✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Henriëtte

Henriëtte (65 jaar) is met PuurFiguur maar liefst 17 kilo afgevallen, heeft geen eetbuien meer en heeft weer gezonde bloedwaardes.

Hieronder lees je haar succesverhaal.

Henriëtte aan het woord

Bij dezen deel ik mijn verhaal graag, omdat ik zelf zoveel baat bij PuurFiguur heb gehad, dat ik dat een heleboel mensen gun.

Troosteten en eetbuien

Vanaf mijn 25e ben ik een echte troostvreter geweest. Alle verdriet, frustratie, ellende, stress en spanning at ik weg. Meestal met chocolade, chips en borrelnoten. En of ik me daarna nou echt beter ging voelen? Nee, eigenlijk voelde ik me na een eetbui nooit beter. En toch bleef ik het doen. Het was ook iets dat ik mezelf had aangeleerd; een stukje gewenning.

Andere diëten werkten niet

Natuurlijk had ik door dat ik zwaarder werd. Ik heb ook van alles geprobeerd om dit tegen te gaan. Allerlei plannen met diëten, shakes en pilletjes heb ik gevolgd. En het werkte meestal als ik het volgde en bleef volgen. Maar zodra ik weer normaal ging eten, werd ik zelfs nog zwaarder dan ik al was voordat ik met het plan begon.

Het roer moet om

In december liep ik tegen een supermooie broek aan in een kledingwinkel. Ik wilde deze zo graag hebben, maar ik moest de broek kopen in maat 50. Dit was zo’n pijnlijk besefmoment voor me. Het liep de spuigaten uit en ik kocht de broek dus niet. In plaats daarvan stapte ik huilend op de fiets naar huis.

Starten met PuurFiguur

Ik ging op Google zoeken naar opties om op een fijnere manier af te vallen. En dit was het moment dat ik PuurFiguur ontdekte. De visie van PuurFiguur sprak me aan en het leek me gemakkelijk om via de weekmenu’s te eten. Ik bestelde direct twee boeken en ik ging, samen met mijn man, aan de slag!

17 kilo afgevallen

Het afvallen ging goed, ondanks mijn trage schildklier en het feit dat ik voorbij de overgang ben. Bij de start woog ik 96 kilo. Inmiddels ben ik 17 kilo afgevallen en weeg ik nu 79 kilo. Twee weken geleden kon ik mezelf trakteren op een nieuwe broek in maat 44!

Positief denken

Het fijne aan dit eetplan vind ik dat het niet voelt als iets dat ik ‘moet’ doen. Ik bekijk het ook positief: wat kan ik wel eten en drinken, in plaats van: wat mag ik niet. Zo hou ik het namelijk beter vol.

Eetbuien zijn verleden tijd

Ik volg het plan omdat ik zie dat het werkt, en ik voel me er zo ontzettend goed bij. Ik heb meer energie, voel me vrolijker, kan fijn grote stukken wandelen met mijn hond, heb geen powernapjes meer nodig en de eetbuien zijn verleden tijd. Laatst heb ik ook mijn bloed nog laten controleren. Zowel mijn cholesterolwaardes als mijn nierwaardes zijn weer gezond!

Nieuwe eetstijl

Ik zie het eetplan van PuurFiguur niet als een dieet dat ik moet volgen. Het is een andere (nieuwe) manier van eten waar ik me heel goed bij voel, waardoor het ook goed vol te houden is.

Wauw Henriëtte, wat heb je veel mooie resultaten behaald!

Wij zijn erg trots op je en zijn blij voor je dat deze nieuwe, gezonde manier van eten je zoveel goeds heeft gebracht: van gewichtsverlies tot gezonde bloedwaardes, en van meer energie tot het verdwijnen van je eetbuien.

Ga zo door!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen