✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Henriëtte

Henriëtte (46 jaar) had al meerdere diëten geprobeerd, maar viel niet met blijvend resultaat af. Toen startte ze met de plannen van PuurFiguur. Ze viel ruim 22 kilo af en behaalde haar streefgewicht.

Ze voelt zich algeheel beter en slaapt beter. Hieronder deelt ze haar verhaal.

Henriëtte aan het woord

Een collega van mij komt vaak op het werk met nieuwe manieren om af te vallen. En meestal probeer ik het dan ook uit. Ik heb dus al vele manieren van afvallen uitgeprobeerd en meestal werkte het wel voor een tijdje. Maar uiteindelijk verviel ik dan toch in mijn oude gewoontes en ging het de mist in.

Ongemakken

Al een tijdje had ik niets geprobeerd en ik at echt wel te veel en te ongezond. ’s Avonds at ik veel en in de ochtend werd ik wakker en had ik eigenlijk al direct trek in de ongezonde dingen. Ik werd daardoor al een tijdje zwaarder en zwaarder. Ik ging elke nacht met zuurbranden naar bed, Rennies waren mijn beste vrienden in die tijd.

Starten met PuurFiguur

Mijn collega nam toen haar boek De PuurFiguur Methode mee naar het werk ik bladerde er wat in en raakte eigenlijk direct overtuigd. Ik heb diezelfde avond het boek ook gekocht. Ik besloot het plan voor 5 weken strikt te volgen. Bij de start, op 17 augustus 2020, woog ik 91,1 kilo. Het afvallen ging als een trein: na een maand was ik al 9 kilo kwijt.

Leefstijlverandering

Het mooie aan de plannen van PuurFiguur vind ik toch wel dat je je erg bewust wordt van wat je nu eigenlijk allemaal eet én hoe je dit kan omzetten naar iets gezonds. Het is echt een leefstijlverandering en ik zie het dus ook niet als dieet. Ik vond het eigenlijk helemaal niet lastig om het vol te houden. En natuurlijk vroeg het om wat aanpassingen door mijn onregelmatige werk en het gezin. Maar ook dit wende snel en heb ik er mijn draai in gevonden.

Streefgewicht bereikt

Mijn doel was om 70 kilo te wegen. Nu weeg ik 68,8 kilo en ik ben echt heel blij met het resultaat. Ik voel me ook beter en ik slaap veel beter. Normaliter werd ik van de kleinste dingen wakker en nu kan ik echt heel diep en goed slapen. Daarnaast valt het me op dat ik hiervoor altijd overal aankwam maar het lukt me nooit om overal af te vallen. Maar met deze plannen ben ik ook slanker geworden bij bijvoorbeeld mijn armen. Ook viel mij op, toen ik ongeveer 10 kg kwijt was, dat ik geen last meer had van mijn knie, daar had ik de laatste tijd veel last van tijdens lange wandelingen met de hond.

Stabiel gewicht

Ik ben me heel bewust geworden van hoe ik gezond kan eten en hoe ik nu ook andere keuzes kan maken, buiten het plan om, zonder direct aan te komen. Dit is voor mij nu mijn nieuwe leefstijl geworden.

Bedankt voor het delen van je verhaal Henriëtte! Je hebt een prachtig resultaat bereikt waar je enorm trots op mag zijn. We wensen je veel succes en plezier met het voortzetten van je gezonde leefstijl!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!
Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Wendy

Wendy (48 jaar) moest om medische redenen gezonder gaan eten. Ze startte met een…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marie-Therèse

Marie-Therèse (66 jaar) is 15 kilo afgevallen met de plannen van PuurFiguur. Haar cholesterol,…

Succesverhalen
Succesverhaal van Gerjan

Gerjan (70 jaar) is al 16 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Heba

Heba (35 jaar) is maar liefst 20 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Mieke

Mieke (65 jaar) is 20 kilo afgevallen met PuurFiguur en voelt zich een nieuw…

Succesverhalen
Succesverhaal van Bianca

Bianca (46 jaar) is maar liefst 33 kilo afgevallen met PuurFiguur, wat haar leven…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen