • De Afslank Boodschappenlijst
 • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
 • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Reacties (2) Verberg reacties Toon alle reacties
Astrid van der Graaf
2 november 2021
Reageren

Ik ben vegetarisch kan het dan ook?..en kan ik dan ook gebruik maken van de 5 weekmenu’s

  Susanne Chrispijn
  9 november 2021
  Reageren

  Jazeker dat kan. Bij alle gerechten met vlees/vis staan vegetarische alternatieven. Als je ons een mail stuurt (info@puurfiguur.nl) dan mailen we je graag meer informatie en een preview van het boek.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
 • Direct afvallen zonder hongergevoel
 • Sporten is niet verplicht
 • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen